Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

X.J has rhyming fleets and knockout beats

Bokbloggar - 11 Apr 17 kl. 23:29

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

VIDEO: Är detta årets mest BRUTALA knockout?

MMAnytt - 26 Nov 17 kl. 14:23

Det var på galan Golden Ticket Fight Promotion som Samuel Ilnicki tog sig an motståndaren Solomon Rogers som årets mest brutala knockout hände. Rogers har händerna lågt när Ilnicki satsar allt vad han har bakom en huvudspark som träffar klockrent. Rogers slocknar direkt men hans kropp håller sig upprätt någon sekund, vilket ger extra dramatik.

25-årig boxare död efter knockout

Nyhetspressen - 01 Oct 16 kl. 11:25

Boxningsvärlden skakas av ett plötsligt och tragiskt dödsfall. 25-årige Mike Towell fördes till sjukhus efter en knockout men avled senare av sina skador..

Här är nyheterna från Beats

Feber.se - 08 Sep 16 kl. 14:38

Tre nya lurar med Apples W1-chip I går på Apples event så visade man snabbt upp tre stycken nyheter från Beats, som ägs av Apple. Lurarna heter PowerBeats3 Wireless, BeatsX och Solo3 Wireless. Alla tre använder Apples nya W1-chip och finns i olika färger.

Beats kommer få utrymme på Apples presentation

Feber.se - 01 Sep 16 kl. 22:13

That's a first! Apple har ägt Beats ett tag nu men de har aldrig presenterat några nyheter från dem på sina egna presentationer. Man har nämnt dem, men inte pratat specifikt om några produkter.

Monsters stämning mot Beats underkänns

Feber.se - 01 Sep 16 kl. 18:30

Blir nu istället stämda av Beats I början av förra året stämde hörlurs- och sladd-tillverkaren Monster sin tidigare samarbetspartner Beats då man ansåg att Beat hade stulit Monsters hörlursteknik. Nu har en domare i USA dock underkänt Monsters stämning då man inte ansåg att det fanns något juridiskt underlag för att gå vidare med Monsters stämning mot Beats. Den planerade rättegången i september kommer dock att bli av men då kommer den bara handla om att Beats vill ha ersättning för sina juridiska kostnader av Monster.

Jamma fram några beats

Feber.se - 25 Jan 16 kl. 14:30

Med Sampulator Om man är lite uttråkad och vill jamma lite beats med hjälp av tangentbordet och lite HTML5 så kan man prova Sampulator. På denna sida kan man spela upp lite samplingar som då kan bilda en trevlig trudelutt Så om man är lite uttråkad på jobbet och känner för att gunga med huvudet lite så är det bara till att slänga på hörlurarna samt klicka på länken nedan. sampulator.

Hejdå Beats Music

Feber.se - 13 Nov 15 kl. 12:45

Apple Musics föregångare lägger ner 30:e november Föregångaren till Apple Music, Beats Music som Dr. Dre och Jimmy Iovine drog igång 2014, meddelar nu sina användare att tjänsten kommer att lägga ner den 30:e november. Det kommer antagligen inte som en överraskning att tjänsten försvinner efter det att Apple först köpte upp den för att sedan lansera sin egen musikstreamingtjänst Apple Music.

TypeDrummer låter dig sätta ihop egna låtar – direkt från tangentbordet

Smidigt - 09 May 15 kl. 15:20

Många tror att vem som helst kan göra beats till elektronisk musik. Nu är det sannare än någonsin. En hemsida låter dig nämligen sätta ihop egna beats, bara genom att skriva på tangentbordet.


Fler inlägg från Bokbloggar

Theorin hjärta Fantasy

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 08:33

Vårens feelgoodpraliner

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:59

Kopparkaffekvarnen

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:00