Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Foki

We see her rollin’

Foki - 06 Jul 18 kl. 09:43

Godmorgon solstrålar! ♥ Vet ni vad som hände igår!? Zelda rullade!!! Hon rullade! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Sårbarheter i Netgear-routrar upptäckta

Feber.se - 14 Dec 16 kl. 12:13

Har varit vidöppna för intrång Netgear har nu medgett att obehöriga kan komma åt vissa av deras routrar vilket gör att en obehörig till exempel skulle kunna ta över ett trådlöst nätverk och använda datorer och annat på detta i till exempel ett botnet. Säkerhetshålet upptäcktes redan i somras av säkerhetsforskaren Andrew Rollin, a.k.

Chill katt åker robotdammsugare

Feber.se - 19 Sep 16 kl. 22:00

They see me rollin Inget konstigt, bara en katt som åker omkring på en robotdammsugare. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Chill katt åker Roomba

Feber.se - 19 Sep 16 kl. 22:00

They see me rollin Inget konstigt, bara en katt som åker omkring på en robotdammsugare. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Panda blir boll

Feber.se - 18 Feb 16 kl. 22:00

They see me rollin'... Här är en rätt söt panda som trixar till det lite genom att rulla ihop sig till en boll för att sedan rulla ned för en liten slänt. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Almtuna inte intresserade av RRC

Nyhetspressen - 07 May 13 kl. 21:48

ISHOCKEY. Han har erbjudit sina tjänster till Almtuna utan att få någon respons. Nu letar Rickard Rollin-Carlsson efter ny klubb, både i Sverige och i utlandet.

Nick Cannon Quits New York Radio Show

Musik & Lyrics - 18 Feb 12 kl. 17:04

Nick Cannon has announced that he is giving up hosting duties of Rollin' with Nick Cannon his radio show on Manhattan's 923 NOW after doctors discovered blood clots in his lungs Cannon will continue... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more!

Roboten Agile Justin kan kasta en boll...

Prylfeber - 31 Jan 12 kl. 17:24

... till Rollin' Justin Förstora klippet Förra året skrev vi om den bollfångande Rollin' Justin, en humanoid robot vars specialitet var att fånga bollar, och den har nu fått en brorsa som komplementerar Justin rätt bra då den är specialiserad på att kasta bollar. Roboten är döpt till Agile Justin och framtagen av Institute of Robotics and Mechatronics på tyska DLR.

Video: Raphael Saadiq “Heart Attack” Live on Jimmy Kimmel

Musik & Lyrics - 16 May 11 kl. 22:14

Raphael Saadiq is not just a Stone Rollin , he is a big heavy-ass boulder the size of a house, rolling downhill straight at your head. Unstoppable. The latest victims of his crushing force were in...

Roboten Justin kan apportera

Prylkoll.se - 01 May 11 kl. 21:17

Roboten Justin designades redan 2009 av tyska Aerospace Agency men har precis nyligen lärt sig ett nytt trick; att fånga föremål som kastas emot honom. Justin, som rullar på egna hjul, kan beräkna elevation och hastighet på inkommande föremål och fånga in dessa med sina själlösa stålhänder. Han klarar till och med av två parallella objekt (ett i varje hand).

Rollin' Justin - bollfångande robot

Prylfeber - 01 May 11 kl. 14:04

Robot med extrem precision Förstora klippet Justin är en tysk-utvecklad humanoid robot som tar sig fram på hjul och den är en hejare på att fånga bollar. Med hjälp av ett 3D-system samt diverse sensorer kan Justin förutsäga bollens bana och fånga den innan den slår i marken. Den klarar till och med av att fånga två bollar simultant.


Fler inlägg från Foki

Allt för dig

Foki - 17 timmar sedan

Hey finaste ni, ♥ Mår ni bra? Se till att dricka mycket nu när det är så här varmt. Alltså, jag vet inte vad som har hänt med mig.

Shoppinghus dag 2

Foki - Igår: 19:13

Hey solstrålar! ♥ Äntligen kan jag sätta mig ner i lugn och ro. Zelda har precis somnat och det är Bills tid om Zelda skulle behöva uppmärksamhet, byta blöja o.

Färg och material

Foki - i förrgår: 22:16

Någon av er kommenterade att färgen på förpackningen till HK-parfymen har samma färger som Zoiraks produkter. Vad uppmärksammade ni är! Det är faktiskt meningen.

Zelda är så matintresserad

Foki - i förrgår: 20:40

Hej älskade ni, ♥ Vi kom hem för ett tag sen. Jag och Zelda har hängt i shoppinghuset hela dagen idag. Vi åt lunch, fikade och lekte.

Tre katter, en bebis och 35 grader i lägenheten

Foki - i förrgår: 12:47

Solstrålar! ♥ Åh, vilken underbar helg vi har haft. Det känns som att det är fullt upp här hemma med tre katter och en bebis.

Firade årsdagen hemma

Foki - 14 Jul 18 kl. 12:01

Älskade ni, ♥ Som ni vet firade jag och Bill vår 4 års dag igår. Vi gjorde inget extravagant men var det faktiskt en av de bästa dagarna för oss.

Min förlovningsring

Foki - 13 Jul 18 kl. 13:55

Nu har jag fått tillbaka min förlovningsring, på vår årsdag! Den är sååååååå fiiin! Jag känner mig som Gollum igen.

Plugga till hösten

Foki - 13 Jul 18 kl. 00:07

Vet ni?! Jag har varit hos studievägledare och fått hjälp med att signa upp mig på en företagsekonomi kurs nu under hösten.

Biki 4 år imorgon

Foki - 12 Jul 18 kl. 20:24

Hey älskade ni, ♥ Jag och Bill har varit ute och myst hela dagen idag. Vi passade på att shoppa barnkläder nu när det är rea överallt.

Nu börjar det roliga – Barnmat

Foki - 11 Jul 18 kl. 22:47

Som jag har längtat! Nu börjar det roliga tycker jag. Jag har verkligen längtat efter att få göra barnmat och puréer till Zelda.

Bokat Zeldas första utlandsresa

Foki - 11 Jul 18 kl. 21:09

Nu när vi har fått veta vilka datum Bills familj åker på semester har vi nu bokat vår resa till Frankrike nästa månad.

Playdate

Foki - 11 Jul 18 kl. 17:48

Älskade ni! ♥ Jag och Zelda har haft en liten playdate idag. Johan och John har fått en liten flicka på 11 månader.

Zelda 4 månader

Foki - 11 Jul 18 kl. 00:08

Zelda fyller 4 månader idag. Som jag alltid säger och som ni föräldrar också älskar att säga: -Oj oj! Tiden går för fort.

Dagen med familjen

Foki - 10 Jul 18 kl. 23:18

God kvällen älskade ni, ♥ Idag har vi fått en s.k. perfekt dag.

10 Juli 2018

Foki - 10 Jul 18 kl. 12:57

Finaste ni! ♥ Vill börja med att skicka er kärlek och glädje via cyberrymden. Jag vaknade superglad idag.