Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Vi fattar vad Scott Disick ser hos sexiga flickvännen Sofia Richie!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 15 Nov 17 kl. 06:23

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Lo Kauppi: Var är Sveriges svar på Ridley Scott i Metoo-debatten?

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 11:35

Även männen måste börja agera i #metoo-debatten. Och farliga män måste bort från arbetsplatserna, skriver regissören Lo Kauppi. .

Prinsessan Sofia fyller år

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 08:43

I dag fyller prinsessan Sofia 33 år.Lillprinsarna Alexander och Gabriels mamma grattas nu av hovets på deras officiella Instagram. .

Prins Carl Philips blixtresa efter dopet utan Sofia

Nyhetspressen - 05 Dec 17 kl. 16:15

HONGKONG. Prins Carl Philip hann knappt pusta ut från dopet innan det var dags att bege sig på en arbetsresa till Hongkong.På tisdagen smygstartade han besöket – men utan prinsessan Sofia vid sin sida.

"Allt om Sverige"-paret visar förlovningslyckan

Nyhetspressen - 05 Dec 17 kl. 11:39

De svenskättade amerikanerna Victoria ”Tori” Allen, 28, och Nathan Younggren, 25 fann varandra i "Allt för Sverige".Och kärleken håller i sig, Younggren har ställt den stora frågan om flickvännen vill dela sitt liv med honom – och fick ett ja!Nu delar paret med sig av en exklusiv förlovningshälsning och visar upp ringen för svenska folket.

”Satsa på kvinnorna, männen har problem just nu”

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 19:59

Det är hög tid att se till att fler kvinnor får ledande positioner i samhället, enligt USA:s förre president Barack Obama. – Männen verkar ha problem just nu, sa Obama under ett besök i Frankrike, rapporterar Huffington Post..

Aftonbladets publisher Sofia Olsson Olsén sjukskriven

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 16:23

Aftonbladets publisher Sofia Olsson Olsén har sjukskrivits, enligt Aftonbladet. Under tiden går Lena Mellin in som ansvarig utgivare för tidningen. .

7 av 10 tror att #metoo leder till förändring

Feber.se - 04 Dec 17 kl. 11:27

Men 45 procent av männen tycker att #metoo är överdrivet Ingen kan väl ha missat #metoo och nu har Novus, på uppdrag av SVT, kollat vad vi svenskar tycker om uppropet. Man frågade 1022 personer och sju av tio tror att uppropet kommer att leda till någon förändring - 67 procent av männen och 72 procent av kvinnorna. Men problemen verkar ligga hos någon annan för 84 procent av männen och 78 procent av kvinnorna anser inte att uppropet har påverkat dem eller deras beteende.

Sofia hyllas för kläderna på sonens dop: "Modigt"

Nyhetspressen - 02 Dec 17 kl. 19:36

Prinsessan Sofia gick emot konventionerna och bar en älvdalsdräkt under prins Gabriels dop. Klädvalet föll i god jord hos kommunen. – Prinsessan Sofia och prins Carl Philip är fantastiska ambassadörer för Älvdalens kommun, säger Älvdalens kommunalråd Peter Egardt.


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.