Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Vem tog bästa sommarbilden?

Nyhetspressen - 22 Aug 16 kl. 07:00

Oj, vad UNT:s läsare har fotograferat i sommar!. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

USA tog guld – finalslog OS-debutant

Nyhetspressen - 09 Aug 12 kl. 23:01

Spanien gjorde OS-debut, och tog sig ända till final i damernas vattenpolo. Där tog det dock stopp. USA vann finalen – och tog i sin tur landets första olympiska guldmedalj i sporten.

USA tog guld - finalslog OS-debutant

Nyhetspressen - 09 Aug 12 kl. 22:46

Spanien gjorde OS-debut, och tog sig ända till final i damernas vattenpolo. Där tog det dock stopp. USA vann finalen - och tog i sin tur landets första olympiska guldmedalj i sporten.

USA tog guld — finalslog OS-debutant

Nyhetspressen - 09 Aug 12 kl. 22:50

Spanien gjorde OS-debut, och tog sig ända till final i damernas vattenpolo. Där tog det dock stopp. USA vann finalen — och tog i sin tur landets första olympiska guldmedalj i sporten.

Sommarbilden: Dessan under paraplyet

apg29 - 19 Jul 12 kl. 10:19

Dessan under sin ankparaply i Loftahammar. Bilden ger en bra illustration om sommaren 2012.

Sommarbilden - Dessan åker skateboard

apg29 - 08 Aug 11 kl. 19:22

Även om det regnar så måste Dessan prova sin miniskateboard som hon fick idag av mig, pappa Christer.Men när det började åska och blixtrar så var det mer trevligare att åka inne...

Sommarbilden - Dessan och vattnet

apg29 - 09 Jul 11 kl. 09:00

Dessan studerar rinnande vatten i parken i Nässjö.

Sommarbilden - Dessan i gungan

apg29 - 08 Jul 11 kl. 12:00

Dessan i en gunga i parken i Nässjö. (Jag har ingen aning vad en sådan här gunga kallas, vet du?

Sommarbilden - Blåbär och hallon

apg29 - 05 Jul 11 kl. 15:00

Så här mycket blåbär och hallon har Dessan plockat!


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Vägval: Jonna tog sig ur sitt heroinberoende

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Jonna Sohlmér var 15 år första gången hon testade heroin. – Fysiskt var det fruktansvärt, men psykiskt älskade jag det från första stund, säger hon. Nu är Jonna drogfri och aktiv i den drogpolitiska debatten..

Oscar, 21 och Cecilia 50 – kraschen efter kärlekshistorien

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Oscar Enestad ställde sig på ”Melodifestivalen”-scenen i Malmö och sjöng ut sitt hjärta. Men låten om kärlekshistorien med den 29 år äldre flickvännen kraschade totalt. – Jag stod där helt själv där inne och tänkte ”vad var det som hände?

Nytt svenskt rekord – efter ett jättehopp

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Armand Duplantis fortsätter att rada upp imponerande hopp. Natten till lördagen hoppade han 5,92 på en tävling i Arkansas – vilket innebär nytt svenskt inomhusrekord. .

JUST NU: Kropp hittad i sökandet efter Velmira

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Polisen har sökt efter försvunna och misstänkta Velmira, 34, i ett skogsområde i norra Gävle.Enligt uppgifter till Expressen har en kropp hittats. – Sökinsatsen har att göra med hennes försvinnande, säger Mats Öhman, presstalesperson region Bergslagen.

Nytt svenskt rekord av Duplantis – och Lavillenie missar EM

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Armand Duplantis hoppade 5,92, nytt svenskt inomhusrekord, vid en collegetävling i USA i natt. Samtidigt står det nu klart att världsrekordhållaren Renaud Lavillenie missar inomhus-EM i Glasgow som börjar nästa vecka..

Grattis Estelle – här är ditt liv i bilder

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Prinsessan Estelle känns lika självklar i vårt kungahus som kungen själv, nästan.Och snart fyller hon sju år!Då är det dags att lämna småbarnslivet bakom sig och stega in i skolvärlden - på riktigt!

Kvinnliga slavägare var lika grymma som manliga

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Varannan vecka skriver Augustbelönade fackboksförfattaren Magnus Västerbro om små och stora historiska nyheter i DN. Denna vecka bland annat om hur en ny amerikansk studie blottlägger kvinnliga slavägares grymheter. .

Man i rullstol fick inte åka med buss

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Malmö När en rullstolsbunden man skulle åka buss från Värnhemstorget, förvägrade busschauffören mannen att göra det. Han menade att elrullstolen skulle kunna explodera.Det var en sen kväll i april i fjol som mannen skulle åka hem till Lund.

Råttor nära att äta upp Amars elhybrid

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Småbarnspappan Amar Amin, 41, fick elsladdarna i sin bil uppätna av råttor på bostadsföretaget MKB:s parkeringsplats i Malmö.– Bilen var helt död och gick inte att köra, säger han.Men varken bostadsföretaget eller försäkringsbolaget har efteråt velat ta något ansvar för händelsen..

Adrian, 4, tröttnade – startade städpatrull

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Fyraårige Adrian Afzali från Upplands Väsby tröttnade på att det var skräpigt ute. Han bestämde sig då för att starta en städpatrull tillsammans med sin mamma och pappa. – Han vill att vi ska gå ut och plocka skräp flera gånger i veckan, säger Adrians mamma Niloofar Mahmoodi, 35.

Dagens tävling: Vem vinner guld, silver och brons i herrarnas skiathlon?

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Yle Sporten ordnar en daglig tävling för sina läsare under skid-VM. Tippa rätt på dagens fråga och vinn hem ett pris från Seefeld!.

Var sjätte nallar pengar från barnen

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Var sjätte förälder har någon gång tagit pengar från sina barns sparkonton, enligt en ny undersökning. Att göra det kan vara olagligt. När föräldrar sparar på ett konto som har öppnats i barnets namn, eller om kapitalet är pengar barnet fått av en nära.

Ulf Kristersson vill bryta SD-fokus: ”Sinnessjukt”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

M-ledaren hoppas att den politiska debatten ska skifta fokus.Den kommande mandatperioden ska sluta handla enbart om Sverigedemokraterna.– Det här är sinnessjukt.

Kan nolla rivalen – jagar fjärde raka

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

HV71 studsade tillbaka mot Brynäs efter en tre matcher lång förlustsvacka. Nu ska segersviten förlängas när Jönköpingslaget tar sig an Växjö på bortais. .