Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Wahlgrens Värld i kväll kl 21!

Pernilla Wahlgrens värld - 23 Nov 17 kl. 20:41

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Linus Wahlgrens tar en paus – lämnar allt

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 15:09

Efter en lång karriär på scenen har Linus Wahlgren bestämt sig för att ta en paus från scenen.På Instagram berättar artisten och skådespelaren om beslutet."Älskar att stå på scen vilket jag gjort större delen av mitt vuxna liv.

Bianca Ingrosso avslöjar mamma Pernillas hemlighet

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 10 Nov 17 kl. 08:01

I torsdagens avsnitt av "Wahlgrens värld" avslöjar Bianca Ingrosso att Pernilla Wahlgren provat botox.Pernillas mamma, Christina Schollin, blir chockad över avslöjandet. – Det trodde jag inte att du hade gjort, jag är besviken på dig, säger hon till Pernilla.

Robothelg på Tekniska Museet

Feber.se - 08 Nov 17 kl. 12:15

Smygstartar med Nördcafe: tema robotar i kväll Nu till helgen kommer Tekniska Museet att arrangera en robothelg där robotentusiaster i alla åldrar är välkomna för att fördjupa sig i robotikens värld. Man kommer bland annat att arrangera robotprogrammerings-kurser för lite olika åldersgrupper, tävla med robotar i STHLM Robot Championship 2017, erbjuda pyssel med robotsälen Paro samt hålla en dansuppvisning där besökarna får ta del och även lära sig själva om robotdans-formen "Popping" som ni kan se ett exempel på nedan. Tekniska Museet Megahelg Robot smygstartar redan idag då man arrangerar ett så kallat Nördcafé med robottema.

Tack för kampen för de behövande

UNDERBARACLARA - 11 Apr 17 kl. 20:00

En stor eloge till personalen i Ersbodakyrkan för att ännu ett år ordnat en trevlig kväll under fastetidens insamling för världshjälpen! Efter att först, under minglet, fått fundera över Umeå stads byggnader i förhållande till varandra, väderstrecksmässigt, bjöds vi till dukade bord för att njuta av god mat.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld