Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Virginie Despentes ”Vernon Subutex 2”

Bokbloggar - 16 Apr 19 kl. 00:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vernon Subutex 2

Bokbloggar - 25 Mar 19 kl. 07:00

Vernon Subutex

Bokbloggar - 27 Oct 18 kl. 22:29

Justin Vernon fördömer Beyoncé

Nyhetspressen - 25 Sep 16 kl. 22:47

Bon Iver-sångaren Justin Vernon har inte mycket till övers för artistkollegor som, i hans ögon, säljer ut sig. I en intervju med The Guardian berättar Vernon om hur han ändrat uppfattning om såväl sitt turnerande som sina interaktioner med medierna. En särskild känga riktas åt r'n'b-stjärnan Beyoncés håll.

Bon Iver kommer till Sverige

Nyhetspressen - 12 Sep 16 kl. 15:23

Bon Iver kommer till Sverige för två spelningar i vinter, meddelar arrangören Luger. Det dubbelt Grammybelönade indierockbandet från Wisconsin, USA, gör två stopp i Stockholm i januari. Bandet, med sångaren Justin Vernon i spetsen, bildades 2007 och släppte debutskivan "For Emma, forever ago" samma år.

Svarthandel med metadon är kanske inte problemet

Svensson - 17 Oct 13 kl. 06:33

Fler missbrukare dog förra året på grund av metadon eller subutex än antalet som dog på grund av heroinöverdoser. Grundorsakerna till detta är troligen att heroinmissbruket under en lång rad år minskat och idag är jämförelsevis litet samt att alla som vill få behandling för sitt heroinmissbruk inte kan få det och därför köper metadon, subutex eller nåt annat heroinsubstitut svart från personer som ingår i behandlingsprogrammen. Den bästa lösningen på detta problem är naturligtvis att alla som vill ha behandling med heroinsubstitut för för sitt heroinmissbruk måste kunna få det legalt.

Bro i Washington rasade

Nyhetspressen - 24 May 13 kl. 05:16

En motorvägsbro har rasat vid Mount Vernon i staten Washington. Bilar och människor ska ha kastats i vattnet när den fyrfiliga bron kollapsade..

Bro i Washington har kollapsat

Nyhetspressen - 24 May 13 kl. 05:11

En bro i Washington har rasat, rapporterar flera medier. Enligt Washington Post ska flera bilar och människor ha hamnat i vattnet.Enligt USA Today är det Skagit-bron vid Mount Vernon som kollapsat.

Honka nära guld

Nyhetspressen - 22 Apr 13 kl. 20:39

Tapiolan Honka från Esbo besegrade Tarmo från Borgå i den tredje finalmatchen i division 1 i basket med 87-79. Honka leder nu med 2-1 i matcher. Bäste poängplockare i Honka var Ronnie Clark med 29 poäng medan Tarmos Vernon Taylor gjorde 26 poäng.


Fler inlägg från Bokbloggar

En gåva/A gift!

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Mirakelverkstaden

Bokbloggar - 8 timmar sedan