Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Voltaire är alltid Voltaire

Bokbloggar - 26 Mar 20 kl. 05:30

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Voltaire i fickformat

Bokbloggar - 30 Jul 19 kl. 17:41

En liten bok om Voltaire

Bokbloggar - 30 Jan 19 kl. 06:14

Blondinbellas sponsrade halloweenfest

Gossips.se - 29 Oct 18 kl. 09:29

I helgen så hade Blodninbella sin årliga Halloweenfest och i år blev det på ett slott men trots att det låter som att det var en dyr fest så var det inte det. Utan av det Blondinbella lagt upp så är det hela 8 företag som har gått in och sponsrat festan så det som var sponsrat var: *Slottet (hon blev sponsrad av ett företag som hyr ut slott) *Drinkarna ( Törnell & Bar gick in och sponsrade) *Blondinbella och hennes VIP gäster åkte Uber till och från slottet och detta var sponsrat av Uber *Musiken (Patrick Leksell var deras DJ hela kvällen/natten) *Fotografen ( Rikard Landrin var fotografen som hon ordnade ett samarbete med, dock hade hon även 2 fotobås och om det var sponsrat också är ännu oklart) *Maten ( mat.se stod för maten men om hon även hade samarbete med Sally Voltaire & Systrar som levererade veganska sallader är också oklart) *Bussen ( alla gäster som inte var VIP fick åka i buss till slottet och där ordnade Blondinbella sponsrade bussar från Westinbuss) *Halloweenkläderna ( Buttericks sponsrade Blondinbella både med outfits, dekorationer i slottet samt sminkningen till hennes VIP gäster)   Hon fick säkert inte allt helt gratis men det var nog inte alls dyrt för henne att ha den här festen, vi får även se hur många fler inlägg som kommer upp där hon skriver upp fler företag som sponsrade festen.

Pasta med Odd

Blondinbella - 27 Jul 18 kl. 20:07

Jag kom hem, svängde förbi Coop och handlade. Egentligen behöver inte jag handla själv men jag tycker att det är mysigt ibland. Fastnade vid Renée Voltaire hylla och köpte ”spread” i olika smaker, pekannöt och kokos var helt ljuvlig.

Candide av Voltaire

Bokbloggar - 05 Jul 18 kl. 22:18

I år är det dags: De vinner Champions

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 22:39

Nu är vi färdiga med det tråkiga gruppspelet som alltmer känns som att det går i repris varje år.Alltid samma lag, alltid samma matcher. Alltid samma favoriter, alltid samma utmanare.

Rachel Kuk for Treats Magazine by Robert Voltaire

No More Mr.Nice Guy - 21 Jan 16 kl. 07:16

Det här är inga nya bilder, dom är från i somras när hon var i Italy/amalfi och knullade med fotografen Robert Voltaire https://www.instagram.

Happy 21:th Rachel Cook

No More Mr.Nice Guy - 10 Jan 16 kl. 22:34

With photographer Robert "i'm sure he's fucking her" VoltaireWas Roey Rider there, lol..I would love to fuck her so Hard:) https://www.instagram.

Mänsklig kedja genom Paris gator

Nyhetspressen - 29 Nov 15 kl. 15:30

Längs Rue Voltaire står tusen och åter tusen demonstranter. Sedan den planerade klimatmarschen förbjudits har den mänskliga kedjan blivit den stora klimatmanifestationen här i Paris..


Fler inlägg från Bokbloggar

Aztec Myths

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Kylig vår

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Netflix

Bokbloggar - 7 timmar sedan