Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Vaggvisa skrämde skiten ur mig

Bokbloggar - 16 Aug 18 kl. 08:06

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vaggvisa

Bokbloggar - 10 May 19 kl. 00:25

Världspremiär för ny Astrid Lindgren-bilderbok

Kulturbloggen - 29 Apr 19 kl. 15:28

Illustration: Marit Törnqvist Astrid Lindgrens älskade vaggvisa, tonsatt av Georg Riedel och känd från filmen Alla vi barn i Bullerbyn, har nu illustrerats av Marit Törnqvist. Ett pressmeddelande: I Alla ska sova får vi följa med på en magisk promenad i den svenska sommarkvällen, till kohagen, till lammen och till andra små djur som hellre vill leka än sova. Först när skymningen övergår till natt verkar alla få ro.

Ta hem Michael Skråmos barn

Nyhetspressen - 10 Apr 19 kl. 19:31

Barn är inte ansvariga för sina föräldrars handlingar. IS-terroristen Michael Skråmos barn måste föras tillbaka till tryggheten i Sverige..

Michael Skråmos sju barn i säkerhet – familjen vädjar

Nyhetspressen - 07 Mar 19 kl. 16:32

IS-göteborgaren Michael Skråmos sju barn är i säkerhet och finns nu hos de syriska demokratiska styrkornas underrättelsetjänst.Barnen överlämnades av Michael Skråmo själv för en vecka sedan.Nu vädjar barnens familj i Sverige om hjälp från svenska staten.

Norge om Michael Skråmo: Har rätt att komma tillbaka

Nyhetspressen - 06 Mar 19 kl. 21:25

IS-terroristen Michael Skråmo från Göteborg har gripits i Syrien. Skråmo är numera norsk medborgare – och landet vill åtala honom. Men norska utrikesdepartementet är också tydlig med hans rättigheter: – Alla norska medborgare har rätt att komma in i Norge.

Maria Ågren stämde staten – får tillbaka jobbet

Nyhetspressen - 06 Mar 19 kl. 11:05

Maria Ågren stämde staten efter att ha sparkats som generaldirektör på Transportstyrelsen.Nu ger Arbetsdomstolen henne rätt – och Ågren får tillbaka jobbet, rapporterar SVT..


Fler inlägg från Bokbloggar