Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Veckans kulturfråga v.2 2021:

Bokbloggar - 13 Jan 21 kl. 16:58

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Android 12 sägs erbjuda stöd för dubbeltryck på bakstycket

Swedroid.se - Allt om Google Android - 19 timmar sedan

För snart ett år sedan testade Google en ny funktion med kodnamnet Columbus som låter användare dubbeltrycka på bakstycket för att utföra kommandon. Columbus har fortfarande inte släppts skarpt, men Apple introducerade en liknande funktion i höstas. Namnet sägs vara en hänvisning till filmen Zombieland och ”double tap”.

Sökresultat får ny design på mobiler

Swedroid.se - Allt om Google Android - 20 timmar sedan

Googles sökresultat kommer snart få en ny design på mobiler. Målet är ett förenkla layouten så att det blir lättare för användare att hitta vad de letar efter. I ett blogginlägg listar Google fem målsättningar med den nya designen.

Lyssna: Lars Bygdén och Anna Stadling – I varje andetag

Kulturbloggen - i förrgår: 15:38

Lars Bygdén och Anna Stadling hyllar sitt hemmalag Timrå. Ett pressmeddelande berättar: I decennier har etiketten ”Röd och vit hockeydynamit” klistrats på Timrå IK. Oavsett vilken division klubben från Medelpad legat i är det ständigt sprängkraft i en av svensk ishockeys magiska plantskolor.

V40 är Honors första smartphone efter Huawei

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 13:10

Honor har lanserat sin första telefon efter att märket frigjort sig från Huawei för att slippa drabbas av USA:s svartlistning. Telefonen har en väldig OLED-panel på 6,72” med FHD+, 120Hz uppdateringsfrekvens och hela 300Hz samplingsfrekvens. Telefonen drivs av MediaTek Dimensity 1000+ tillsammans med 8GB RAM och upp till 256GB lagring.

Uncharted-filmen försenas igen

Feber.se - 22 Jan 21 kl. 07:00

No Time to Die också Sony har bestämt sig för att än en gång senarelägga premiärdatumet för Uncharted-filmen. Filmen skulle haft premiär under sommaren vilket inte längre kommer hända. Istället ska filmen ha premiär den 11 februari 2022.


Fler inlägg från Bokbloggar

Oäktingens blod

Bokbloggar - 8 timmar sedan