Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Vem tog bästa sommarbilden?

Nyhetspressen - 22 Aug 16 kl. 07:00

Oj, vad UNT:s läsare har fotograferat i sommar!. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

USA tog guld – finalslog OS-debutant

Nyhetspressen - 09 Aug 12 kl. 23:01

Spanien gjorde OS-debut, och tog sig ända till final i damernas vattenpolo. Där tog det dock stopp. USA vann finalen – och tog i sin tur landets första olympiska guldmedalj i sporten.

USA tog guld - finalslog OS-debutant

Nyhetspressen - 09 Aug 12 kl. 22:46

Spanien gjorde OS-debut, och tog sig ända till final i damernas vattenpolo. Där tog det dock stopp. USA vann finalen - och tog i sin tur landets första olympiska guldmedalj i sporten.

USA tog guld — finalslog OS-debutant

Nyhetspressen - 09 Aug 12 kl. 22:50

Spanien gjorde OS-debut, och tog sig ända till final i damernas vattenpolo. Där tog det dock stopp. USA vann finalen — och tog i sin tur landets första olympiska guldmedalj i sporten.

Sommarbilden: Dessan under paraplyet

apg29 - 19 Jul 12 kl. 10:19

Dessan under sin ankparaply i Loftahammar. Bilden ger en bra illustration om sommaren 2012.

Sommarbilden - Dessan åker skateboard

apg29 - 08 Aug 11 kl. 19:22

Även om det regnar så måste Dessan prova sin miniskateboard som hon fick idag av mig, pappa Christer.Men när det började åska och blixtrar så var det mer trevligare att åka inne...

Sommarbilden - Dessan och vattnet

apg29 - 09 Jul 11 kl. 09:00

Dessan studerar rinnande vatten i parken i Nässjö.

Sommarbilden - Dessan i gungan

apg29 - 08 Jul 11 kl. 12:00

Dessan i en gunga i parken i Nässjö. (Jag har ingen aning vad en sådan här gunga kallas, vet du?

Sommarbilden - Blåbär och hallon

apg29 - 05 Jul 11 kl. 15:00

Så här mycket blåbär och hallon har Dessan plockat!


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Prognos: De får snö på julafton

Nyhetspressen - 30 minuter sedan

Endast en vecka återstår till jul. Efter helgens kraftiga snöfall ligger stora delar av landet under ett vitt täcke – och mycket talar för att snön på många håll kan komma att ligga kvar över julfestligheterna.– Det finns egentligen fyra områden att dela upp det i.

SSU-profil skulle avgå efter kritik – satt kvar

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Kvällsposten har tidigare avslöjat att ordföranden för största SSU Malmöklubben delat antisemitiskt material.Enligt SSU och S har ordföranden avgått.Men det stämmer inte, skriver den utpekade SSU-politikern själv i sms:”Jag har inte avgått.

Ny utredning om Akademien klar – Arnault läckte nobelpristagare enligt vittnen

Nyhetspressen - 1 timme sedan

I november tillsatte Svenska Akademien en ny advokatutredning rörande sekretessbrott för att utreda påstådda läckor av Nobelpristagare med koppling till ledamoten Katarina Frostenson. Enligt Svenska Dagbladet ska nu utredningen vara klar och ha presenterats för akademieledamöterna..

Statement-festivalen stäms för diskriminering

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Att beskriva en festival som mansfri är är diskriminerande. Det menar DO vars granskning av musikfestivalen nu är slutförd..

Skär inte ned på El Sistema

Nyhetspressen - 1 timme sedan

El Sistema-undervisningen i Göteborg är nedskärningshotad. Stiftelsens styrelseordförande Eric Sjöström skriver i ett debattinlägg om varför stadens politiker bör fortsätta satsa på musikverksamheten för unga i framförallt utsatta områden: "En av de viktigaste insatserna för ökad integration"..

Terrorexperten: IS följare utgör fortfarande ett hot

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Islamiska statens kalifat är krossat. Trots det utgör de drygt 40 000 personer som IS lyckades radikalisera på bara några år ett fortsatt hot. Flera av återvändarna kan betraktas som tickande bomber.

Trendbrott: färre flyger, fler väljer tåget

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Färre svenskar än i fjol har bokat en flygresa till värmen i vinter. Samtidigt ökar tågresandet – både hemma i Sverige och till kontinenten. Vad handlar det om egentligen?

Flera träder fram i ny utredning mot Arnault

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Svenska Akademien har tillsatt en ny utredning av Jean-Claude Arnault och Katarina Frostenson gällande sekretessbrott. Såväl författaren Klas Östergren som dramaturgen Anna Kölén har trätt fram med namn, rapporterar SvD. Enligt tidningen är nya utredningen klar och har presenterats för ledamöterna.

Manfri festival fälld för diskriminering

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Den mansfria festivalen ”Statement” i Göteborg har prickats av DO, Diskrimineringsombudsmannen.”Det var en överträdelse av diskrimineringsförbudet när det på musikfestivalen Statements hemsida och i uttalanden från företrädare inför festivalen framgick att cis-män inte skulle beredas inträde till festivalen”, skriver DO på sin hemsida..

Nya bilderna på Carl Philips mys med sonen Alexander

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Enligt tradition har under måndagen en glad och livlig prins Alexander varit med och levererat julgranar till Kungliga slottet. Det är tillsammans med Skogshögskolans studentkår som medlemmar från kungahuset har levererat julgranar sedan 60-talet..

Ortens bästa poet läggs ned: ”Vi behandlas som en syjunta”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

I helgen avgjordes landets största tävling i estradpoesi: Ortens bästa poet. Men tävlingen läggs nu ned, meddelar arrangörerna, som riktar hård kritik mot lokala politiker och tjänstemän.  – De behandlar oss som en syjunta eller vilken annan förening som helst, säger poeten Daniel Boyacioglu..

Tiggeriförbudet i Vellinge är ett steg i rätt riktning

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Det är välkommet att tiggeriförbudet i Vellinge har fått grönt ljus. Tiggeriet är nedbrytande för alla inblandade parter..

Jasmins lögn avslöjades av röntgenbilden

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Hon lurade sin man, sin familj och sina vänner.Alla trodde på lögnen om Jasmin Mistrys cancer – i nästan fyra år.Men en förfalskad bild avslöjade henne.

Berguvar dras till städerna – lockas av mat

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Berguven är Europas största uggla och ses allt oftare inne i städerna. – Det är bara att gratulera oss att vi får hjälp med råttbekämpningen, säger fågelguiden Gigi Sahlstrand..