Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

galenskap?

Bokbloggar - 14 Feb 20 kl. 14:43

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Inför veganmat som standard i alla skolor

Nyhetspressen - 25 Oct 18 kl. 06:30

Indoktrinerade köttätare fokuserar mer på mina matlådor, än över anledningarna till att jag går till barnens skola med veganmat varje dag.Det är galenskap att skattepengar går till livsmedel som skadar både elever och miljö, skriver veganmamman Moa Havby..

Björn Wiman: Klimathotet går inte att skratta bort med smileys

Nyhetspressen - 13 Aug 18 kl. 16:25

Klimatförändringarna är inte en fråga om höger eller vänster, utan om förnuft eller galenskap, skriver DN:s kulturchef Björn Wiman..

Matchen är förlorad, era ynkliga idioter!

Nyhetspressen - 07 Jul 18 kl. 08:34

SAMARA. "Fuck her right in the pussy", och en vanlig dag på jobbet.De små ynkliga idioterna som inte klarar av att hantera kvinnor som jobbar med sport fortsätter sin galenskap.

IS-låt spelades i Sveriges radio

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 06:30

En av Islamiska statens propagandasånger spelades nyligen upp i Sveriges radios program Tankesmedjan. Under skratt och flams pratade programledarna om halshuggningar och låtens musikaliska kvaliteter. – Galenskap, idioti, oetiskt!

Anja hyllar "Let's dance"-partnern

Nyhetspressen - 15 Feb 17 kl. 16:17

Anja Pärson tävlar i "Let's dance" i TV4 i vår - och nu är träningen inför programmet i gång. På sin Instagram hyllar hon danspartnern Calle Sterner för deras samarbete. "Här ska nötas, här ska jobbas, här ska det bli galenskap!

Nya spellägen till Rocket League

Feber.se - 28 Oct 15 kl. 15:15

Galenskap Psyonix meddelade i dag att de under nästa månad kommer släppa en helt gratis uppdatering till Rocket League som innehåller en hel del nya spellägen. Dessa olika spellägen kommer även kunna modifieras samt kombineras för total galenskap. I morgon vid 10:00 kommer Psyonix hålla en Twitch-ström där man i detalj kommer gå genom dessa olika spellägen.

[PLUS] Underhållande galenskap

UNDERBARACLARA - 27 Feb 15 kl. 08:20

Minns ni när Michael Douglas klev ur sin bil mitt i rusningstrafiken, greppade ett basebollträ och...

Koncepttrailer för Silent Hills

Feber.se - 18 Sep 14 kl. 08:39

Galenskap På Tokyo Game Show-mässan visar Konami upp den här rätt märkliga koncepttrailern för Silent Hills. www.youtube.

Samlad galenskap på hög höjd

Feber.se - 24 Mar 14 kl. 23:01

Don't try this at home! Ett lite äldre klipp där en rysk snubbe samlat sin galenskap som han utför på toppen av olika byggnader. www.

Tut i luren! Vine fyller 1 år

Feber.se - 24 Jan 14 kl. 16:47

Firar med 18 minuter galenskap Det är inte bara Mac som fyller år idag, även tjänsten Vine fyller år om än inte lika mycket då detta blir deras 1 års-kalas. För att fira det hela så har gänget bakom Vine valt ut deras favoritvideos från året som har gått. Hela 18 minuter av galenskap har de samlat och du hittar dem alla på länken nedan, här ovan är en av våra favoriter som berättar rätt mycket hur vi brukar känna.


Fler inlägg från Bokbloggar