Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Wahlgrens Värld i kväll kl 21!

Pernilla Wahlgrens värld - 23 Nov 17 kl. 20:41

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Anna Wahlgrens sex- upptäckt utomlands

Nyhetspressen - Igår: 06:00

Anna Wahlgren har lämnat Sverige för Indien där hon har skaffat sig en ny familj – och ett nytt liv.I M-magasin skriver Sveriges kändaste mamma själv om kulturkrockarna – som bland annat handlar om sex.”Nu är det faktiskt inte i alla kulturer man ägnar sig åt att blanda saliv.

VM-kväll för pensionärerna på Högsbotorpshemmet

Nyhetspressen - 06 Jul 18 kl. 19:45

Flera minns fortfarande bragden från VM 1994. Nu får de uppleva fotbollsglädjen igen, när Högsbotorpshemmet bjuder de boende på en VM-kväll på lördag. – Det är ju inte Ullevi eller Liseberg, men vi vill också visa att vi firar, säger Katrina Alsaro, enhetschef vid Högsbotorpshemmet..

Löfvens löfte innehåller oklarheter och risker

Nyhetspressen - 05 Jul 18 kl. 20:59

Det fanns en mening i Stefan Löfvens tal i Almedalen i kväll, som jag tror och hoppas att de flesta svenskar instämmer i. Så här sa han om nazisterna som tågade in i Almedalen i kväll precis som i går:”De har inte här att göra. Det här är ett demokratiforum.

Ny vinst för Sjöström på dubbla distansen

Nyhetspressen - 30 Jun 18 kl. 19:43

Sarah Sjöström har fått en bra start på utomhussäsongen. I kväll tog hon sin andra seger. Senare i kväll har hon chansen till en tredje..

TV: Se Juholts kaxiga VM-hälsning: ”I kväll äter vi tacos”

Nyhetspressen - 27 Jun 18 kl. 14:42

Håkan Juholt, Sveriges ambassadör på Island, är segerviss inför dagens VM-drabbning mot Mexiko. Tillsammans med EU- och handelsminister Ann Linde skickar han en hälsning till svenska fotbollslandslaget. – I kväll vinner vi!.

Spelarfruarna väljer att lämna Ryssland

Nyhetspressen - 24 Jun 18 kl. 11:31

SOTJI. Sverige föll blytungt mot Tyskland i går kväll. Och nu lämnar de svenska spelarnas fruar Ryssland och VM.

Väderkaos inför rysaren: ”Sämst”

Nyhetspressen - 23 Jun 18 kl. 09:26

SOTJI. Från 30 grader och sol – till åska och ösregn.Vädret har svängt om rejält inför Sveriges ödesmatch mot Tyskland i kväll.

Sjöräddningen: Håll er hemma!

Nyhetspressen - 22 Jun 18 kl. 10:52

Midsommaraftonen inleds med den på förhand utlovade hårda blåsten. Dag Lindholm, verksamhetsledare för Ålands sjöräddningssällskap, uppmanar båtfarare att hållas hemma tills det mojnar i kväll. – Nu var det här varnat långt i förväg, men jag hoppas att alla håller sig hemma och väntar tills i kväll när det ska mojna.

Bianca Ingrossos livskris: ”Nu är det verkligen kaos”

Nyhetspressen - 20 Jun 18 kl. 15:56

Bianca Ingrossos karriär flyger, men framgångarna har sitt pris.Efter succén med ”Wahlgrens värld” blir realitystjärnan igenkänd överallt, något som ibland är besvärande och får henne att känna sig som ”en apa i en bur”.– Nu är det verkligen kaos, säger Ingrosso till Aftonbladet..


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Grym middag på Bibo med bästa gänget!

Pernilla Wahlgrens värld - 17 Jul 18 kl. 11:51

Det blev ju några extradagar i Spanien som sagt, & det blev såklart barnen – och Emilia 😃 , så glada för att vi ”firade” med en mysig middag på BIBO – ett av mina favoritställen här i Marbella! Drinkarna där är ett måste!! Kolla in glaset på Emilias ”Fisk-drink” !

Livets Liv!

Pernilla Wahlgrens värld - 14 Jul 18 kl. 20:17