Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Villebråd

Bokbloggar - 29 Nov 20 kl. 18:12

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Zlatans ilska: ”Är ju ett j*vla skämt!”

Nyhetspressen - 31 Jul 18 kl. 08:59

Zlatan Ibrahimovic var hett villebråd för press efter sitt senaste hattrick i MLS.Men mötet med chilenske journalisten Fernando Lasalvia slutade i sura miner från superstjärnan. .

[PLUS] Dalenkaptenen eftertraktad

UNDERBARACLARA - 06 Apr 17 kl. 19:55

IBK Dalens Amanda Öhman är ett hett villebråd. Tre klubbar har visat intresse för lagkaptenen som...

2016 är fondfuskets år

Nyhetspressen - 29 Dec 16 kl. 06:00

De fondsparande svenskarna är ett hett villebråd för aktörer som vill sno åt sig en del av kakan. 2016 var året då svenska myndigheter och politiker blottade sin oförmåga att i tid försvara fondspararnas pengar från bedragare..

”I privata skolor kan man verkligen få upp lönen”

Nyhetspressen - 16 Oct 16 kl. 21:00

Behöriga lärare är numera hett villebråd i Stockholmsområdet. Det kan högstadieläraren Flora Ylinen intyga. Hon fick napp direkt och löneförhöjning när hon vill byta till ett jobb närmare hemmet.

Marklund hett villebråd

UNDERBARACLARA - 21 Sep 16 kl. 23:06

Moröns skyttekung kan vara aktuell för superettanklubben IFK Värnamo, enligt uppgifter till Norran. Därmed kan Andreas Marklund bli lagkamrat med Umeåsonen Adam Chennoufi, som gick till klubben i somras. Moröns skyttekung Andreas Marklund gjorde i fjol 17 mål i division III.

Ingen kan stordatorer längre – då kallas pensionärerna in

Nyhetspressen - 10 Mar 16 kl. 06:01

Bristen på kompetens inom stordatorer är påtaglig. Det får en minst sagt senior grupp it-proffs att bli hett villebråd – pensionärerna. "Det är lite som att lösa sudoku", säger Anneli Löfgren, 69..

”Svenske U21-hjälten jagas av storklubbbar”

Sportbladets SillySeason - 22 Dec 15 kl. 15:44

Han fick nummer tio i Palermo och har imponerat i en klubb som floppat. Redan nu kan Oscar Hiljermark kliva upp i nivå. Den svenske U21-hjälten påstås vara hett villebråd för italienska storklubbarna Milan och Napoli och i en intervju med SportItalia avfärdar han inte en flytt.

”Han blir Nevilles första värvning till Valencia”

Sportbladets SillySeason - 18 Dec 15 kl. 11:03

Keita Balde Diao har blommat ut i Lazio den här säsongen. Således har 20-åringen blivit hett villebråd på transfermarknaden. I dag uppger calciomercato.

”Evertons prislapp på Barkley”

Sportbladets SillySeason - 03 Jan 15 kl. 23:56

För Everton har säsongen varit allt annat än en dans i logen och den tidigare så hyllade managern Roberto Martinez har en del att fundera över. Nu kan Liverpool-laget göra sig av med sin guldkalv för att få in pengar att värva nytt för. 21-årige Ross Barkley sägs vara hett villebråd...


Fler inlägg från Bokbloggar

Pottungen

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Astrid & Amir

Bokbloggar - 7 timmar sedan