Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Blogginlägg från Lily [ L i n d a . B l o m ] - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Blogginlägg från Lily [ L i n d a . B l o m ]

Mamma-barn-kampanj

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 15 Mar 14 kl. 13:32

Mamalicious till nästan halva priset, massa fina kläder (inkl. byxor)   Åh! Det blir ett inlägg om Campadre, eftersom att jag vet att jag har många mammor och blivande mammor som läser bloggen och som efterfrågar tips på barnkläder och mammakläder så känner jag att jag bara måste idag, hihi.

Lekparkshäng med morfar

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 15 Mar 14 kl. 11:41

Vårvädret fortsätter sprida sin energi över Karlstad och jag och Selma har faktiskt övernattat hos hennes mormor och morfar. Igår hade morfar en semesterdag och vi hängde med honom hela dagen. Det blev bland annat lite uppskattad lekparkshäng.

Vår onsdag i vårsolen

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 13 Mar 14 kl. 21:08

Här kommer ett bildregn från vår underbra dag i vårsolen igår. Dagen idag har knappast varit sämre. Finns så mycket jag skulle kunna skriva om vår vardag och våra fina vänner.

Vårväder

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 12 Mar 14 kl. 20:41

Hej vänner! Vilken dag vi har haft här i Karlstad idag!! Vårväder delux.

Fitnessfighten dag 11 - Motivationen tryter

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 11 Mar 14 kl. 21:11

Just nu är det tufft i min fitnessfight! Maten går ganska bra, mellanmålen äter jag mestadels keso och en frukt, lunch och middag värmer jag på våra matlådor och det går också ganska bra. Jag har fått minska ned portionerna, efter råd av WOS, eftersom att jag inte fick i mig dom stora som det egentligen var tänkt.

Back in the days

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 10 Mar 14 kl. 23:00

Här har vi två gamla bilder på mig : ) Sommaren 1,5 år på första bilden och 3-4år på andra. Så glad att mamma och pappa dokumenterat oss så mycket med foto och video.

Isabella Maria Olivia

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 10 Mar 14 kl. 10:45

Några guldkorn från fotograferingen jag gjorde på ljuvliga Isabella i fredags. Jag fotade Julyana & Rickard när lilla Isabella låg i magen också och tänkasig, på Selmas dopdag kikade denna lilla flicka ut. Så kul att ni ville ha min hjälp igen.

Lasagne a'la World of Shape

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 09 Mar 14 kl. 21:13

Som vi lagat mat idag, jag och min kära. Förra veckan lagades det mat varje dag och tillskillnad mot när man vanligtvis improviserar och slänger ihop, så är det mäta, väga och noga uträknande när man går kör fitnessfighten. Det tar mycket längre tid med andra ord.

TÄVLING: Vinn entré-biljett och goodiebag

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 09 Mar 14 kl. 13:57

Den 21-23 mars är jag en av 20 lyckliga VIP-bloggare på barnmässan i Karlstad. Längtar verkligen till dagen och det skall bli sanslöst roligt att uppleva den tillsammans med de andra gulliga bloggarna och Familjen Annorlunda-familjerna. Nu ordnar jag en tävling till ER där ni har chansen att vinna "BARNmässan VIP-paket" som innehåller 1 st entrébiljett värde 120 kr samt 1st goodiebag.

Min fitnessfight - Dag 9

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 09 Mar 14 kl. 09:41

Lördagens mellis, keso med apelsin | Lördagens lunch nötfärsbiff, sallad, bulgur och kesella-tsatsiki.   Dag 9 är här och när denna söndag är förbi har helg 2/5 passerat. Jag har mått bra hittills, kosten har funkat ganska bra smakmässigt, men portionsmässigt funkar det inte alls.

Fotografering och tjejmys

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 07 Mar 14 kl. 19:11

Älskade småtjejer, Isabella 7,5 månad och Selma 11 månader. Idag har jag och Selma varit hemma hos våra vänner Julyana och Isabella. Vi har pratat om att fotografera dopbilder på lilla I alldeles för länge nu, så trots att vi vaknade till ett grått och burrigt Karlstad, så tror jag att vi fick till väldigt fina bilder ändå.

WoodWick

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 07 Mar 14 kl. 11:25

Kan man vara beroende av en doft? Isf är denna en av dom! Bakery Cupcake från WoodWick.

T o r s d a g s m y s

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 06 Mar 14 kl. 23:12

Klockan 5 imorse slog den lilla damen upp sina stora, pigga, blå. Jag hämtade in henne till oss och hoppades på att hon skulle somna om. Icke!

Fettisdagen och tisdagsrytmik

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 04 Mar 14 kl. 12:52

Hej vänner! Hoppas ni alla njuter av åtminstone en semla denna speciella tisdag. Ni kan gärna trycka i er en åt mig också, för jag fick snällt se på när det serverades efter tisdagens rytmik.

Dag 3 på min Fitnessfighten-resa

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 03 Mar 14 kl. 21:03

Hej och hå! Jag känner att jag vill göra en liten uppdatering om min resa i fitnessfighten nu faktiskt. Tredje dagen av 30 har snart nått sitt slut och än så länge får jag ändå säga att jag tycker att det gått mestadels bra.

Mys med Ella & Estelle

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 02 Mar 14 kl. 21:23

Idag har Selma lekt med Ella & Estelle, ja, verkligen lekt!! Och vi föräldrar fick äntligen ses vi också såklart. Jag vet inte hur länge vi har försökt få till en träff nu alltså.

Det närmar sig start..

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 27 Feb 14 kl. 17:55

Lite smått och gott i träningsgarderoben.   Först och främst vill jag verkligen tacka för den respons ni givit mig. Det var med blandade känslor jag publicerade det där utlämnande inlägget.

I en matburk från Semper

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 27 Feb 14 kl. 10:37

Vi både lagar egen mat och ger Selma burkmat. I förra veckan när jag satt och matade henne med Sempers skärgårdsgryta med lax, tyckte jag att hon fepplade ganska mycket med en tugga. Jag trodde att hon kanske sög på en morotsbit eller liknande och det var efter en liten liten stund som jag tyckte att det började bli märkligt.

Hos Johanna & Vida

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 26 Feb 14 kl. 18:14

Tidigt i förmiddags åkte vi, efter en hel natts sömn, hem till Johanna och Vida. Som vi längtat! Och herregud vad det var häftigt att titta på våra snart-1-åringar idag.

Att börja där man slutade.. Typ..

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 25 Feb 14 kl. 23:04

Bilder från juli 2012Det var juni 2012 och det där vidriga minuset på stickan hade återigen uppenbarat sig, i precis samma stund kom mensen.. Igen! Jag var så matt på situationen, trött på att det aldrig ville ta sig.

Mamas på vift

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 25 Feb 14 kl. 22:42

Ikväll har det samlats energi! Både sockerkickar på flaska, men framförallt en tjejkväll i LLA tillsammans med mamma-vännerna. Vi var minsann på hockey idag och umgicks alla 5 tillsammans för första gången utan våra små illbattingar.

Ljusglimtar

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 23 Feb 14 kl. 17:46

Det här är Linus. Han är en liten ullig igelkottsbebis som jag hade när jag var liten. Nu är han Selmas och som hon älskar honom.

Ett virrvarr av känslor

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 23 Feb 14 kl. 13:31

Det är svårt att sätta ord på vad man känner när en nära anhörig gått bort. Man känner så mycket, samtidigt som man inte känner någonting alls. Kroppen känns tom av chocken.

Inga ord

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 21 Feb 14 kl. 16:01

Plötsligt inser man vad som verkligen betyder någonting. Inte för att jag inte redan vet vad som är viktigast i livet, men under gårdagen blev det extra påtagligt. Vardagen har vänts upp och ned med ett plötsligt dödsfall inom familjen och hjärtat värker av saknad och sorg och att se samma känslor i dom jag älskar högst är rent åt helvete.

Grattis älsklingar!

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 19 Feb 14 kl. 23:13

Idag fyllde mina ulliga prinsessor hela 7 år! Ofattbart..

Min födelsedag

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 18 Feb 14 kl. 21:28

Dagen började med sallads-lunch hemma i fina Lina's nya lägenhet. Oj så stort och härligt dom har det! Efter lunch, fika och paketöppning (Tack vännen!!

Fotofejsen

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 18 Feb 14 kl. 20:52

Lina tog en himla fin bild på mig och Selma idag, födelsedagen till ära. Haha!

Födelsedagsbarn

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 18 Feb 14 kl. 10:25

Den 18 februari 1988 föddes jag. 49 cm lång och 3869g. Idag, 26 år senare firar jag min första födelsedag som mamma.

Julia 11 år

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 16 Feb 14 kl. 22:56

Vilken härlig känsla jag har i kroppen denna kväll, men oj så trött jag är! Dagen började med långfrukost på Egg&Bacon tillsammans med J's familj. Dom kom för att fira mig lite i förväg, då jag fyller år till veckan.

Always with, never without.

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 15 Feb 14 kl. 22:16

För dig skall jag göra det tusen gånger om.   Med en stor känsla av tacksamhet och ett par timmars energi-påfyllning med min skrutt Elin, har ju nu krupit ned i sängen med laptopen för att jobba lite. En härlig lördag.

Alla hjärtans dag!

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 14 Feb 14 kl. 13:32

Hej på er! Hoppas ni hittills haft och fortsätter få en fantastisk alla hjärtans dag. Här hemma har det blivit mor-dotter-mys eftersom att pappan jobbar.

Dela med sig av de fina stunderna..

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 10 Feb 14 kl. 18:04

Med Håkan Hellström's "Det kommer aldrig vara över för mig" spelandes ur högtalarna har jag nu kikat igenom lite bilder från vår dag. Det blev sopplunch med smarrig potatis och purjolökssoppa, creme fraiche och bacon. Och Ehlins hembakade bröd såklart!

Ett litet lyft!

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 09 Feb 14 kl. 12:34

Min lilla webshop har fått sig ett vår-lyft! : ) Det firar vi med 20% rabatt på ALLA barntavlor. Ange rabattkod "Vårlängtan" vid beställning.

L ö r d a g

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 08 Feb 14 kl. 21:59

Hej och hå! Nu ekar det lite här inne igen och min älskade kamera står och samlar damm. Vi är mycket piggare här hemma i alla fall, även om Selmas aptit inte riktigt är tillbaka och hennes mage (vilken vi varit på akuten med förr) är lite ur balans.

Älskade unge!

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 05 Feb 14 kl. 11:39

Nåja.. Det är bara för frisören i denna mamma och vänta ett tag till, hihi!!

Lite piggare!

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 04 Feb 14 kl. 23:52

Mor och dotter tönt-matchade i leopard idag, hihi. Hej vänner! Här sitter jag strax innan midnatt och jobbar lite.

Barnsjukhuset och 10 månader

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 03 Feb 14 kl. 21:24

Hej vänner! Det blev just en fin 10-månadersdag för vårt skrotkorn. Vi fick tillbringa dagen med akuttid till barnsjukhuset på csk.

Handmålat

Lily [ L i n d a . B l o m ] - 02 Feb 14 kl. 19:18

För  en mamma som dagligen sitter och jobbar med doptavlor i grafisk design, var det enormt roligt att sätta upp den här unika, handmålade tavlan från Bettina i Selmas rum. Hon kommer givetvis få några av mina alster också, men åh vad härligt det var att hänga upp någonting som känns extra speciellt, något som jag själv inte har gjort, utan som jag beställt av någon annan. En helt annan stil än det jag sysslar med.