Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez

Blogginlägg från CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez

Jag älskar konst!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 30 Aug 14 kl. 02:15

Jag är en tjej som är 23 år och är väldigt, väldigt intresserad av konst och konstverk. Jag spenderar mycket av min fritid till att läsa och lära mig om konst, åka på olika resor där jag besöka kända museum och gräva mig in i hela konsten värld så ofta det bara går. Fina arv som jag fick ta emot När min farmor och farfar gick bort, vilket sorgligt nog var samma år, så fick vi i familjs ärva en hel del massa möbler och ägodelar som tillhörde dom.

Jag älskar konst!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 30 Aug 14 kl. 00:15

Jag är en tjej som är 23 år och är väldigt, väldigt intresserad av konst och konstverk. Jag spenderar mycket av min fritid till att läsa och lära mig om konst, åka på olika resor där jag besöka kända museum och gräva mig in i hela konsten värld så ofta det bara går. Fina arv som jag fick ta emot När min farmor och farfar gick bort, vilket sorgligt nog var samma år, så fick vi i familjs ärva en hel del massa möbler och ägodelar som tillhörde dom.

#Schysstglass

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 17 Oct 13 kl. 22:48

Precis kommit hem från Ben & Jerrys-event som Stjärnskott höll i på Kåken. Ben & Jerrys är ett fairtrade-märkt glass och har förbättrat villkoren för fler odlare i utvecklingsländer. Hur bra som helst!

CRAVING

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 16 Oct 13 kl. 11:13

Så sugen på en Mark III! Idag kör jag med en Mark II och får nog köra med den året ut. Så får jag börja 2014 med en ny kamera!

Work B**ch

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 15 Oct 13 kl. 21:07

Ett bra tag sedan! Har haft fullt upp med jobb och så. Har bland annat plåtat invigningen av Quality Hotel Friends, pressbilder på John Henrics nya butik i Sturegallerian, JMs Bodag som Subito anordnade och andra premiärer samt reportagebilder.

Tävling: Lip Smacker

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 15 Oct 13 kl. 17:46

Sedan jag var lite har Lip smacker varit en favorit. Det var mitt första läpp balsam! Kan minnas att det var vanilj och jag köpte den på Kicks i Köping.

Sinnliga Rum

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 25 Sep 13 kl. 13:15

Igår var jag med Amanda och Emma på Lulu Carters release för boken Sinnliga Rum på Spiti i Mood. Det var Subito som höll i det så det var självklart ett lyckat event, med härliga gäster, champagne, och goda snittar. Fick även en goodiebag och en signerad bok från Lulu!

Galapremiär av Flygplan

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 24 Sep 13 kl. 09:35

I söndags bar det av till galapremiären av Flygplan. Innan vi bordade planet fick syrran en temporär tatuering med ett flygplan som motiv och så fick vi även en massa gott i varsin ask. Sedan var det dags för planet att lyfta!

Blog Awards 2013

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 20 Sep 13 kl. 10:22

Or Am I wrong for think that we could be something for real.  Det är en av låtarna som Envy bjöd på igår, jag och Amanda sjöng glatt med eftersom vi hade taggat till med låten tidigare på jobbet. De var riktigt bra och killarna hade även sålt platina!

CHIC galan 2013

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 13 Sep 13 kl. 10:51

Igår var jag på CHIC galan på Berns. Temat var guld, så körde på en guldig topp. Tycker att det är roligare att gå på fest när det är dresscode.

Storslagen söndag på Skepparholmen!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 09 Sep 13 kl. 00:07

Jag har varit på en magisk spadag på Skepparholmen som ligger 20 minuter ifrån Stockholm.! När vi kom fram stod det uppdukat en läcker brunchbuffé och eftersom att solen tittade fram satt vi på terrassen med utsikt över havet och åt oss mätta. Hur underbart som helst!

Svårslagen söndag på Skepparholmen!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 09 Sep 13 kl. 00:07

Jag har varit på en magisk spadag på Skepparholmen som ligger 20 minuter ifrån Stockholm.! När vi kom fram stod det uppdukat en läcker brunchbuffé och eftersom att solen tittade fram satt vi på terrassen med utsikt över havet och åt oss mätta. Hur underbart som helst!

@ skepparholmen

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 08 Sep 13 kl. 14:15

På Skepparholmen och har det riktigt trevligt med härliga människor.

Invigningskalas för Tele2 Arena

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 26 Aug 13 kl. 22:55

I lördags hölls den officiella invigningskalaset för Tele2 Arena. Jag var där och plåtade  röda mattan samt Robyns framträdande. Hon var magiskt bra och hur cool som helst på scen.

Snabba Cash Livet Deluxe!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 22 Aug 13 kl. 23:40

Vilken galen kväll! Var och plåtade galapremiären av Snabba Cash Livet Deluxe som Zap höll i. Filmen var så populär att fyra salonger fylldes.

Long time no read

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 18 Aug 13 kl. 22:57

Nu var det alldeles för länge sen! I början av månade var jag i Köping och hälsade på farmor, det blev en del utflykter som till Sundbyholm Strand och till Malmön. Börjat kolla på tre nya spanska såpor.

Det här med möbler

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 02 Aug 13 kl. 11:43

För tillfället har jag väldigt få möbler i mitt nya hem så jag pendlar mellan sängen och datorstolen. Jag kan inte heller börja köpa nya möbler eftersom att det är en hel del som ska göras om innan och eftersom alla är på semester så måste jag vänta, vänta o vänta. Men jag har i alla fall tittat runt på inrednings tidningar och pinterest för inspiration.

1 augusti!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 01 Aug 13 kl. 23:05

Hur sjukt är det inte att sommaren redan är slut? Nu är det augusti och hösten är snart här. Scary!!

Kom i form du med!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 01 Aug 13 kl. 00:15

Se hit kära läsare! Måndag den 12 augusti startar Xtremefit upp sina bootcamp i hela Stockholm! För er som inte vet vad Xtremefit är, så är det ett nytt träningssätt som är baserat på funktionell träning utomhus.

Fighters in the wood

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 30 Jul 13 kl. 14:08

Tisdagar innebär som vanligt träning med Xtremefit! Vi är inte så många i vår grupp nu under sommaren men ändå så kämpar vi och peppar varandra. Älskar verkligen den här träningsformen!!

Galapremiär av Monsters University

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 29 Jul 13 kl. 10:40

Igår bjöd Subito in till galapremiären av Monsters University på Rigoletto! Syrran fick en temporär tatuering på armen med Monsters logga, men för henne är det ju också första bokstaven på hennes namn. Sen fick hon träffa Mike och Sulley från filmen.

Monsters University!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 28 Jul 13 kl. 10:50

Idag ska jag och syrran gå på galapremiären av Monsters University!! Vi har länge sett fram emot denna film! Men idag så!

Helt j*vla SLUT

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 26 Jul 13 kl. 12:45

Älskar att jag var så himla taggad innan träningen och nu efter är det f*ck you fingret som gäller. Idag ville jag spy, gråta och nu känner jag mig helt j*vla SLUT!!! Sorry mycket svordomar nu men vår PT kör EXTREMT hårt med oss och då får man klaga.

23 år!!!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 21 Jul 13 kl. 19:20

I fredags firade vi Emma som tidigare i veckan fyllt 23 år!! (undrar när man ska sluta skriva åldern) Det var en väldigt lyckad fest, har även fått höra att jag var festen fram till 22 då alla gick av båten för att gå vidare. Känns ju bra.

Nu är det helg!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 19 Jul 13 kl. 13:20

Whop! Har precis tränat klart. Så skönt att vara ute nu när det är sommar!!

@ Gröna Lund

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 16 Jul 13 kl. 23:15

Är på Grönan med min prinsessa!

Bra start på veckan!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 15 Jul 13 kl. 12:10

Är helt slut! Denna vecka har jag gått på Xtremefit i fyra veckor och det känns som att vår PT Romeo kör hårdare med oss för varje pass som går. Gahh!

Så underbart!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 15 Jul 13 kl. 09:55

Spenderat helgen ute i Värmdö tillsammans med Emma! Där har vi legat i poolen, druckit rose, varit på loppis och bara varit! Så underbart!

OMG

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 12 Jul 13 kl. 15:46

Säger bara OMG! Är helt f*cking död efter dagens Xtremefit pass. Vet inte vad jag ska ta mig till, är så hög på endorfiner just nu.

Smyginviger

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 11 Jul 13 kl. 18:30

Mycket kvar att fixa men smyginviger mitt nya crib med Emma!

Mördarpass!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 09 Jul 13 kl. 12:55

Har kört ett mördarpass idag. Romeo kör verkligen hårt med oss! Men det kommer vara så värt sen när kroppen börjar bli fit.

KÖTTAR PÅ

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 08 Jul 13 kl. 12:26

Det är semester tider för de flesta men inte här inte. Jag köttar på! Körde ett Xtremfit pass nyss och nu är jag helt död!!

Monsters University

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 07 Jul 13 kl. 14:05

I slutet av juli blir det kvalitetstid med syrran! För då ska vi gå på galapremiären av Monsters University som Subito håller i. Kommer nog bli fett!

Grön smoothie

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 06 Jul 13 kl. 09:35

God morgon! Har mixat ihop en grön smoothie! Äter frukost på mitt skrivbord eftersom jag inte hunnit skaffa mig ett köksbord och stolar.

Stop wishing and start doing

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 05 Jul 13 kl. 21:57

Eftersom jag höll på att flytta under måndagen och tisdag så har jag inte kunnat träna med Xtremefit (eller hade snarare några som flyttade mina grejer). Hur som helst så var alla mina saker nedpackade så har inte kunnat träna. Idag körde jag på igen och det var tufft och roligt.

In good company

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 04 Jul 13 kl. 14:09

Hittade en till bild på mig tillsammans med Johnny Depp och Armie Hammer Pic.

Årets första dopp!

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 03 Jul 13 kl. 15:17

Spenderat helgen ute i Värmdö hos Emmas familj. Vi har badat, solat, druckit rosé, spelat kubb, varit på loppis och bara chillat fett! Skönt att komma bort och slippa flytt kaoset hos mig.

Muffin Bakery

CAMERAS ARE FLASHING: Jackie Perez - 03 Jul 13 kl. 15:10

Käkar lunch på Muffin Bakery på Drottninggatan 73. Det är min kompis Maggies mamma som köpt stället och nu är vi här på en mini-invigning! Äter en supergod sallad och dricker juice till.