Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: DEWIDE - sveriges stolthet..typ

Blogginlägg från DEWIDE - sveriges stolthet..typ

Hej

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 02 Apr 13 kl. 18:45

Sidan är under uppbyggnad.

Sista kvällen som 17 år

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 20 Feb 13 kl. 20:07

Det här blir min sista kväll som sjutton år, imorgon (21 februari) så blir jag äntligen myndig, kan starta eget företag, köpa ut cigaretter till små barn så att de förstör sina kroppar och supa skallen av mig på valfri krog. Nu ska jag skriva manus till en video så att folk kan slicka min röv imorgon på YouTube för att jag fyller år. Är riktigt torsk på uppmärksamhet, så det ska bli härligt att få ha min egna dag.

Sjuk

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 03 Feb 13 kl. 00:06

För er som undrar varför jag inte laddat upp någon video på ett bra tag så beror det på att jag är sjuk. Gissar på att det är någonstans mellan en riktig äckel-förkylning och lunginflammation. I vilket fall så passar jag på att skriva manus när jag väl orkar, så tro inte att jag har slutat göra videor.

SPLAY, Falsk Marknadsföring?

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 02 Feb 13 kl. 20:54

Jag såg nyss att kanalen SPLAY har kommit upp på YouTube. Det är en sida där man samlat många svenska YouTubers. Här ser ni trailern: Kalla mig bitter, men något som jag absolut inte förstår mig på är varför man har valt att skriva ”Sveriges Största Youtubers på en Kanal” vilket är en uppenbar lögn.

Hej lärare!

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 31 Jan 13 kl. 16:26

Det är fel att kalla någon för “skoltrött”, det är långt ifrån förklaringen till varför människor inte presterar till 100 procent i skolan. Lärare behöver förstå att elever har riktiga problem som många gånger behöver prioriteras före skolan för att de ska kunna prestera överhuvudtaget. Tidigare idag så hade jag ett samtal med min mentor, vi började att prata om min frånvaro i skolan.

letar tema

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 31 Jan 13 kl. 14:52

Tja! Eftersom att jag är sjuk så ofta så tänkte jag att jag ska börja blogga igen, just nu letar jag runt efter lite snygga teman. Skriver igen när jag hittat något fint.

Allting kostar pengar.

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 12 Jan 13 kl. 15:24

Nu är den släppt, min första standup-liknande video. Tar gärna emot kritik, om någon är bra på standup och vill lära mig något så är jag öppen för förslag. Det blir alltså inga mer vloggar, har tröttnat på det formatet och vill lägga upp längre klipp i den här stilen.

För stor

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 06 Dec 12 kl. 21:19

Överväger att byta från WordPress till Tumblr, ni kommer inte märka någon speciell skillnad. Så det här inlägget är egentligen värdelöst, därför bjuder jag på en skön låt.

Skön musik!

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 05 Dec 12 kl. 15:51

Hittade en skön låt som man kunde rösta på, tycker att ni borde göra det också: http://www.talenthouse.

Nästa video?

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 03 Dec 12 kl. 17:36

Ni undrar säkert varför det inte kommit någon video än, men det är för att jag har så otroligt mycket saker att göra. Plus att det är för att det blivit så sjukt dåligt ljus när jag spelat in så det sett kasst ut. Vill att mina saker ska se bra ut när ni kollar på dem, men ska försöka att fixa en video i veckan.

Nyklippt

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 25 Nov 12 kl. 18:46

En snabb och osmidig duschbild på mitt hår: Om du vill se fler bilder på mig så borde du följa mig på Instagram! Heter dewidehammar där.

Smoke Clouds Cover

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 24 Nov 12 kl. 18:10

Jag har väl alltid velat kunna rappa och har mer eller mindre ”övat” sen 2010 och har aldrig riktigt blivit duktig. Det känns rätt synd egentligen, men för att ni ska få ett hum om hur jag låter eller ha något att dra på smilbanden åt så visar jag här: Så om någon vill ge tips på hur jag ska göra för att bli bättre så uppskattas det självklart.

Hjälp mig?

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 02 Oct 12 kl. 17:21

Min telefon jag har nu (iPhone 4) har gett upp totalt, nu är jag såpass desperat efter en telefon så jag har gått med i en tävling där man kan vinna en iPhone5. Så om ni vill hjälpa mig kan ni gå in på den här länken: http://www.facebook.

ben n jerrys

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 23 Sep 12 kl. 18:52

Jag är sjuk IGEN, hur går det här ihop?! Valde att ta en cykeltur till affären för att kunna tröstäta: För er som vill följa mig på instagram så heter jag dewidehammar där!

frisk

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 23 Sep 12 kl. 12:44

Ibland så blir jag riktigt fundersam över hur min kropp fungerar.. För ungefär 12 timmar sedan så hade jag 39 grader feber, nu har jag.. (sitter med termometern i munnen och väntar på ”svar” just nu….

Sjuk

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 22 Sep 12 kl. 19:04

Nu är jag klar med http://denniswidehammar.se/ Blev faktiskt rätt så nöjd, är dock inte lika nöjd över att jag har feber.

förkyld

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 22 Sep 12 kl. 11:58

Godmorgon! Har legat i sängen i ungefär tre timmar nu, känner mig förkyld precis som igår så det blir nog en lugn dag. Vilket också kan vara skönt ibland!

PUNGKLIANDE PÅ DAGIS

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 20 Sep 12 kl. 20:16

Antar att fler har varit med om liknande situationer!

FULLA TJEJER OCH TOFFLOR

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 17 Sep 12 kl. 15:59

Förstår inte att ni inte skäms när ni beter er såhär!

RUMPSLICKANDE

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 15 Sep 12 kl. 17:28

Såhär lyckas man!

JAG KOMMER DÖ OSKULD

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 11 Sep 12 kl. 14:05

För er som är stressade med att förlora oskulden, tycker om cheeseburgare eller bara vill se något kul borde se videon!

JAG VILL HA DIN K*K

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 09 Sep 12 kl. 20:03

Har ni varit med om en liknande situation?

DÖ YOLO

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 06 Sep 12 kl. 19:02

Äntligen!!

DÄRFÖR GILLAR KILLAR BILDER

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 04 Sep 12 kl. 16:34

Snälla killar, hata mig inte för att jag avslöjade det här nu..

I WANT A GIRLFRIEND

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 02 Sep 12 kl. 17:58

Är det någon mer som har dessa behov?

TJEJER ÄR STATUSKÅTA

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 31 Aug 12 kl. 14:41

Håller ni med mig?

MATTANTER OCH GYMNASIUM

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 28 Aug 12 kl. 18:01

Nu är jag så trött på mattanter och JB Gymnasiet i Örebro så jag behövde lägga ut den här videon.

BADA TOPLESS

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 26 Aug 12 kl. 22:09

Är det bara jag som tycker att det verkar rätt så dumt..?

5000 PRENUMERANTER! + INFO OM LIVESTREAM

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 21 Aug 12 kl. 15:06

Klockan 18:00 varje onsdag kommer jag livestreama från YouTube!