Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: MALENAMI.COM

Blogginlägg från MALENAMI.COM

Bloggflytt!!

MALENAMI.COM - 09 Apr 15 kl. 22:08

Imorgon, fredag 10.4.15, hittar ni mig på adressen http://malenami.

Nya skor från Little Story Lane

MALENAMI.COM - 09 Apr 15 kl. 14:03

Mamma sa att jag skulle sitta här snällt och le mot kameran… Men jag har nya skor och då kan man ju inte sitta still. Och mina tänder får ni nog inte se. Jag vill ju testa hur det är att klättra med nya skorna.

Ett-års fotografering med Sonja

MALENAMI.COM - 08 Apr 15 kl. 11:10

På morgonen, då Leon fyllde ett år, kom fotografen Sonja Hagström på besök. Hon tog fram sin fina kamera och objektiv och förevigade min lille krabat. Han visade stolt upp sin nya cykel och alla ballonger vi hängt upp.

Takatalvi

MALENAMI.COM - 08 Apr 15 kl. 10:45

Jag kan tycka att det var riktigt okej att vi fick vintern tillbaka en stund. Då fick vi ju njuta av en till vår! Mina apsnygga stövlar (-50%) kommer från Raglady, väskan med gulddetaljer likaså.

En alldeles egen cykel

MALENAMI.COM - 02 Apr 15 kl. 08:33

Den första cykeln. Det kom en hälsning om gratulationer och “tänkt vad tiden går snabbt” och “hoppas Leon kommer att gilla sin nya cykel” från snälla Eva, som har Polkuped. Och OM han gillade?

En feberpaus

MALENAMI.COM - 31 Mar 15 kl. 11:35

Det var ju verkligen inte meningen att lämna födelsedagsfirandet här på bloggen. Men först fick jag domedagsfeber. Och sedan fick lille ettåringen feber.

Förberedelser för kalas

MALENAMI.COM - 25 Mar 15 kl. 10:42

Jag och Leon förberedde för kalas igår. Efter att jag städat kom Leon och drog ut allt från skåpen och härjade runt i serpentinerna. Sen skulle han dammsuga (dammsugaren är hans käraste leksak).

För ett år sedan…

MALENAMI.COM - 25 Mar 15 kl. 06:36

För ett år sedan log jag i över ett helt dygn. Sjöng “Vargen ylar i nattens skog..” Och så ville jag gifta mig med den kalla, blöta handduken jag hade över ansiktet, vilket välbehag den gav mig.

Äidiltä toiselle

MALENAMI.COM - 24 Mar 15 kl. 20:48

Såhär satt jag, Ella och Leon för ett par veckor sedan. Ella berättade om projektet, Äidiltä toiselle och jag listade upp vad jag kunde erbjuda. Allt från kunnande i social media till kontakter som är livsviktiga.

Ni vet då allt faller på plats

MALENAMI.COM - 24 Mar 15 kl. 09:56

För ett par veckor sedan satt jag och lyssnade när min chef Cosmetique-Mia, berättade för journalisten Anne-May, om hur viktigt det är att äta bra och näringsrik mat. Jag blev mycket inspirerad och köpte produkterna Mia nämnt om  i intervjun. Jag var så peppad över all denna energi jag skulle få så direkt när jag kom hem tog jag en vetegräs shot och åt en skål med hälso granola med chiafrön.

Unelmien Talo & Koti

MALENAMI.COM - 23 Mar 15 kl. 13:38

Det är ganska häftigt att se sig själv i ett glossigt inredningsmagasin. Där, i butikens tidningshylla, är ju jag! Här ser ni några bilder från tidningen Unelmien Talo & Koti.

De-tox Cellulite Body Oil

MALENAMI.COM - 19 Mar 15 kl. 09:26

Hej-hej-hej! Jag fixade 20% rabatt på The Organic Pharmacys Detox Cellulite Body Oil åt er! Jag kommer att lansera kampanjen för Cosmetique på eftermiddagen, så ni får lite försprång att beställa innan produkten tar slut;) Cosmetique-Mia hälsar;  Vårstäda kroppen!

En till goding från Memelie

MALENAMI.COM - 18 Mar 15 kl. 14:26

Den klänningen jag sist visade upp från Memelie, skulle jag vilja kalla till “the dress that almost broke the internet”. Haha! Memelie meddelar att de beställt in flere av den ljuva rosa-syrenlila klänningen.

Vi ses vid Lindex på lördagen!

MALENAMI.COM - 17 Mar 15 kl. 08:43

På lördagen ses vi vid Lindex i Jakobstad! Jag kommer att vara på plats, troligtvis i högklackat, och ge stylingtips och kramas med er! Lindex bjuder på fantastiska erbjudanden, smått och gott att smaska på!

Hej från kontoret!

MALENAMI.COM - 16 Mar 15 kl. 14:37

Hej från kontoret! Sitter i femte våningen med vy över staden och njuter av solen. Hörni, här vid kontoret har vi en låda med testprodukter, som jag eeh, ibland, tar hem och provar.

Klackarna i taket

MALENAMI.COM - 14 Mar 15 kl. 18:16

Lördag och klackarna i taket. Svarta Décolleté med röd sula. Till dem blir det nya behån, som passar så fint med nya klänningen.

Då man får riktigt bra kundbetjäning

MALENAMI.COM - 14 Mar 15 kl. 12:03

Nytt från Freya. Att få riktigt bra kundbetjäning. Innan jul var jag till Carolines, behå-affären i stan, och tittade runt.

Erbjudande till mina läsare!

MALENAMI.COM - 14 Mar 15 kl. 10:00

God förmiddag kära läsare! Webshopen Dinodina.com bjuder mina läsare på 15% rabatt på hela köpet till den 17.

RISK made in Warsaw

MALENAMI.COM - 12 Mar 15 kl. 15:47

Jag var till Sköna Clara. Skulle bara titta in en liten stund och säga “hej!”.

Nya krafter

MALENAMI.COM - 12 Mar 15 kl. 13:28

Med muntra, hurtiga steg går jag mot tågstationen. Drar min reseväska efter mig, hjulen klapprar mot kullerstenarna. Jag ser folk åka skridsko vid skridskobanan och jag doftar på rosen jag fick vid hotellet, när jag checkade ut.

Rymde

MALENAMI.COM - 07 Mar 15 kl. 13:51

Jag rymde iväg till hufvustaden med mina åbo-flickor. All is good.

Våren kommer när jag ropar på den!

MALENAMI.COM - 06 Mar 15 kl. 15:05

Hon har så rätt dendär Ronja. Det kommer när man kallar på det. Såhär mäktigt har det ropat i mitt bröst idag.

Kika in hos mig

MALENAMI.COM - 05 Mar 15 kl. 10:16

I januari kom Hanne och Ilona på besök. Vilka kvinnor! Så varma och trevliga!

Mycket nytt vid Sköna Clara!

MALENAMI.COM - 04 Mar 15 kl. 21:23

Det var ju en stund sedan vi besökte Sköna Clara, Leon och jag. Det har kommit in så mycket nytt och mer säkert nu! Klänningen på bilden ovan är från By Malene Birger och står högst på önskelistan just nu!

Rabattkod till AgnesAmelia!

MALENAMI.COM - 25 Feb 15 kl. 22:13

Domino ligger bredvid mig i soffan och drömmer. Hon smackar nöjt. Leon, som har hjälpt mig fotografera för webshopen AgnesAmeila, sover också sött.

Hej måndag!

MALENAMI.COM - 23 Feb 15 kl. 10:28

Hej Måndag, let’s make this a good one! Nu känns det bättre! Förra veckan var jag så fruktansvärt trött och hade feber bakom ögonen i flera dagar.

Hunkydory Furrow Jersey

MALENAMI.COM - 22 Feb 15 kl. 22:18

Min fina kristallkrona behövde nya ljus. Den har nog glödlampa också, men ibland är det extra mysigt att tända ljusen. Går runt och plockar och plockar.

I’m Zorro

MALENAMI.COM - 18 Feb 15 kl. 21:47

‘Nuff said.

Take Me to Church

MALENAMI.COM - 17 Feb 15 kl. 20:58

En av mina favoritfotografer hade postat denna underbara video på hennes facebook-sida och håller med henne att utrymmet, tightsen, tatueringarna, tårna, kroppen och det vackra ansiktet, ljuset, och min favoritlåt gör att jag vill bara se den igen och igen och igen. Skön kväll på er, mina vänner.

Spegelminen

MALENAMI.COM - 17 Feb 15 kl. 19:16

Han har ju självklart en spegelmin. Jupp. Vet dock inte vem som lärt honom den?

Nannes Nam Nam

MALENAMI.COM - 12 Feb 15 kl. 11:27

Sånahär maffiga chokladkaor får man i min stad. Hos Nannes Nam Nam.

En riktigt underhållande bok

MALENAMI.COM - 11 Feb 15 kl. 11:11

En födelsedagspresent av Vackra Mamma, boken How to be Parisian Wherever you are. Underbar bok! Läs den!

Födelsedagsfest vid Lindex

MALENAMI.COM - 10 Feb 15 kl. 19:08

Dagen innan min födelsedag sparkade vi igång festligheterna vid Lindex! Jag hade valt ut mina favoriter av vår kollektionen och de stod framme för kunderna och mina läsare att se! Man fick också rabatt på sina inköp och självklart födelsedagstårta!

Lite slingor och mycket hår

MALENAMI.COM - 10 Feb 15 kl. 13:28

Det var på tiden igen. På tiden att piffa till frisyren. På instagram var jag för ivrig och skrev att jag inte varit till frisörskan på 6,5 månad..

Michael, Michael Kors

MALENAMI.COM - 10 Feb 15 kl. 12:58

Knähöga skönheter i mjukt läder, lite guld och mycket fransar som ger ett ljud ifrån sig då jag går riktigt snabbt. Detdär mycket lilla extra. Stölvar jag suktat länge efter och nu får njuta av varje dag.

Just another day at the office, part 2

MALENAMI.COM - 05 Feb 15 kl. 12:12

Bokade in en sminkning idag vid Cosmetique! Festligheterna kan börja! Imorgon fyller jag år!

Imorgon, torsdag, ses vi vid Lindex!

MALENAMI.COM - 04 Feb 15 kl. 18:29

Nu har jag valt ut mina favoriter av vårkollektionen! Imorgon kväll kommer de att ställas ut och jag och Lindex bjuder er på tårta! Kom förbi mellan kl.

Hammaspeikko – ihana paikka!

MALENAMI.COM - 04 Feb 15 kl. 16:00

Varning för smått obehagliga bilder Ja, om man inte tycker om tänder, haha. Denna behandling blev jag bjuden på tack vare bloggen! Jag var ju och blekte tänderna.

Just another day at the office, part 1

MALENAMI.COM - 03 Feb 15 kl. 18:47

Fotograferade vackra Pamela.

Playtray

MALENAMI.COM - 02 Feb 15 kl. 13:33

Saker jag vill varmt rekommendera. Skrev tidigare om Nabby barnvakten och nu vill jag ge er ett annat dundertips! Om jag gjorde en tv-shop reklam så skulle jag göra det om Playtray.