Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

turnéliv med bästa gänget & italienskt superbud från Paolo!

Pernilla Wahlgrens värld - 12 Nov 18 kl. 12:47

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Statementfestivalen drar ut på turné i Sverige

Nyhetspressen - 13 timmar sedan

Den mansfria festivalen som hölls i somras kommer dra vidare ut på turné. Klubbar ska under året arrangeras i Göteborg, Malmö, Stockholm och Umeå..

Weeping Willows kommer tillbaka till Gåsemora

Nyhetspressen - Igår: 11:01

I sommar drar Weeping Willows på turné för att presentera sin nya skiva..

Trailer för Shaft

Feber.se - 07 Feb 19 kl. 08:45

Med tre generationer av familjen Shaft Warner Bros överraskar på torsdagsmorgonen genom att släppa en trailer för Shaft, som gänget tydligen blåst nytt liv i. I filmen möter vi tre generationer i familjen Shaft och medverkar gör Shaft-veteranerna Samuel L. Jackson och Richard Roundtree samt Jessie T.

Netflix norpar rättigheterna för Ted Bundy-filmen med Zac Efron

Feber.se - 05 Feb 19 kl. 12:30

Bundy-fest på streamingtjänsten! Netflix verkar ha fått seriemördarfeber. Gänget lanserade nyligen dokumentärserien Conversations with A Killer: The Ted Bundy Tapes och nu har gänget norpat rättigheterna för spelfilmen Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile för 9 miljoner dollar.

LinusTechTips blåser liv i 100.000-dollarsdator

Feber.se - 29 Jan 19 kl. 11:45

Lite lunchnörderi LinusTechTips har släppt en ny video om deras 100.000-dollarsdator och den här gången verkar gänget få besten att vakna ordentligt. Läs vidare och kommentera: https://feber.

14-åring rånad och hotad

Nyhetspressen - 28 Jan 19 kl. 10:48

SVEDALA Klockan var fyra i fredagseftermiddags när en 14-åring som befann sig på Andréegatan i Svedala blev påhoppad av flera okända personer.Gänget ska ha dragit ner hans luva över ögonen så han inte såg något samtidigt som han blev fasthållen i ett grepp om armarna. Under tiden ska någon i gänget plockade av honom hans klocka.

Paolos ilska mot ”Farmen”-profilerna: ”Blir förbannad”

Nyhetspressen - 21 Jan 19 kl. 07:00

Det hettar till på ”Farmen”. Så pass att tittarna reagerat på hur illa deltagarna behandlar varandra.I söndagens ”Farmen” ryter även programledaren Paolo Roberto ifrån.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Från Turné till Reality

Pernilla Wahlgrens värld - 19 Feb 19 kl. 00:47

Hej vänner! Flög från Luleå i morse och landade på Bromma. Taxi därifrån till Hötorget , där Filmteamet stod redo och filmade mig så fort jag klev ur taxin.

Veckan som gått!

Pernilla Wahlgrens värld - 03 Feb 19 kl. 02:46

Hej vänner!! Jösses vad jag inte har hunnit med bloggen den här veckan..! 🙈😬 Skyller på mitt bredband hemma som inte har funkat, & att jag tycker det är jobbigt att blogga från mobilen.