Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 iPhone Bluetooth Headset var sin tids AirPods, typ - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

iPhone Bluetooth Headset var sin tids AirPods, typ

Feber.se - 27 Nov 21 kl. 14:00

Snazzy Labs testar gamla headsetet iPhone Bluetooth Headset introducerades i samband med Apples första iPhone 2007, men lades ner 2009. Hörluren designades endast för telefonsamtal och kunde inte användas för att lyssna på musik. Den hade dock funktioner som snabb parkoppling och att batteristatusen kunde ses på iPhones skärm. I denna video, som är lite halvt misslyckad då Quinn Nelsons exemplar av iPhone Bluetooth Headset aldrig startar, får vi se Apples föregångare till AirPods. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Googles AR-headset kallas ”Project Iris” i senaste ryktet

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 13:14

I slutet av förra året påstods Google arbeta på ett nytt headset för förstärkt verklighet. Detta förde tankarna till Googles satsning på smartglasögon som det aldrig blev något av för konsumenter. En ny rapport menar att AR-enheten kallas ”Project Iris” internt och att det rör sig om ett headset och inte några glasögon.

Google jobbar också på ett AR-headset

Feber.se - i förrgår: 09:30

Ska gå under namnet Project Iris Både Apple och Meta jobbar redan på AR-headset, som till skillnad från VR-headset lägger till information ovanpå verkligheten. Nu sägs även Google vara igång att utveckla något liknande. Internet kallar man projektet "Project Iris" och man hoppas på att kunna lansera produkten någon gång 2024.

Turkiska kor får VR-headsets

Feber.se - 15 Jan 22 kl. 07:00

För att öka deras mjölkproduktion En turkisk bonde har gett sina kor VR-headset för att lugna ner dem en aning under vinterhalvåret. Tanken är att dessa VR-headset ska få korna att tro att de befinner sig utomhus i härligt sommarlandskap vilket då ökar kons mjölkproduktion. Enligt tester så ska kor med VR-headset producera runt 26 liter mjölk om dagen vilket är fem liter mer än korna som inte har VR-headset.

Det här batteriskalet har en plats för AirPods

Feber.se - 06 Jan 22 kl. 16:00

Laddas med USB-C Power1 är ett batteriskal för alla iPhones med 6,1-tums skärm eller större, med en liten plats för ett par vanliga AirPods. Skalet är i två delar, själva batteri-delen går att ta bort om man vill ladda detta på sidan om. AirPods-utrymmet sitter precis bredvid kameran på ovansidan av telefonen.

Rykte: Apples headset för blandad verklighet släpps i slutet av året

Swedroid.se - Allt om Google Android - 05 Jan 22 kl. 14:22

Enligt flera rykten arbetar Apple på ett headset för blandad verklighet (MR): en hybrid mellan förstärkt verklighet (AR) och virtuell verklighet (VR). Nu påstås återigen att Apples headset släpps i slutet av 2022. Analytikern Ming-Chi Kuo nämner ett begränsat släpp i slutet av året, med en mer allmän tillgänglighet första kvartalet 2023.

Scosche presenterar MagSafe-högtalare

Feber.se - 04 Jan 22 kl. 13:30

Högtalare som fästs på iPhones magnetkoppling Tillbehörstillverkaren Scosche har presenterat två nya bluetooth-högtalare som primärt är utvecklade för att användas tillsammans med någon av Apples senaste iPhone-modeller. De båda högtalarna "BoomCanMS Portable", som syns på bilden ovan, och "BoomBottle Magnetic Portable Speaker", som syns nedan, är försedda med stöd för MagSafe, den magnetiska kopplingen som återfinns på iPhone 12- och 13-modellernas baksida. Det innebär att högtalarna går att fästa direkt på iPhone om man nu skulle ha en önskan att göra det.

Nästa AirPods Pro kan få stöd för lossless

Feber.se - 03 Jan 22 kl. 16:15

Och ett laddningsskal med högtalare Nästa generation av Apples brusreducerande in-ear-hörlurar AirPods Pro kan komma att få stöd för lossless och ett laddningsskal som kan låta när användare inte hittar det, detta tror iallafall Apple-analytikern Ming-Chi Kuo. Ingen av Apples trådlösa hörlurar har idag stöd för lossless-ljud, inte ens företagets dyraste over-ear hörlurar AirPods Max. Anledningen till detta är att hörlurarna använder sig av Bluetooth, som på iOS är begränsat till streaming med AAC.

Nu blir det lättare att återställa en "låst" iPhone

Feber.se - 15 Dec 21 kl. 16:45

Om du glömt din lösenkod Det verkar som att det nu blir snäppet lättare att komma in i en "låst" iPhone om iOS 15.2 är installerat, alltså låst på det sätt att någon skrivit fel lösenkod för många gånger. Tidigare har det krävts att man sätter sin enhet i så kallat DFU-läge och kopplar upp via en dator med iTunes på Windows eller Finder på macOS.

Apple rullar ut manuell uppdatering för AirPods

Feber.se - 12 Dec 21 kl. 11:00

Inget som vanliga användare får leka med dock AirPods är för det mesta bra grejer men de har inte något sätt att manuellt uppdatera dem på vilket kan vara lite jobbigt när man stöter på tekniska problem så som en misslyckad uppdatering. Men detta kommer det bli ändring på från nästa vecka eftersom Apple så då kommer börja rulla ut en uppdatering som ger firmwareuppdateringsverktyg för just att lösa specifika problem med dessa trådlösa hörlurar. Det ska innebära att man inte längre ska behöva förlita sig på automatiska uppdateringar utan att det då ska gå och trycka in den senaste mjukvaran manuellt.

AR-headset från Apple nästa år?

Prylkoll.se - 09 Dec 21 kl. 22:25

Spekulationerna tätnar kring huruvida Apple är på gång med ett headset som stödjer förstärkt verklighet. Enligt en reporter hos Bloomberg finns det källor som hävdar att ett kommande headset... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.


Fler inlägg från Feber.se

Steam Deck får stöd för Easy Anti-Cheat

Feber.se - 1 timme sedan

Inget fuffens på Valves bärbara konsol Valve bekräftade i går att spel som använder sig av antifuskmjukvaran Easy Anti-Cheat (EAC) kommer kunna köras på Steam Deck. Valve har samarbetat med Epic för att få detta att fungera och innebär helt enkelt att fler spel kommer vara kompatibla med denna bärbara och Linux-baserade dator. "Our team has been working with Epic on Easy Anti-Cheat + Proton support over the last few months, and we're happy to announce that adding Steam Deck support to your existing EAC games is now a simple process, and doesn't require updating game binaries, SDK versions, or integration of EOS," Några exempel på spel som använder sig av EAC är Halo: The Master Chief Collection, Rainbow Six Siege och Fortnite.

Fabriksny Saab från 1979 skapar auktionshysteri

Feber.se - 2 timmar sedan

Saab-entusiaster jublar Den här artikeln har något inbäddat i sig, troligen ett videoklipp. Se klippet. 1979 levererades en sprillans ny Saab 96 GL V4 Super till en glad ägare i Nossebro.

Släpptrailer för Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Feber.se - 3 timmar sedan

Ser bra ut! Nu är det inte allt för långt kvar tills Sony släpper sin senaste Uncharted-samling, Uncharted: Legacy of Thieves. Denna samling innehåller som bekant upphottade versioner av Uncharted 4: A Thief’s End och Uncharted: The Lost Legacy.

Jeff Goldblum recenserar Jeff Goldblum-imitationer

Feber.se - 19 timmar sedan

Finns gott om dem Skådespelaren Jeff Goldblum tittar här på några imitationer av honom och avgör om de är bra eller ej. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Snubbe avslöjar hasardspelindustrins hemligheter

Feber.se - 20 timmar sedan

Inte direkt rent mjöl i påsen En före detta anställd från en av världens största spelbolag avslöjar här i en intervju med VICE att det finns enorma bristerna i branschen. Snubben berättar bland annat hur spelbolagens system är utformade så att att förlorare ska förlora mer och vinnare ska sluta spela samt att bolagen hur de inte bryr sig ett skvatt om att någon förlorar allt en äger. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Swedbank- och Comviq-appen tros ha fått virus

Feber.se - 20 timmar sedan

I alla fall om man kör Huawei Under eftermiddagen i dag började det komma in rapporterar om Swedbanks bank-app och Comviq-appen har fått virus. Folk har nämligen börjat få meddelande från Android-systemets virusvarnare om att dessa appar kan vara smittad med något skit och att de bör avinstalleras omedelbart. Swedbank var snabba med att meddela att de tror det är bara är en bugg en rekommenderar ändå sina användare att göra sina bankärenden via hemsidan tillsvidare.

En första teaser för Joe vs. Carole

Feber.se - 21 timmar sedan

Serie baserad på Tiger King-grejen När Tiger King-hajpen var som störst rusade film- och tv-bolagen att sätta igång produktioner som skulle filmatisera de dramatiska händelserna från Netflix-serien. En av dessa tolkningar har nu fått en trailer och det är Joe vs. Carole.

Bitcoin rasar i värde

Feber.se - 22 timmar sedan

Handlas nu för under 35.000 dollar Världens börser har fallit den senaste veckan och kryptovalutorna verkar ha hakat på den nedgången. En bitcoin har bara sedan igår tappat runt 10 procent i värde och handlas nu för lite under 35.

Googles Pixel-klocka dyker upp under våren

Feber.se - 23 timmar sedan

Sannolikt i samband med I/O Det ryktas om att Google kommande Pixel-klocka kommer att dyka upp den 26 maj vilket då antagligen skulle sammanfalla med Googles I/O-utvecklarkonferens. Informationen kommer från läckaren Jon Prosser som meddelade detta via Twitter-inlägget nedan. Google själva har, uppenbarligen, inte sagt officiellt om detta ännu så man får ta det hela med en nypa salt fram tills dess.

Skapa en opera med Blob Opera

Feber.se - Igår: 09:00

Slajmfigurer sjunger via maskininlärning Onödiga grejer som kan vara underhållande i någon minut finns det gott om på internet. Googles nya AI-experiment Blob Opera är ett typiskt exempel på detta. Med Blob Opera kan du styra fyra stycken AI-röster som då kan sjunga någon form av opera åt dig.

Stockholm är nu mer detaljerad i Google Maps

Feber.se - Igår: 08:00

Nu kan du se var du kan gå över gatan Under 2020 började Google uppdatera sina Maps-kartor för att de skulle få ett mer detaljerat utseende. Det innebar bland annat att kartorna skulle visa hur breda vissa gator eller vägar var samt om det fanns trottoarer eller övergångsställen att gå på. Google rullade ut dessa kartor först till storstäder som San Fransisco och New York men nu har har även Stockholm fått mer detaljerad kartinformation i Google Maps.

Stockholm är nu mer detaljerat i Google Maps

Feber.se - Igår: 08:00

Nu kan du se var du kan gå över gatan Under 2020 började Google uppdatera sina Maps-kartor för att de skulle få ett mer detaljerat utseende. Det innebar bland annat att kartorna skulle visa hur breda vissa gator eller vägar var samt om det fanns trottoarer eller övergångsställen att gå på. Google rullade ut dessa kartor först till storstäder som San Fransisco och New York men nu har har även Stockholm fått mer detaljerad kartinformation i Google Maps.

En ny trailer för S02 av Picard

Feber.se - Igår: 07:00

Resistance is futile I går släpptes det en ny trailer för den andra säsongen av Jean-Luc Picard-serien Picard. I denna säsong återvänder som bekant John de Lancie som Q vilket ju bara det ju borde göra denna säsong värd att se. Denna andra säsong har premiär på Amazon Prime den Läs vidare och kommentera: https://feber.

Nu finns Ingen bor i skogen på SVT Play

Feber.se - Igår: 20:00

Klungans klassiska tv-serie går nu att streama SVT har nu lagt upp tv-serien Ingen bor i skogen för streaming på SVT Play. Tv-serien är inspelad av humogruppen Klungan och sändes ursprungligen i SVT2 2010. Serien handlar om åtta personer som bor grannar med varandra och beskrivs av SVT som en "egensinnig föreställning om åtta tragikomiska karaktärer".

Video visar Microsoft skrotade Andromeda OS

Feber.se - Igår: 19:30

Skulle köras på bland annat Surface Duo I videon ovan går Windows Central igenom Microsofts nedlagda Andromeda OS, som på sätt och vis skulle varit efterträdaren för Windows Phone. Som vi ser i videon så testade Microsoft operativsystemet med telefonen Lumia 950, både som en skärm och dubbelskärm. Mycket fokus i Andromeda verkar läggas på att kunna skriva med en penna lite var som helst, och att telefonen (eller Surface Duo) ska fungera som ett sorts digitalt anteckningsblock.