Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Linna Johansson

Blogginlägg från Linna Johansson

Nån sorts uppdatering & så Instagram

Linna Johansson - 30 Apr 14 kl. 14:52

Jag önskar att jag hade kunde skriva en liten sexig uppdatering här om att jag åstadkommit nåt stort sen sist, skrivit ett par böcker eller så, kanske flyttat till främmande land. Men i stort är allt sej likt. Jag kämpar fortfarande med boken – som i och för sej börjar ta nåt slags form nu.

Träning/Tips: Träningssatsningen som icke blev

Linna Johansson - 19 Dec 13 kl. 17:45

Ånej. Det blev ingen hälsomänniska av dej den här gången heller? Du som var så inspirerad i januari.

Träning/Tips: Varning för träningsmaskinerna

Linna Johansson - 19 Dec 13 kl. 17:03

Jag vet inte om det är nästan-våren, beach-11 inom räckhåll men ungefär den här tiden på året brukar det . Folk baxar hem motionscyklar och löparband som aldrig förr. Nu är det dags!

Ett pyttehej

Linna Johansson - 26 Sep 12 kl. 12:42

Hej och förlåt. Det blev visst inga uppdateringar. Det blir det knappt idag heller.

Statusuppdatering

Linna Johansson - 18 Jan 12 kl. 11:56

Alltså den här bloggen, förlåt mej. Ni vet att jag skulle vilja göra om lite här, kanske nåt nytt wordpress-tema eller så. Det är bara det att jag aldrig riktigt hinner.

Bloggtips #26: Shampoo Rising

Linna Johansson - 13 Dec 11 kl. 23:39

Hej, jag ogillar inte längre den här bloggen, jag hatar den. Därav blogguppehållet. Jag måste helt enkelt veta vad jag ska göra av den innan jag kan fortsätta skriva här.

Note to self (och andra): Använd aldrig nässpray. Använd aldrig nånsin nässprej.

Linna Johansson - 29 Nov 11 kl. 11:52

Efter att tillslut lyckats bryta ett långdraget missbruk av nässprejer lovade jag mej själv att aldrig, aldrig, aldrig ens vidröra de där sakerna. Sen gick det ett par år. Sen blev jag bara så enormt förkyld, det ville inte släppa … vad kunde väl ett par duschar med barn-varianten göra?

Statusuppdatering

Linna Johansson - 22 Nov 11 kl. 12:18

Jag är sjuk. Jag är för sjuk för att kunna påbörja den hyposensibilisering jag blivit beviljad. Skyhögt NO-värde vad det nu är.

Bloggtips #25: Vampy Varnish (med flera)

Linna Johansson - 11 Nov 11 kl. 19:06

Jag slutade bita på mina naglar av ett enda skäl: jag hatade hur alltihop såg ut. Visst var väl de blodiga nagelbanden, smärtan och värken skäl nog men bara i de riktigt akut skakiga stunderna som när man suttit med händerna i kräftspad en hel kväll. Och det gör man ju inte så ofta.

Bloggtips #24: Therese E

Linna Johansson - 03 Nov 11 kl. 20:48

Apropå förra posten: jag tänker inte lämna den här bloggen eller så. Och skulle jag ändå göra det kommer jag självklart att berätta vart jag tagit vägen. Men tills vidare stannar jag här.

Bloggtips #23: Av månsken växer ingenting

Linna Johansson - 28 Oct 11 kl. 23:28

Den här bloggen, min egen alltså, har stelnat. Jag skulle kunna skriva saker här men vill inte för det känns som att skriva i ett riktigt uttjänt anteckningsblock, typ nåt från skoltiden, från mellanstadiet, ni vet ett sånt där fullt av fastlimmade lönnlöv och skit. Jag vill ha ett nytt block.

Statusuppdatering

Linna Johansson - 23 Oct 11 kl. 18:28

(Bilder från Vädersjö. ) Oj, förlåt frånvaron. Det är just nu så kallade ”bra tider” för min del.

Produktionen, den närande och den tärande

Linna Johansson - 14 Oct 11 kl. 14:22

Idag tycker jag att ni ska läsa Gustav. Ja. det var bara det.

Truly good

Linna Johansson - 12 Oct 11 kl. 20:18

Jag vet att jag är i princip ensam om att tycka det här (av tittarsiffrorna att döma i alla fall), men jag tycker verkligen att True Talent är ett litet trevligt program. Småputtrigt och behagligt, inte sådär helvetiskt effektivt som all teve ska vara numera (jag vet hur urgammalt det låter men jag kan inte hjälpa det, jag gillar verkligen att se människor slutföra åtminstone två meningar innan det ska hoppas till nåt annat). Alla i juryn är skitgulliga, deltagarna ännu gulligare.

Birro och den röda tråden

Linna Johansson - 09 Oct 11 kl. 13:47

Mycket Marcus Birro har det varit i veckan. Fast det är det väl i och för sej varje vecka. Just den här veckan meddelade han sin partiledarkanditatur för kristdemokraterna – för att sen omedelbart dra tillbaka den då TV4 hotade med att ta ifrån honom det kommande uppdraget som programledare för Kvällsöppet.

Jag vill inte sitta och sy, till exempel

Linna Johansson - 06 Oct 11 kl. 11:30

Ett exempel på hur man förväntas vara också en liten hemmafru mitt i allt: På Busters dagis fick vi i början på terminen i uppdrag att sy nån sorts docka till vilostunden. Inte en docka vilken som helst utan en ganska avancerad liten sak med både hår och händer och dragsko och gud vet allt. Det är bara det att jag kan inte sy, inte på riktigt, inte dylika ting som ska hålla för en tvåårings behandling.

Dagens bild

Linna Johansson - 03 Oct 11 kl. 00:00

Marc Jacobs i Nars tomatröda ”Dovima”. Apropå att mitt intresse för nagellack håller i sej. Uppdrag just nu, åtminstone sena kvällar när inget återstår än att pysa ihop i soffan, framför datorn, framför nagellacksbloggar (finns det nagellacksbloggar?

Barnkläder undanbedes

Linna Johansson - 02 Oct 11 kl. 23:09

Så ska jag passa på att länka till det här inlägget hos Bjooti. Inte för att jag bryr mej om just det här fallet. Utan för att jag vill passa på att säga: det finns nog inget, inte ens medelålders män med för mycket fritid häckandes i kommentarsfälten runtom – som gör mej så jävla trött som kommentarer med information om tävlingar i den egna bloggen.

Statusuppdatering

Linna Johansson - 02 Oct 11 kl. 22:23

Jag tror att jag börjar förstå meningen med terapi. Jag använder min sjukgymnast som terapeut. Ligger på nån brits och sätter igång och bara pratar på.

Sveland den irriterande

Linna Johansson - 28 Sep 11 kl. 11:28

Jag vet inte vad det är med Maria Sveland men nånting är det. Som ingen annan feminist i svensk media lyckas hon ständigt peta där det irriterar som mest. Finns det någon annan som lyckas riva upp såna evighetslånga debatter?

Kul vs Bra

Linna Johansson - 18 Sep 11 kl. 23:30

Sen jag fick beskedet att jag ska undvika infektioner till varje pris den här hösten tog jag beslutet att plocka bort allt extra. Vänner, fest, till och film inpå småtimmarna och andra enkla smånöjen. Det är en stor lättnad.

Dagens bild

Linna Johansson - 18 Sep 11 kl. 23:09

Lästips: Kvinnokroppen igen och igen

Linna Johansson - 01 Sep 11 kl. 17:13

Krönika i Nöjesguiden. Handlar om kvinnor och kroppar, detta evighetsmaskineri av åsikteri. Fick mej för övrigt att tänka på ett citat tidningen Amelia brukade pynta sin hemsida med: ”En kvinna utan mage är som en säng utan kuddar”.

Statusuppdatering

Linna Johansson - 01 Sep 11 kl. 16:22

Saker jag skulle skriva om om jag bara orkade: mitt nyvunna intresse för nagellack, hur mycket jag älskar den här tiden på året, hur mycket jag avskyr allt som kommer därefter. Eventuellt skulle jag också säga några ord om den så kallade nätkommentarsdebatten.

Enkät: Höstmejk 2011!

Linna Johansson - 22 Aug 11 kl. 01:10

Ögonskuggorna ur ”llusions d’ombre de Chanel” och Diors ”Blue Tie”. - Hej! Jag sitter just nu i mina föräldrars hus ute i Tungelsta och flåsar i astmainhalatorer och PEF-mätare.

Några lästips från sommaren som gått:

Linna Johansson - 16 Aug 11 kl. 01:03

Katta i Bjooti-skepnad är tillbaka! - 1. Sommarens (årets?

En helt annan sak …

Linna Johansson - 13 Aug 11 kl. 00:40

… den här höstkampanjen från Lancôme, ”Doll Eyes”, vad är detta? Vad ska de här kvinnorna föreställa? Stepford Wives … barn?

Sommarinsikter …

Linna Johansson - 08 Aug 11 kl. 00:32

Bra ställe att tänka på: Näsåker i Ångermanland, dit jag och min kusin tar oss med några års mellanrum. Här utspelade sej majoriteten av mina barndomar och här bor mitt hjärta fortfarande, tror jag … - Om jag skulle säga en sak jag gjort i sommar så är det att tänka. Jag drog ur proppen och tänkte.

Statusuppdatering

Linna Johansson - 25 Jul 11 kl. 02:06

Man skulle kunna tro att jag lagt ned den här bloggen men det har jag inte. Jag har bara provat på att semestra på riktigt för första gången i mitt liv. Vecka ut och vecka in utan att … göra nåt alls.

Belgrad

Linna Johansson - 18 Jul 11 kl. 00:57

Vi såg mycket litet av Belgrad, åtminstone i dagsljus. Vi levde i stort på baclava, kött och pommes frites. Vi drack kopiösa mängder sprit och det röktes ännu mer, oavbrutet och överallt, vilket tillslut gjorde mej less och gnällig.

Belgrad-2011

Linna Johansson - 18 Jul 11 kl. 00:57

Vi såg mycket litet av Belgrad, åtminstone i dagsljus. Vi levde i stort på baklava, kött och pommes frites. Vi drack kopiösa mängder sprit och det röktes ännu mer, oavbrutet och överallt, vilket tillslut gjorde mej astmatisk, less och gnällig.

Gogogo!

Linna Johansson - 29 Jun 11 kl. 13:04

Kolla den här urgullliga paletten, ”Glamour to Go – Fairy edition”, från Too Faced som jag fick av Lidija i födelsedagspresent. Några basskuggor, svart och guld – ganska precis mitt tema i sommar. Nu tar jag med mej den här och och åker till Belgrad i några dagar!

Statusuppdatering

Linna Johansson - 28 Jun 11 kl. 00:28

(Lidija på La Cucaracha, jag i IsaDoras ”Icy Purple” och fortfarande utan en iPhone) - Jag blev frisk tillslut. Jag gick och tittade på Lidija som nu officiellt är popstjärna. Jag fyllde år.

Liten enkät: Sommarmejk 2011!

Linna Johansson - 18 Jun 11 kl. 14:01

(Bild från MAC Surf Baby Collection) Sminklook i sommar? Jag velar mellan två teman: dels mycket mejkup, eyeliner och skuggor, jag föreställer mej nåt smetigt och smutsig och smuligt i brunt och eventuellt guld. Ett tag föreställde jag mej en alldeles massiv mejkup, italiensk, Sophia Loren … Men mitt i allt inspirerades jag massor av MACs surfkollektion.

Om smink på nätet:

Linna Johansson - 13 Jun 11 kl. 23:46

Jag utlovade tidigare lite sminktips och sminkbloggar på nätet. LipGloss Bitch, Pixiwoo och Tanya Burr har jag redan nämnt. Här kommer lite mera: 1.

Nikki Finn + Perdita Durango

Linna Johansson - 13 Jun 11 kl. 23:40

Anledningen till att jag börjat snegla åt läppstift: för att jag nån gång måste prova på Madonnas Nikki Finn-mejk. Det finns ett problem med den bara: jag är ännu inte riktigt tillräckligt sugen på läppstift för att köra rött. Så jag föreställer jag mej en variant, Isabella Rossellinis mejk i Wild at heart med smutsrosa läppar istället.

Girls on top (en liten men lång text om varför kvinnor väljer att modeblogga)

Linna Johansson - 09 Jun 11 kl. 20:58

Hej, det är jag igen, nu i färd med att hosta upp det allra sista av slemmet för den här gången. Lättnaden och lyckan i detta, ni anar inte. Saker som har hänt sen jag försvann i sjukdimmorna: Ann Charlott Altstadt har skrivit den här texten i Aftonbladet, och om den har det tydligen blivit debatt.

Smink, massor av smink

Linna Johansson - 03 Jun 11 kl. 00:57

(Apropå massor av smink: älskar annonserna för L’Oréals nya Color Infallible-linje. Ögonskuggorna är – trots att mejkbloggarna påstår annat – piss, köp dem inte, men bilderna, bilderna! Så jävla snygga, så jävla skönt att nångång se det frångås det här tradiga ögon ELLER läppar.

Om och om igen

Linna Johansson - 17 May 11 kl. 15:14

Och så var det dags att tala om en större, potentiellt världsomspännande konspiration igen. Frågan man nån gång skulle vilja ställa våra vänner konspiratorikerna: kan överhuvudtaget kända, inflytelserika män våldta? Grovt Initiativ skriver mer om saken här.

Statusuppdatering

Linna Johansson - 15 May 11 kl. 21:34

Fan det är inte vår längre. Det är redan sommar. Hur gick det till?