Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Falsk Sanning

Blogginlägg från Falsk Sanning

Paula fick missfall!

Falsk Sanning - 19 Nov 14 kl. 00:40

Lite tråkiga nyheter efter blondinbellas glädjebesked... Paula avslöjade igår att hon var gravid i fem veckor. Hon har vart arg och ledsen men sedan skrev hone tt till inlägg där hon bestämt att lägga allt åt sidan och kämpa vidare och nå sin målbild, att föda ett till barn.

Blondinbella är gravid med en flicka!

Falsk Sanning - 19 Nov 14 kl. 00:27

Imorgon fyller Blondinbellas första barn, sonen Gillis, 1 år! Och idag fick hon reda på att hennes andra barn kommer bli en dotter, och hon komme rha initialerna S S S. Följarna har kommenterat att de gissar på Saga, Silly, Selma osv.

Sommarplågan Success - Dubbel platina

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:49

Samir och Viktor sålde för ett tag sen dubbel platina på sommarplågan Success. Vidare har de över 11 miljoner spelningar på spotify. Vad tycker ni om låten?

Smail och Eric - QX

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:46

Paradise-Hotel deltagarna Smail och Eric är på omslaget av Sveriges största gay-tidning. Båda är heterosexuella men stödjer ändå homosexuella till hundra procent. Bilder lånade på Erics blogg.

Michelle - Bröstoperation

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:36

Michelle har alltid haft komplex över sina bröst och har funderat på bröstoperation under en lång period. Hon har alltid tyckt de varit för små och efter Paradise med lite information från Paow som gjort det, gjorde hon operationen. Läs hela artikeln här: http://bloggar.

Foki visar runt i hennes och Bills nya lägenhet

Falsk Sanning - 02 Nov 14 kl. 22:47

"Bikis" heter det nu, BIlls och Fokis nya lägenhet. Här tar hon läsarna på en rundtur!  Länk till videon: http://youtu.

Dessies halloween outfit - skjuten brud

Falsk Sanning - 02 Nov 14 kl. 22:26

Dessies halloween outfit igår skiljer väldigt mycket från hennes tidigare år då det var mer naket. Nu klädde hon sig i en brudklänning och sminkade till ett skott i pannan. Creepy!

Kissie och Samir - Övernattning i spökhus

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:32

Idag ska bland annat Kissie och Samir övernatta på ett spökhus som ligger i Jämntland. Programmet kommer sändas idag klockan 18 på aftonbladet TV. Det ska vara sändning hela natten LIVE.

Samir och Evelina - Uppdatering

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:31

Förut publicerade Samir en bild där han skrev ''fu'k love''. Många misstänkte då att det hade tagit slut med flickvännen Evelina. Det verkar dock inte ha varit fallet och allt verkar vara löst nu i alla fall.

Paow och Saga - Oralsex

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:26

Saga från Paradise Hotel nämnde förut i en intervju att hon var bisexuell och att hon hade sex med en tjej under programmets gång. Det hände nämligen i måndags tillsammans med Paow. De hade oralsex i en kista.

Paow, Kenza och Nicole Falciani med i DeVetDu's musikvideo

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 17:54

I DeVetDu's nya musikvideo "Swag i Skogen" kan ni se Kenza, Nicole och Paow en snabbis. Vi visste redan om att de skulle filmas när de är arga på killarna, och här är resultatet. Personligen tycker jag att Paow gjorde bäst ifrån sig (såg mest trovärdigt ut), men vad tycekr ni?

Kenza skriver att hon gärna betalar mer skatt

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 17:42

På twitter twittrade Kenza attt hon gärna betalar mer skatt för vår välfärd med pengar som hon får utav att bara blogga. Detta uppskattades av många och på Politism.se så hyllar de Kenza med att säga "Den där gången Kenza ägde er alla".

Dessie - Sneak Peek

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 15:00

Dessie släpper sin egna kollektion till Belle Shoes och på Mikz har hon publicerat en sneak peek på kollektionen. Vad tror ni om den?

Grattis till Paow!

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 14:53

Häromdagen fyllde Paow år, stort grattis! Flera av ph-deltagarna verkar ha kommit henne nära och hon fick flera gratulationer av de alla. Paow kom ju in i Paradise i veckan och körde ut Saga.

Samir och Evelina - Avslutat kapitel?

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 14:46

Samir gick för inte så länge sedan ut med att han var tillsammas med Evelina Kindvall: I förrigår publicerade han dock en bild där han skrev ''FU'K LOVE''. Nu undrar alla ifall de nyblivna paret gjort slut eller ifall de endast haft ett bråk och kanske varit på gränsen? Samir har dock raderat instabilden och Evelina har kvar förhållande status på sin facebook.

Blondinbella - Gamla goda tider!

Falsk Sanning - 07 Oct 14 kl. 00:13

Blondinbella har ju kommit en lång väg sen hennes gamla goda tider. Nu är hon ju stor företagare och väntar sitt andra barn. Hade man någon kunna gissa det?

Kenzas medverkan i Fångarna på Fortet visas nästa år

Falsk Sanning - 05 Oct 14 kl. 14:47

Kenza är en av bloggerskorna som är emd i årets Fångarna på Fortet som vi alla trodde skulle börja sända i Oktober. Nu har hon fått veta att avsnittet hon är med i inte kommer sändas förren nästa år..    Länk: http://kenzas.

Foki spelar in sin singel om två veckor!

Falsk Sanning - 05 Oct 14 kl. 14:20

Hon har redan fått höra en liten bit  av henens kommande sång och nu berättar hon att hon kommer spela in låten innan hon sticker iväg till Thailand.  Länk: http://fokis.

Paow bråkar med PH-Jocke för Jassas skull

Falsk Sanning - 03 Oct 14 kl. 18:24

Paow har ingen broms! Trots att hon är ovän med halva bloggvärlden så söker hon fler fiender. Ni som följer Paradise Hotel vet att hennes bästavän Jassa inte gillar Jocke, och har sagt att hon hellre begår självmord än att stå med honom.

Kenmza kommer synas i De Vet Du's kommande musikvideo

Falsk Sanning - 01 Oct 14 kl. 23:55

Vad kul det ska bli att se Kenza i De Vet Du's kommande musikvideo, med tanke på att hon ofta inte är delaktig i liknande saker. Men hon skriver nu i bloggen (på ett väldigt skrytit sätt) att hon kommer vara med och synas en snabbis. Andra bloggare som Nicole Falciani kommer också vara med och Nicole fick filma sig själv när hon är "sur på killarna", undra om Kenza får göra detsamma?

Paow är rädd för kärlek och sex

Falsk Sanning - 01 Oct 14 kl. 23:48

Paow är ju känd för att vara brutalt ärligt med åsikter i bloggen. Nu skriver hon att hon på senaste tiden varit rädd för kärlek och sex, och hon är livrädd för att träffa en kille hon är intresserad av och/eller ha sex. Såhär skriver hon: Länk: http://www.

Foki i Disneyfilm - Big hero 6

Falsk Sanning - 01 Oct 14 kl. 22:38

FS avslöjade tidigare att Foki skulle medverka i en Disney film. Nu har hon gått ut med vilken film hennes röst kommer finnas med i och det är Big Hero 6, en film som är baserad på Marvel Comics. Vad tror ni om resultatet?

Blondinbella gravid igen

Falsk Sanning - 01 Oct 14 kl. 22:33

Blondinbella är gravid, igen. Nu väntar hon sitt andra barn och är alldeles full av lycka. Hon är i vecka 13 och Gillis syskon beräknas alltså komma 14 april.

Foki kommer vara med i Mohombis musikvideo

Falsk Sanning - 30 Sep 14 kl. 00:20

Om tio dagar kommer Mohombi att spela in sin nya musikvideo i Sverige, och då ska Foki vara med. Mohombi är svensk men har tidigare samarbetat men kända internationella artister som Pitbull, Akon och Nelly osv.  Länk: fokis.

Paow VS Dessie i spottbråk

Falsk Sanning - 29 Sep 14 kl. 23:57

För några dagar sedan skrev Dessei att hon har riktigt mycket ångest efter hur hon betedde sig på Blog Awards. Paow har nu valt att skriva ut vad det egentligen var som hände. Dessie har sedan tidigare bråkat med Jassa från Paradise Hotel, PAows nuvarande bästa vän.

Anledningen till varför Paow och Isabelle bråkar

Falsk Sanning - 27 Sep 14 kl. 19:13

Paow har svarat på frågor angående sin vänskap med Steffi och sitt bråk med Isballe. Hon skriver att Steffi dissade henne för Isabelle och därifrån började deras bråk.  Länk: http://www.

Foki ska satsa på musiken - hör henne sjunga här

Falsk Sanning - 27 Sep 14 kl. 19:03

Foki har lagt upp ett klipp där pojkvännen Bill spelar gitarr och hon sjunger till Bruno Mars. Hon har redan producenter och låtskrivare som kommer hjälpa henne med musiken. Ni kan följa hennes resa via Mikz.

Blondinbella - Körkortssugen

Falsk Sanning - 27 Sep 14 kl. 09:54

Blondinbella och Odd är på gång att köpa en ny familjebil. Bella är ju utan körtkort men verkar vara sugen på att försöka ta körtkoret. Hon har bokat in en intensivkurs nu.

Paradise Hotel över för Samir

Falsk Sanning - 27 Sep 14 kl. 09:48

Samirs vistelse i Paradise Hotel blev väldigt kort. Det berodde dels på att han endast kom in som joker, bara för att röra om i grytan. Han splittrade ju bland annat ''kärleksparet'' Saga och Calle.

Foki har fått en biroll i en Disneyfilm

Falsk Sanning - 24 Sep 14 kl. 01:06

Foki avlsutade gårkvällen med att meddela att hon fått en biroll i en animerad diseyfilm som hon ska spela in nästa vecka. Ska bli spännande att se resultatet!  Länk: http://fokis.

Den hårda sanningen om Kissie - enligt Paow

Falsk Sanning - 23 Sep 14 kl. 01:53

* Kissie är extremt beroende av efedrin. * Kissies vänner tycker att det är tråkigt att resa med henne då hon endast bloggar * Kissie avslutade den korta vänskapen med Dessie pågrund av avundsjuka Dessa är tre påståenden från Paow som gav ett svar på tal till Kissie efter att Kissie dissat henne och hennes insats i tv (knulla i tv). Tycker ni att hon var för hård?

Samir skäms över sin PH-kollega - dramat kring Malin Gramer

Falsk Sanning - 23 Sep 14 kl. 01:47

Malin Gramer har gått ut med att en deltagare i förra årets PH var väldigt otrevlig och sexistisk mot henne. Nu skriver Samir att han har sina aningar om vem det var och bland kommentarerna tror majoriteten att det ärJeppe (Paows ex). Vad tror ni?

Samir skriver om Eric i bloggen

Falsk Sanning - 23 Sep 14 kl. 01:36

Samir har också skrivit om Eric i bloggen och frågar vem som stoppat en peng i honom eftersom han verkar fått hybris, haha!  Länk: http://finest.

SnyggEric om Samir: Han började kalla mig för hans fan

Falsk Sanning - 23 Sep 14 kl. 01:29

Eric tyckte inte att det var okej att Samir kallade honom för sitt fan på instagram för fyra veckor sen. Så när Samir gjrode sin entre i Paradise-huset igen så gjorde Eric ett videoklipp på instagram där han sa "Är detta fjärde året du söker nu? Du vill alltså ta min TV-tid, finns de något mer du vill ha?

Dessie - För smal?

Falsk Sanning - 21 Sep 14 kl. 21:48

Dessie skrev ett inlägg om hennes viktminskningsresa. Hon la upp en före och efter bild på hur hon såg ut efter förlossningen och nu. Nu har hon fått otroligt mycket olika reaktioner och kommentarer på att hon är för smal.

Paow och Smajl flyttar ihop

Falsk Sanning - 21 Sep 14 kl. 21:38

Paow och Smajl flyttar ihop tillsammans. Han bodde ju i Malmö och vill hellre bo med Paow i Stockholm där det händer lite mer saker. Hon kan dessutom visa honom runt i obekanta Stockholm och båda intygar att de bara är vänner.

Kissie - Knöl i bröstet

Falsk Sanning - 21 Sep 14 kl. 20:40

 Kissie skriver om att hon mår dåligt i bloggen. Hon har haft ångest över privata saker och har nu hittat en knöl i sitt ena bröst som ömmar. Hon ska boka in en läkartid för att kolla upp det.

Samir kommer vara med i PH på måndag

Falsk Sanning - 20 Sep 14 kl. 02:09

Ja.. vi alla har ju misstänkt detta sen flera månader sedan då han åkte till Mexico, precis under samma tid som inspelningen för Pradise Hotel skedde. I onsdags fick man se ett klipp på "Nästa vecka i Paradise Hotel" då man ser en kille med SUCCESS tröja, kavaj och en klocka.

Är Blondinbella garvid igen? Hintar i bloggen

Falsk Sanning - 20 Sep 14 kl. 02:05

Blondinbella har hittills hintat lite i bloggen angående sin graviditet. Ingenting är bekräftat ännu, men flera läsare har redan börjat misstänka det. I detta inlägg (nedan) skrev hon att "hennes luktsinnen är på hugget just nu" och att hennes astma blir värre på kvällarna.

Blog Awards 2014 - Veckorevyn

Falsk Sanning - 20 Sep 14 kl. 01:40

I årets Blog Awards var väldigt många bloggare nominerade och man börjar märka att nya ansikten början dyka upp. Iår fick Zara Larsson, Nellie Berntsson, Epicfaiil men även "gamla ansikten" så som trogna Kenza Zouiten, Angelica Blick, Egoina osv.  Kenza och Blondinbella var nominerade i samma kategori "Årets Bloggbusiness" som Kenza vann i, men hon var (och är fortfarande) i Japan så hon kunde inte närvara.