Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Vi är inte sådana som i slutet får varandra

Bokbloggar - 04 Jul 20 kl. 10:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Serena Williams och Roger Federer är sjukt fina mot varandra

Feber.se - 02 Jan 19 kl. 11:30

Gulligt! Under Hopman Cup fick Serena Williams och Roger Federer chansen att spela mot varandra. Efter matchen pratar de om upplevelsen och är verkligen superfina mot varandra.

Drottning Silvia om sin mammas depression: ”Hon behandlades med elchocker”

Nyhetspressen - 17 Dec 18 kl. 20:35

Ungefär samtidigt som drottning Silvia föddes i slutet av 1943 hamnade familjens två hemländer – Brasilien och Tyskland – i öppet krig med varandra. Silvias mor tog kriget särskilt hårt och hamnade i djupa depressioner efteråt..

Beslut om gymnasielagen väntas i slutet av september

Nyhetspressen - 16 Aug 18 kl. 14:13

Ett beslut gällande den så kallade gymnasielagen väntas komma i slutet av september. Det meddelar Migrationsöverdomstolen. – Någon form av beslut borde kunna komma i slutet av september, säger kammarrättsråd Karin Benson till DN.

Ännu närmare varandra tack vare böckerna

Nyhetspressen - 01 Apr 17 kl. 06:30

När bokklubben samlas blir det inte bara bokprat och bladvändande. Utifrån böckerna lär medlemmarna känna varandra på ett berikande sätt..

Strider i östra Ukraina trots vapenvila

Nyhetspressen - 14 Jan 17 kl. 15:29

Ukrainas försvarsmakt och de proryska separatisterna i östra Ukraina beskyller varandra för att ha brutit mot vapenvilan som ingicks mellan dem i slutet av förra året. Ukrainas militär anklagar separatisterna för granatbeskjutning under det senaste dyg.

Svenskorna Anna Holmlund och Sandra Näslund åkte in i varandra igen i skicross-touren

Nyhetspressen - 13 Dec 16 kl. 21:02

De körde in i varandra i premiären.I dag hände det igen.Sandra Näslund och Anna Holmlund förstörde åter för varandra i skicrossens världscup..

Åtal inom kort för Hjärupsmord

Nyhetspressen - 06 Oct 16 kl. 19:45

HJÄRUP Förundersökningen är klar och i slutet av oktober kommer den för mord misstänkta 47-åriga kvinnan från Hjärup att åtalas.Hon har suttit häktad sedan slutet av januari.Förundersökningen har dragit ut på tiden men i slutet av oktober är kammaråklagare Mathias Larsson redo för åtal.


Fler inlägg från Bokbloggar