Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

insekter – omslag

Bokbloggar - 12 Jun 19 kl. 18:08

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

möbler – omslag

Bokbloggar - 11 Sep 19 kl. 09:35

Nästa år kan vi antagligen äta korv gjord av insekter

Feber.se - 07 Sep 19 kl. 16:30

EU förväntas godkänna försäljning av mat gjord på insekter SVT rapporterar att det nästa år kan komma att bli lagligt för svenska butiker och restauranger att sälja insekter som mat avsedd för människor. För tillfället är det olagligt att sälja insekter som människoföda i Sverige men EU behandlar just nu några ansökningar som om de godkänns kommer att göra det lagligt att köpa insektmat även här i Sverige. Att äta insekter anses vara bra för klimatet då de inte påverkar detta lika negativt som till exempel traditionell köttproduktion.

Konstnär gör insektskonst av populärkultur

Feber.se - 05 Sep 19 kl. 19:40

Kolla in hur Darth Vader och Totoro ser ut som insekter Konstnären Richard Wilkinson har en ny konstutställning på gång där han har drömt ihop hur karaktärer från olika filmer och tv-serier skulle kunnat se ut som insekter och gjort illustrationer på detta. Konstutställningen kallas för "Arthropoda iconicus" och består av 148 stycken illustrationer där karaktärer från bland annat Star Wars, Looney Tunes och Studio Ghibli har insektifierats. Ni kan kolla in hur Totoro, Darth Vader och ett gäng andra karaktärer från Star Wars ser ut som insekter i bildspelet här nedanför.

höst – omslag

Bokbloggar - 04 Sep 19 kl. 10:22

siluetter – omslag

Bokbloggar - 28 Aug 19 kl. 09:37

måne – omslag

Bokbloggar - 14 Aug 19 kl. 19:14

något ätbart – omslag

Bokbloggar - 26 Jun 19 kl. 21:53

Robot rensar japanska risfält från ogräs

Feber.se - 23 Jun 19 kl. 10:00

Det finns en robot för allt Det finns robotar för många tråkiga sysselsättningar så som gräsklippning, fönsterputsning och dammsugning. Om du har ett större risfält i trädgården så kan du snart slippa rensa ogräset där eftersom en Japan har tagit fram en ogräsrensarrobot för just risfält. Roboten heter Aigamo vilket är namnet för en typ av anka som vanligtvis används för att hålla risfälten fria från ogräs och insekter.


Fler inlägg från Bokbloggar

Fallet Anna Frid

Bokbloggar - 1 timme sedan

Helgfrågan v 38

Bokbloggar - 2 timmar sedan