Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: bobbys

Blogginlägg från bobbys

Stolt vän!

bobbys - 06 Dec 17 kl. 10:52

Hör mina innersta tankar om kärleken, sorgen, framgångarna, bröllopet, motgångarna, sex och min adhd

bobbys - 22 Oct 17 kl. 13:35

Men herregud vad jag pratar fort In och lyssna på mig om mitt innersta Här snackar jag om allt från, välmående, Adhd kärlek, jobb, syn på droger, sex och jag hör nu efteråt att jag har inget filter på mitt snack men framförallt märker att jag talar väldigt fort och vill inte prata lugnt med känslor eftersom vissa ämnen är känsliga och för mig är det enklare att prata massor och känna mindre. Tack Martens My och Åza Brennander som bjöd in mig till POODEN Multi-mammorna Ska inte skriva så mycket och istället ber er lyssna på mig Här Inlägget Hör mina innersta tankar om kärleken, sorgen, framgångarna, bröllopet, motgångarna, sex och min adhd dök först upp på Bobby Oduncu.

WEDDINGTIMES

bobbys - 09 Oct 17 kl. 10:44

Vill du ha hjälp med din största dag i livet, när du ska känna dig 110% från topp till tå, då rekommenderar jag dig att du ska höra av dig till oss. Jag kan alltid tipsa er allt om fotografer, lokaler, brudklänning, smokings, blommor, catering, bröllopskort, weddingplanner, festfixare och lite till, men detta inlägg är just till blivande brudar och deras blivande män❤️ Jag och mina tjejer lovar att skämma bort dig och göra dig till ditt vackraste jag som får din framtida partner och tappa hakan!< oka en konsultation om du ska gifta dig.

Hemska tankar om att kanske krascha med flyget och inte va med mina nära och kära❤️💔

bobbys - 29 Sep 17 kl. 13:06

Trodde en stund att jag skulle DÖSkriver just nu detta på flygplanet uppe i luften pga dödstankar om att jag kanske inte lever efter idag efter flygkrasch, att jag inte får träffa min kärlek Jimi eller min familj tankarna rusar fort genom hela kroppen och tårarna ringer längs kinden, speciellt när jag ser söta tjejen som sitter vid fönstret gråta Vi har cirkulerat 2 timmar över Umeå men pga kraftiga moln och lågtryck kan inga plan landa. Dom gör några försök men nu säger kapten att vi måste tillbaka och Tvångs landa på ARLANDA pga ovädret. Får inte riskera att varken bränslet tar slut eller oroar besättning ännu mera så vi är Påväg till Arlanda igen.

Välkommen till världen Bobbys Beauty Slim

bobbys - 25 Aug 17 kl. 20:46

Wow som jag längtat efter dig bebis nr 2 måste erkänna att jag längtat efter barn sen många år tillbaka och bebisar ska jag få tillsammans med min man❤️ när det bli av är personligt och hemligt men det kommer att bli längre fram i framtiden. Ingen stress då vi bägge är unga och virila. Nu ska min man satsa på sin karriär som mäklare och jag med mina produkter och där kan jag stolt presterar BEBIS nr 2.

Tack för Bröllopsgåvan 

bobbys - 02 Jul 17 kl. 10:30

Första dagen på Marstrand 

bobbys - 30 Jun 17 kl. 23:47

Sportgalan

bobbys - 12 Apr 17 kl. 11:55

I fredags åkte vi ner till härliga Göteborg för att stå på sportgalan. Träffat massa underbara människor, så härligt att de alla unga människor som har ett så sport intresse för hälsa och fitness. Att kunna vara en förebild för andra värmer mitt hjärta!

Flawless hair med toupema!

bobbys - 05 Apr 17 kl. 20:11

Super tävling/Sportgalan 

bobbys - 02 Apr 17 kl. 13:08

För alla godissugna – Besök Lakritsfestivalen nu i helgen!

bobbys - 01 Apr 17 kl. 15:23

Har fått sådant extremt sockersug sen våra dagar då vi åt gott på vår semester i Thailand.. Detta får mig att känna mig sååå sugen på vår chokladfontän som vi hade på vårt bröllop. Tänk er detta tillsammans med att doppa  spett med frukt och jordgubbar på, mums  Denna fontän fick vi låna av ”Hyr en chokladfontän”.

Nu är vi hemma i Sverige 

bobbys - 31 Mar 17 kl. 11:32

Fantastiska dagar i thailand

bobbys - 25 Mar 17 kl. 18:05

Aporna vill ha Bobbys Superhair

bobbys - 24 Mar 17 kl. 10:34

Båt utflykt

bobbys - 23 Mar 17 kl. 12:55

 Idag tog vi en båt utflykt hela dagen från Krabi runt massa små öar. Allt från Chicken island, Monkey island, Riley beach mfl.  Wow vilken härlig känsla att åka longtail båt som påminner om Fiskarbåt.

Så känns kärleken för min man Jimi ❤️❤️❤️

bobbys - 22 Mar 17 kl. 18:40

(INLÄGGET VAR FRÅN IGÅR) Hamnade i utkast istället för publicera;) 24timmar senare Nu lämnar vi Koh lipe, ön som vi vart helt förälskade i. Det har verkligen varit en magisk ö med fina stränder och underbart boende. Tog speedboat 1,5 timma och nu sitter vi på en egen minibuss ca 3 timmar med familjen.

Bundhaya Villas Resort

bobbys - 19 Mar 17 kl. 12:55

Kvällen som slutade på akuten

bobbys - 18 Mar 17 kl. 18:18

Mina favorit vitaminer 

bobbys - 16 Mar 17 kl. 17:55

Love Thailand 

bobbys - 15 Mar 17 kl. 04:34

5 månader sen mitt allt, min Samuel lämnade oss,

bobbys - 15 Nov 12 kl. 22:38

Nu har det gått 5 veckor sen jag skrev nåt om mig eller min älskling…. Jag åkte till Turkiet direkt efter Samuels begravning eftersom hans bortgång har tagit så hårt på mig som inget annat gjort innan i mitt liv Att mista alla pengar i världen eller allt materiellt som finns, går nog inte att jämföra med detta…. Enda trösten efteråt var att umgås med mina närmaste vänner som hjälp mig massor men den största trösten har jag fått av Samuels fina fina familj som jämt funnits där för mig och Samuel senaste 7 åren.

.

bobbys - 28 Aug 12 kl. 20:02

.

R.I.P my love SAMUEL

bobbys - 11 Jul 12 kl. 23:16

Idag har det gått exakt 1 månad sen min käraste lämnade oss:-( Jag har inte velat skriva nåt på denna månad då min värld vänts upp och ner. I Lördags begravdes min älskling och det var den tyngsta dagen i mitt liv. Jag har senaste månaden varit i Örebro hos familjen Gidlöf och resten av veckorna i Södertälje hos min familj.

Min älskade SAMUEL GIDLÖF, mitt allt

bobbys - 20 Jun 12 kl. 18:57

Jag vet inte hur jag ska börja skriva eller vilka ord jag ska använda för att beskriva saknaden efter mitt livs stora kärlek….. Jag kan börja med att berätta att jag och Samuel var kära i varandra innan vi ens hade träffats in real life. Vi hade nån gemensam vän samt att vi hade chattat på QX för 7 år sen.

Lifestyle Charitygalan

bobbys - 09 Jun 12 kl. 15:20

Igår vart vi upplockade med bussar för att bege oss mot härliga Villa Pauli där årets härligaste välgörenhetsgala ägde rum. Förra året var jag med och tävlade i tennis mot 20 kändisar och jag kom vidare till semifinalen . Jag som aldrig spelat tennis innan men kanske för att jag spelade i bar överkropp och distraherade alla spelare med min heta kropp.

Powerwalk med Linda och Samuel

bobbys - 08 Jun 12 kl. 10:58

Idag började jag min dag med att ta en lång promenad med Linda och Samuel Gidlöf. Vi gick och myste i solen men en takeaway kaffe från 7 eleven. Jag gick bara 40 minuter eftersom jag hade eller har kraftig migrän och så har jag min hudterapeut Sanaa hos mig nu på färg besök.

Jag var på Disneys premiär av filmen Tigger (nalle Puh)

bobbys - 05 Jun 12 kl. 10:44

I söndags var jag och Samuel Gidlöf på barn bio premiär. Vi tog med oss Kevin Rosing och Leo Thelenius, alltså Linda och Peters söner. Filmen var nog mer anpassad för riktigt små barn eftersom det var en ny film med Nalle Puh och den handlade om Tigern bara.

Förra helgen var jag i Göteborg och satt i jury för Miss Universum Sweden 2012

bobbys - 03 Jun 12 kl. 10:28

Förra helgen började jag med en roadtripp till Göteborg med Snyggingarna Alex Shirpey, Martin Ekholm och Kim . Vi bilade i 6 rimmar och hade det skoj i bilen men det var inte så bekvämt att sitta så länge . Väl framme checkade vi in på hotel scandic Rubinen som ligger mitt på Avenyn och är mitt favorit hotel.

Bobby is most wanted

bobbys - 31 May 12 kl. 02:38

Most Wanted 1/10 – Bobby Oduncu/// kund / modell KATE RYAN that only fly to Sweden to fix hair at Bobbyshårstudio Skriver av Fredrika Jonsson 1:a Oktober 2010 Bobby Oduncu Du är Spotlifes MOST WANTED Panelens motivering: Bobby Oduncu gillar att synas och höras, och delar gärna med sig av sitt fartfyllda liv och flärdfulla upptåg i bloggen som bjuder på allt från skönhetstips och kändisbilder till personliga åsikter och funderingar. Han är Sveriges kanske inte första, men största, bästa och mesta kändisfrisör? Nu med en helt egen hårvårdsserie och en välbesökt blogg här på Spotlife.

Min helg i Örebro och Syrianska matchen mot Ösk 1-0 :-)))

bobbys - 20 May 12 kl. 22:07

Idag har jag vart på stan i Örebro och umgåtts med Samuels fina familj. Jag har även lekt med sötaste Melker som är Zandras lilla son, alltså Samuels systersbarn:-) han är helt förtjust i Uncle Bobby haha alltså lilla Melker springer runt och ropar Bobby Bobby Bobby Bobby Bobby kom Bobby kom. Han älskar att leka med mig och det är ömsesidigt här får jag en jätte puss av honom.