Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Xiaomi 13-serien lanseras nu på torsdag - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Xiaomi 13-serien lanseras nu på torsdag

Swedroid.se - Allt om Google Android - 28 Nov 22 kl. 10:16

Xiaomi kommer lansera 13-serien nu på torsdag, 1 december. Evenemanget börjar 12:00 centraleuropeisk tid. Utöver telefonerna 13 och 13 Pro kommer Xiaomi även presentera nya gränssnittet MIUI 14. Tillverkaren har redan delat en bild på Xiaomi 13 som är IP68-klassad och har nästan helt symmetriska ramar kring den platta panelen (den nedre ramen är 0,2mm bredare). Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Xiaomis elbil MS11 läcker ut

Feber.se - 11 timmar sedan

Läcker? För mer än ett år sedan fick vi reda på att telefontillverkaren Xiaomi skulle ge sig in i elbilsbranschen och nu läcker bilder på deras första modell ut. Den heter MS11 och det handlar om en sedan som är tänkt att lanseras någon gång nästa år.

Xiaomi 12 har börjat få Android 13 globalt

Swedroid.se - Allt om Google Android - 16 Jan 23 kl. 17:05

Xiaomi har sent omsider börjat uppdatera fjolårets toppmodell ”12” till Android 13 och MIUI 14 globalt. Utöver senaste Android och senaste versionen av tillverkarens egna gränssnitt innehåller uppdateringen även januari månads säkerhetspatch. I skrivande stund har endast Xiaomi 12 erhållit uppdateringen — inte den vassare Pro-upplagan.

Ash och Pikachu säger hejdå till Pokémon-serien

Feber.se - 16 Dec 22 kl. 14:55

Ersätts efter att ha frontat serien i 25 år Den kommande säsongen av tv-serien Pokémon kommer att bli den sista säsongen där huvudrollerna spelas av Pokémon-tränaren Ash och hans följeslagare, fickmonstret Pikachu. Nästa säsong av Pokémon består av elva avsnitt och drar igång 13 januari i Japan. I en trailer för den nya säsongen avslöjas den stora nyheten att Ash och Pikachu lämnar serien och vi får även en snabb titt på deras ersättare.

Destinationstorget lanseras på Elmia 2023 – FREEDOMtravel är samarbetspartner

Freedomtravel - 15 Dec 22 kl. 06:00

Elmia Husvagn Husbil är Nordens största husvagns- och husbilsmässa. Till 2023 års mässa lanseras nu ”Destinationstorget”, som kommer samla olika destinationer och reserelaterade utställare på ett och samma ställe. Vi är väldigt stolta över att kunna berätta att Destinationstorget arrangeras av Elmia Husvagn Husbil, i samarbete med FREEDOMtravel.

OnePlus 10T får Android 13

Feber.se - 12 Dec 22 kl. 18:30

Och OxygenOS 13 Nu har OnePlus börjat rulla ut Android 13 och OxygenOS 13 till modellen OnePlus 10T. Uppdateringen ska först rullas ut till användare som tidigare använt betaversionen, och ska sedan successivt rullas ut till andra användare. Utöver nyheterna i Android 13 innehåller alltså uppdateringen OxygenOS 13 med diverse uppdateringar för gränssnittet.

Xiaomi presenterar 13 och 13 Pro

Feber.se - 12 Dec 22 kl. 16:30

Använder Snapdragon 8 Gen 2 Xiaomi blir den andra mobiltillverkaren att visa upp telefoner med Qualcomms nya chip Snapdragon 8 Gen 2. Tillverkaren har nämligen precis visat upp både Xiaomi 13 och 13 Pro, som båda använder det nya chippet. Men trots att båda modellerna får nya chippet är 13 Pro den klart mest intressanta, den får samma en-tums kamerasensor som Xiaomi 12S Ultra och har stöd för laddning med upp till 120 W.

Här är toppmodellerna Xiaomi 13 och 13 Pro

Swedroid.se - Allt om Google Android - 12 Dec 22 kl. 09:50

Xiaomi har presenterat nya toppmodellerna 13 och 13 Pro. Vi börjar med flaggskeppet 13 Pro som erbjuder en 6,73-tums OLED med 1440 x 3200 pixlar, 120Hz LTPO, HDR10+ och Dolby Vision. På pappret är panelen väldigt lik den i föregångaren, men 13 Pro har snäppet högre ljusstyrka.

Xiaomis mål: Sälja tio miljoner elbilar om året

Feber.se - 30 Nov 22 kl. 15:00

Måste för att få vara med och leka Det kinesiska teknikföretaget Xiaomi tillverkar mängder av olika prylar och för ett år sedan stod det klart att de även ska ge sig in i bilbranschen. Xiaomi Automobile grundades med 1,39 miljarder dollar i finansiering och företaget har en tydlig och ambitiös plan. Elbilar är det som ska tillverkas och det framtida målet är att bli en storspelare som säljer tio miljoner exemplar om året.

Specialversion av Xiaomi 12T Pro säljs i 2000 exemplar

Swedroid.se - Allt om Google Android - 23 Nov 22 kl. 10:03

Xiaomi har i samarbete med New York-baserade konstnären Daniel Arsham skapat en specialversion av 12T Pro vilken kommer säljas i blott 2000 exemplar. Telefonen har det passande namnet Daniel Arsham Edition och ett pris på 899 euro. Specialupplagan blir tillgänglig i Europa 16 december från Xiaomis och Highsnobietys hemsidor.

OnePlus 8-serien får Android 13

Swedroid.se - Allt om Google Android - 15 Nov 22 kl. 20:54

Efter telefonerna 9 och 9 Pro häromdagen är det nu OnePlus 8-seriens tur att få Android 13 och nya Oxygen OS. Uppdateringen ska mer specifikt vara på väg ut till OnePlus 8, OnePlus 8 Pro och 8T. Enligt XDA är det en ovanligt stor OTA-fil som skickas ut, på cirka 5GB.


Fler inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Färre uppgraderar – smartphoneleveranserna har aldrig sjunkit så här mycket tidigare

Swedroid.se - Allt om Google Android - 7 timmar sedan

Enligt IDC har smartphoneleveranserna aldrig sjunkit så mycket under ett enskilt kvartal som de gjorde under Q4 förra året. Leveranserna minskade med 18,3 procent jämfört med samma period året innan. Sett till året som helhet sjönk leveranserna med 11,3 procent, vilket ska ha inneburit de lägsta årliga smartphoneleveranserna sedan 2013.

Här är nyheterna i Samsungs nya gränssnitt One UI 5.1

Swedroid.se - Allt om Google Android - 8 timmar sedan

Samsung verkar i vanlig ordning passa på att introducera en ny version av sitt gränssnitt i samband med lanseringen av senaste Galaxy S. Den här gången rör det sig om One UI 5.1, som även kommer släppas för äldre Galaxy-telefoner under våren.

Tror du det kommer ske ett paradigmskifte på smartphonemarknaden innan 2030?

Swedroid.se - Allt om Google Android - 9 timmar sedan

Smartphones har blivit smartare och snabbare och har fått en mer modern design, men det rör sig i grund och botten om samma typ av manick nu som för 15 år sedan: en liten handhållen dator med en pekskärm. Mobilen är idag den dator flest använder mest. För några år sedan sa Sony att de vill vara kvar på smartphonemarknaden, trots sviktande försäljning, för de vill inte missa nästa paradigmskifte.

Galaxy S23 ser ut att få UFS 3.1 istället för UFS 4.0

Swedroid.se - Allt om Google Android - 9 timmar sedan

Den minst kostsamma telefonen i Galaxy S23-serien erbjuder långsammare lagring enligt @UniverseIce, som menar att instegsmodellen har fått UFS 3.1 istället för nya och förbättrade UFS 4.0.

Mozilla förbättrar Pocket för Android, har fått filter och andra nyheter

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Jan 23 kl. 10:11

Mozillas app för att spara och sortera innehåll på webben, Pocket (som vi nyligen tipsade om), har fått nya funktioner. Användares listor med sparat innehåll har döpts om från ”my list” till ”saves”. Den avdelningen har samtidigt fått en ny design.

Chrome för Android kan nu låsa inkognitoflikar

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Jan 23 kl. 09:47

Chrome för Android kan nu kräva biometrisk verifiering innan inkognitoflikar visas, en funktion som tidigare bara var tillgänglig i IOS-versionen av webbläsaren. Google skriver att finessen är på väg ut till Androidanvändare, men vi har inte fått den än. För de som fått nyheten kan inkognitoflikar låsas genom att öppna Chromes inställningar och aktivera det nya alternativet under kategorin ”integritet och säkerhet”.

Galaxy S23-serien första telefonerna med Cornings nya skyddsglas

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 19:36

Corning har idag tillkännagivit att Samsungs nästa ”Galaxy-flaggskeppstelefoner”, det vill säga Galaxy S23-serien, blir först ut med nya Gorilla Glass Victus 2. Skyddsglaset introducerades i slutet av november och erbjuder bättre skydd mot fall. Gorilla Glass Victus 2 är med andra ord tänkt att göra så att skärmarna i våra smartphones inte spricker lika ofta ifall de åker i backen.

Bekräftat: Surfplattan OnePlus Pad lanseras 7 februari

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 16:54

OnePlus har bekräftat att surfplattan Pad kommer lanseras samtidigt som telefonen OnePlus 11 under företagets event 7 februari. Tillverkaren har samtidigt delat bilder som visar delar av surfplattan. Pad har en unibodykonstruktion som består av en aluminiumlegering.

Tips: Så här aktiveras och används split-screen i Android

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 12:45

Android har en funktion för att visa två appar sida vid sida, så kallad split-screen, något alla kanske inte tänker på. Hur split-screen aktiveras kan variera lite beroende på Androidversion och gränssnitt. Vi kommer i instruktionerna nedan utgå från Googles version av Android 13 på en Pixel 7 Pro.

OnePlus kanske introducerar surfplatta under februari-evenemanget

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 11:53

OnePlus hemsida puffar för tillverkarens presentation 7 februari. Den tillhörande bilden tycks visa en surfplatta vilket kan innebära att OnePlus planerar att lansera en tablet under evenemanget, utöver hörlurar och mobilflaggskepp. Bilden har dessutom filnamnet ”pad1.

Samsung Galaxy Watch 4 kan styra zoomnivån för mobilens kamera

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 09:43

Samsung Galaxy Watch 4 har fått en 329MB stor uppdatering, enligt en tråd på Reddit. Uppdateringen gör att smartklockan kan användas för att zooma in och ut i den anslutna mobilens kamera, genom att nypa klockans skärm eller vrida på boetten. Finessen fungerar dock endast ihop med Samsungs toppmodeller från Galaxy S20 och Z Flip och framåt.

Google tvingat att genomföra omvälvande förändringar av Android i Indien

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 09:26

Google har tvingats genomföra omvälvande förändringar av Android och Play Store i Indien. För att rätta sig efter föreskrifterna från landets Competition Commission (CCI) kommer Google göra Android ännu mer öppet lokalt. Enligt Googles inlägg kommer dock vissa av CCI:s beslut att ”respektfullt överklagas”.

Windows 11 kommer få en mer modern utforskare

Swedroid.se - Allt om Google Android - 25 Jan 23 kl. 19:51

Microsoft kommer släppa en mer modern version av filhanteraren i Windows 11, enligt Windows Central. Utforskaren sägs utöver en mer modern design även få en tät integrering med Microsoft 365 och Microsofts molnlagringstjänst OneDrive. Bilderna i artikeln påstås vara Microsofts interna mockups som visar nya Utforskaren.

Rapport: Apple kan släppa egen sökmotor, del av ”tyst krig” mot Google

Swedroid.se - Allt om Google Android - 25 Jan 23 kl. 17:25

Google betalar astronomiska summor till Apple varje år för att få vara standardsökmotor i Apples operativsystem. Enligt vissa uppskattningar betalade Apple mellan 18–20 miljarder dollar till Apple bara förra året. Google anser att detta ändå lönar sig tack vare all trafik Apple driver till sökmotorn genom sina användare.

Fyra Bugg och en Coca-Cola-telefon?

Swedroid.se - Allt om Google Android - 25 Jan 23 kl. 16:52

Enligt Ice Universe på Twitter kommer en stor smartphonetillverkare släppa en mobil med Coca-Cola-tema. Tillverkare samarbetar emellanåt med varumärken och skapar specialversioner av sina telefoner. OnePlus hade exempelvis ett samarbete med McLaren i flera år som resulterade i ”McLaren Editions” av företagets flaggskepp.