Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Veckans kulturfråga v. 2 2021

Bokbloggar - 13 Jan 21 kl. 11:28

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Samsungs pekpenna kommer till ännu fler modeller i framtiden

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 13:13

Galaxy S21 Ultra är första telefonen utanför Note-serien som har officiellt stöd för S Pen. Pekpennan kan köpas till separat men Ultra kan även hantera befintliga S Pens och kompatibla pekpennor från tredje parter. Samsung säger i ett uttalande att de planerar att utöka ”S Pen-upplevelsen” till fler ”enhetskategorier” i framtiden.

Samsung kommer fasa ut laddare och hörlurar stegvis

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 12:59

Samsung Galaxy S21-serien levereras utan laddare och hörlurar. En kabel följer dock med så att kunder kan använda en befintlig USB-C-laddare, alternativt ladda via dator eller trådlöst. Laddare går väldigt sällan sönder och resonemanget är att det skapas enorma mängder e-avfall i onödan när laddare och hörlurar ingår med varje mobil.

Trump-administrationen svartlistar Xiaomi

Swedroid.se - Allt om Google Android - 15 Jan 21 kl. 01:02

Sent under torsdagskvällen svensk tid lät USA:s försvarsdepartement meddela att de svartlistar ytterligare nio kinesiska företag, däribland den populära telefontillverkaren Xiaomi. Svartlistningen ämnar i det här skedet stoppa amerikaner och amerikanska företag från att investera i Xiaomi samt stipulerar att alla amerikaner och amerikanska företag som har investeringar i Xiaomi måste redovisa dessa för amerikanska myndigheter senast den 11 november 2021. Det är alltså i det här skedet inte en svartlistning av samma art som det totala handelsförbudet som bland annat har drabbat Huawei, där inga amerikanska företag eller individer tillåts samarbeta eller göra affärer med Huawei.


Fler inlägg från Bokbloggar

Karavan

Bokbloggar - 1 timme sedan

Hur gick det?

Bokbloggar - 12 timmar sedan