Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: apg29

Blogginlägg från apg29

Låt oss gå ut på internets gator och torg och berätta om Jesus och hur man blir frälst

apg29 - 28 Nov 20 kl. 14:09

Genom årens lopp har människor genom mitt vittnesbörd om Jesus blivit frälsta på internet. De har blivit frälsta genom min bloggsajt Apg29.Nu och de har blivit frälsta genom mina videor och livesändningar på sociala medier.

Är andra vågen av Covid-19 värre än den första?

apg29 - 24 Nov 20 kl. 15:34

Inre Småland har störst smittspridning av Coronaviruset i hela Sverige. 123% värre än Stockholm!Jag hittade ett inlägg på Facebook att flera kommuner i centrala Småland är särskilt hårt drabbade av Coronaviruset: Uppvidinge/ÅsedaVetlandaSävsjö Hultsfred Växjö STOCKHOLM Gislaved Värnamo ÄlmhultJag vet nu om fler personer och fall som är smittade av Coronaviruset Covid-19 än vad som var i första vågen i våras.

"Jesus, Marias son" eller "Jesus, Guds Son"?

apg29 - 24 Nov 20 kl. 15:14

i Koranen benämns Jesus som Marias son. I Bibeln benämns han aldrig som Marias son, utom en gång då otroende människor förhärdar i sin otro och inte vill tro på honom.Jesus benämns inte som "Guds Son" i Koranen utan bara som "Marias son" [2:87] وَلَقَدْ آتَيْنَا مُوسَى الْكِتَابَ وَقَفَّيْنَا مِن بَعْدِهِ بِالرُّسُلِ وَآتَيْنَا عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ الْبَيِّنَاتِ وَأَيَّدْنَاهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ أَفَكُلَّمَا جَاءكُمْ رَسُولٌ بِمَا لاَ تَهْوَى أَنفُسُكُمُ اسْتَكْبَرْتُمْ فَفَرِيقاً كَذَّبْتُمْ وَفَرِيقاً تَقْتُلُونَ [2:87] VI GAV Moses Skriften och lät [andra] sändebud följa honom.

Coronan isolerar människor

apg29 - 23 Nov 20 kl. 20:55

Läkare och expertis verka stå handfallna och vet inte hur de ska hantera Coronapandemin."Konsekvenserna blir därmed fruktansvärda för dem som redan är väldigt ensamma, och vi har redan sett en ökning av den psykiska ohälsan med nedstämdhet och depression som följd."Covid-19 är märkligJag har från början tyckt att coronaviruset Covid-19 är märklig.

13000 följare på TikTok

apg29 - 22 Nov 20 kl. 01:55

Nu siktar vi på 15000!

Koranens falska Jesus

apg29 - 22 Nov 20 kl. 01:17

Koranen är en efterbiblisk och utombiblisk bok som förfalskar tron på Gud och Jesus Kristus.Om man som kristen läser Koranen med namnen "Gud" och "Jesus" kan man lätt få för sig att rör sig om Bibelns Gud och Bibelns Jesus vilket det inte gör. På det viset påverkar Koranen människors sinnen på ett falskt och förrädiskt sätt.

Se något nytt väntar

apg29 - 21 Nov 20 kl. 13:11

Varenda levande person bär en längtan efter paradiset i sitt hjärta.Detta är ett vardagsproblem på gatunivå: Om du inte håller dina ögon fokuserade på paradiset som kommer, kommer du att försöka förändra denna fallna värld till att bli det paradis som den aldrig kan bli.Det finns något i alla teologiska konturer, men vi lever faktiskt inte som om vi tror på det.

Uppryckandet före vedermödan

apg29 - 20 Nov 20 kl. 01:37

Det finns bibelställen som talar för, att hämtandet sker FÖRE vedermödan.Det förefaller orimligt att församlingen, Jesu älskade brud skulle vara på jorden från Upp. Kap.

Korset är segerplatsen

apg29 - 20 Nov 20 kl. 00:00

Folket som såg Jesus bli korsfäst förstod inte vad som hände där och då. Det är tyvärr så än idag till stora delar runt om i världen. Det som såg ut som ett nederlag, där och då, är världshistoriens största seger.

Therese Basourus Ivarsson I framsätet - Diagnostiserad med MS i 17 år, idag mirakulöst frisk

apg29 - 19 Nov 20 kl. 14:29

"Therese fick diagnosen Multipel Skleros, MS. Läkarintyget säger obotligt men hon fick uppleva ett mirakel då Jesus botade henne."I serien "I framsätet" plockar Per Åkvist upp intressanta personer i en spännande bil och snackar med dem på väg till en fika.

Therese Basourus IvarssonI framsätet (- Diagnostiserad med MS i 17 år, idag mirakulöst frisk

apg29 - 19 Nov 20 kl. 14:17

"Therese fick diagnosen Multipel Skleros, MS. Läkarintyget säger obotligt men hon fick uppleva ett mirakel då Jesus botade henne."I serien "I framsätet" plockar Per Åkvist upp intressanta personer i en spännande bil och snackar med dem på väg till en fika.

Konspirationsteorier på Apg29

apg29 - 17 Nov 20 kl. 00:32

Konspirationer finns visserligen, men en hel del konspirationer som framförs i kommentarerna håller jag verkligen inte med om. Förkunna om Jesus istället - det vinner du i längden på!Jag har inte tänkt på att det förekommer så mycket konspirationer på Apg29 förrän en journalist som arbetar för tidningen Sändaren ringde till mig i måndags.

Mer än åtta personer i allmän sammankomst och offentlig tillställning förbjuds

apg29 - 16 Nov 20 kl. 15:33

Från och med 24 november får maximalt åtta personer delta på en allmän sammankomst och offentlig tillställning i Sverige. Förbudet gäller i fyra veckor.Vi lever i en orolig men i en profetisk tid.

Programmet I framsätet en tittarsuccé

apg29 - 15 Nov 20 kl. 20:16

– Den här serien handlar inte om att dra folk till kanalen utan till Jesus, säger Per Åkvist.Framgången för Himlen TV7:s programserie I framsätet har varit omedelbar.Jag fick vara med i det första programmet i Himlen TV7:s evangelisationssatsning I framsätet.

Gud är en

apg29 - 14 Nov 20 kl. 23:59

Gud är en och han är Fadern, Sonen och den Helige Ande.Gud är enJak 2:19. Du tror att Gud är en.

Nordiska Avdelningen hotar med inbördeskrig om SD tar makten

apg29 - 14 Nov 20 kl. 17:51

Partiet framför krigsförklaringen på Youtube. en representant för det politiska partiet Nordiska Avdelningen krig mot Sverige (inbördeskrig) ifall Sverigedemokraterna tar makten.Nordiska Avdelningen hotar med krigJag fick den här videon sänd på Messenger idag.

Munk stal Barnabasevangeliet och blev muslim

apg29 - 12 Nov 20 kl. 18:28

Enligt författaren har Paulus förfalskat den sanna kristendomen genom att ljuga ihop en historia om att Jesus skulle vara Guds son.Barnabasevangeliet är ett antikristligt evangelium. Tro på bibelns Jesus och inte på sådana här skrifter som vill föra bort dig från tron på Jesus så att du inte kan bli frälst och räddad.

Julklappstips: Den längsta natten

apg29 - 12 Nov 20 kl. 15:32

I mörkret lyser ljuset klarast.Christer Åbergs första och omtalade bok om natten då han miste halva sin familj.Den längsta nattenDen längsta natten för bara 100 kronor (Ordinarie pris: 179 kr)"Hon sa mitt namn och dog i min famn"Den mycket gripande boken då Christer Åbergs höggravida fru plötsligt dör hemma i hans famn.

Julklappstips: Den oönskade

apg29 - 12 Nov 20 kl. 15:32

Oönskad av människor - önskad av Gud.Christer Åbergs andra och omskakande bok om hans uppväxt som oönskad och oälskad hos en fosterfamilj på en bondgård ute på landet.Den oönskadeDen längsta natten för bara 150 kronor (Ordinarie pris: 179 kr)Oönskad av människor - önskad av Gud”Det kommer göra ont i dig när du tar del av berättelsen om den rädde, osäkre och oälskade pojken som var mobbad under hela sin uppväxt på en bondgård på landet.

USA-valet har än en gång bevisat att det går inte att lita på media

apg29 - 11 Nov 20 kl. 17:18

Eller var det någon som trodde att det gick lita på media?Joe Biden har i skrivandets stund inte ens 270 elektorsröster som behövs för att vinna presidentvalet.Presidentvalet i USA 2020 har tydligt visat att det inte går att lita på media.

Barn och ungdom förnekas kunskap

apg29 - 10 Nov 20 kl. 21:11

SekulariseringenHur skall barn och ungdom förstå vem Gud är - och därmed människan - om ingen talar med dem om Honom?Jag vill lära dig och undervisa dig om den väg du ska vandra, jag vill ge dig rådooch låta mitt öga vaka över dig. /Ps 32:8Vänj den unge vid den väg han bör vandra, så viker han ej därifrån, när han bliver gammal.

Jesus är inte en Mose 2.0

apg29 - 10 Nov 20 kl. 13:54

Det kristna livet handlar främst om en relation med Jesus, inte lagar och regler.Genom Jesus etablerades ett helt nytt förbund. Det kristna livet handlar främst om en relation med Jesus, inte lagar och regler.

Viktig bakgrundsfakta till det ”kristna” julbudskapet

apg29 - 06 Nov 20 kl. 00:21

 Inget tidigare skrivet i Bibeln, var onödigt eller en slump.Urgamla bibliska händelser och profetior, föll på plats med ”julevangeliets” människor och ställen – likt bitar i ett strax avslutat pussel.Viktig bakgrundsfakta till det ”kristna” julbudskapet Här presenterar jag en del viktiga bakgrundsfakta från Bibeln, till det ”kristna” julbudskapet.

Den muslimska trosbekännelsen handlar om en utombiblisk gud

apg29 - 05 Nov 20 kl. 21:56

Muslimen bekänner felaktigt att det är Allah som är Gud.På Tiktok talar jag om den bibliske Guden och hans Son Jesus Kristus, men jag får hela tiden mothugg från muslimer som säger att det är Allah som är Gud. Med andra ord förnekar de den bibliske Guden och bekänner sig till en utombiblisk gud.

Det enda som bär är Jesus - Christer Åberg I framsätet på Himlen TV7

apg29 - 03 Nov 20 kl. 22:43

Programmet är välgjort och har ett mycket starkt berörande vittnesbörd om Jesus."Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar.

Missa inte: I Framsätet ikväll med Christer Åberg

apg29 - 03 Nov 20 kl. 18:34

Per Åkvist intervjuar Christer Åberg kl 20:15 på Himlen TV7De rappa 15-minuters programmen sänds i sin helhet på alla Himlen TV7:s kanaler för att de ska vara lätta att dela.YoutubeInstagram TVFacebookTv-kanalenPlay-arkivet Ikväll klockan 20:15 på himlentv7.

Vem vinner?

apg29 - 03 Nov 20 kl. 14:13

Är det Trump eller Biden som vinner i natt? Kommentera!

Muslimsk terrorattack på sex platser i Wien

apg29 - 02 Nov 20 kl. 23:47

Det rapporteras om många döda och sårade. En av terroristerna har också utlöst en självmordsbomb.För inte så många dagar sedan skedde ett fruktansvärt muslimskt terrordåd i en katolsk kyrka i Nice.

Du ska en dag dö

apg29 - 02 Nov 20 kl. 19:30

 Men tar du emot Jesus här i detta liv blir du frälst och räddad och får evigt liv!

USA-valet: Har media ännu inte lärt sig något?

apg29 - 02 Nov 20 kl. 19:04

Förra gången liksom nu räknade media bort Trump och hade fel. Nu räknar de bort honom igen och har lika fel!Och på tv kommer de bli lika chockade och förargade som förra gången och kan inte förstå hur detta kunde hända.

Covid-19 vår tids religion?

apg29 - 02 Nov 20 kl. 08:14

Var man än läser, ser på tv och pratar om är Covid-19 i centrum. Fruktan för detta virus har lamslaget en hel värld, och de allra flesta böjer sig i fruktan under detta hot. Varför är det såÄr det verkligen så, att Covid-19 och allt som rör det har blivit vår tids nya religion och samtalsämne.

Donald Trump säger att Jesus är mer känd än honom

apg29 - 01 Nov 20 kl. 14:21

"Jag tar inga chanser. Jag har inga argument - Jesus Kristus.""Någon sa till mig häromdagen: Du är den överlägset mest kända personen i världen.

Påvens plan: Rädda mänskligheten utan Jesus

apg29 - 31 Oct 20 kl. 22:41

Påven introducerar sin encyklika med att berätta att han bland annat har hämtat inspiration till sitt skrivande från sunni-muslimernas högsta imam.Inte att undra på att det är Koranens Jesus vi möter i hans text. En detroniserad och kraftlös Jesus.

Nu börjar serien I Framsätet på Himlen TV7

apg29 - 29 Oct 20 kl. 20:37

Christer Åberg är med i första programmet!I framsätet - Himlen TV7:s största evangelisationssatsning någonsinI det första programmet i Himlen TV7:s nya evangelisationsserie intervjuas jag av Per Åkvist. Jag åkte upp en dag till Uppsala där Himlen TV7 håller till och blev intervjuad av Per Åkvist i en Tesla-bil.

Vad betyder Allahu akbar?

apg29 - 29 Oct 20 kl. 19:59

Den muslimske terroristen i Nice ropade Allahu akbar när han begick morden, men vad betyder utropet?Idag har det skett två muslimska terrordåd i Frankrike. Gärningsmännen ropade "Allahu akbar".

Tänk på att det var en kristen kyrka som dådet i Nice skedde

apg29 - 29 Oct 20 kl. 19:53

Tänk om attacken i Nice var medvetet riktad mot de kristna? Varför gör inte media den sammankopplingen?Media rapporterar den fasansfulla händelsen, men jag saknar i rapporterna om sammankopplingen att det faktiskt skedde i en kyrka.

Ytterligare en avhuvning i Frankrike - Tre döda i Nice efter knivattack i kyrka

apg29 - 29 Oct 20 kl. 11:24

Gärningsmannen som blev skjuten av polisen ropade "Allahu akbar".En av dem har blivit halshuggen och avhuvats. Attentatsmannen ska ha ropat "Allahu akbar".

En ny värld ska komma

apg29 - 29 Oct 20 kl. 01:09

En ny värld kommer sannerligen och den gryr redan nu – men det är inte vilken sorts ny tidsålder som helst. Det är en värld till vilken Kristus kommer tillbaka för att upprätta sitt heliga rike. Varje nation kommer då under Herrens rättfärdiga regerande, och varje kraft som står emot kommer att bli hans fotapall.

Idag tillsätter man som man vill

apg29 - 29 Oct 20 kl. 01:05

När man inte följer de Bibliska principerna för en församling så blir det kaos. Förvirrande kristna som inte är stabila i tron. Så studera de bibel ord som jag tar upp.

Den kristna hbtq-föreningen Ekho förnekar att Gud är Fader

apg29 - 28 Oct 20 kl. 07:54

Att byta bort "Fader" mot "Gud" är att förneka att han är Fader. Man förnekar då att han har en enfödd Son - Jesus Kristus.Den kristna hbtq-föreningen Ekho vill ha ett mer "inkluderande språk" och "könsneutrala psalmer" i den nya psalmboken i Svenska Kyrkan.