Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Jägareförbundets blogg

Vad gör jaktmotståndarna när maten tar slut?

Jägareförbundets blogg - 20 Dec 16 kl. 16:00

Jag tittar på Edge of Alaska. Det är en amerikansk realityserie som handlar om den lilla staden McCarthy, långt ute i Alaskas vildmark med 42 invånare och 16 mil från civilisationen. Observera att det handlar om människorna som lever där. Det är inget propagandaprogram om djur och deras ”självklara rätt” att överta människors livsrum. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Om dagen tar slut

Bokbloggar - 11 Nov 17 kl. 11:09

Tony Irving tar hjälp av stuntman för att komma i form igen: "Slut med vardagslyxen"

Nyhetspressen - 01 Apr 17 kl. 08:00

Nu är det slut på jojobantningar och ohälsa. Tony Irving har bestämt sig för att komma i form och träna för att bli gammal med hälsan i behåll..

Marknaden mosar hans stinkande dröm

Nyhetspressen - 01 Apr 17 kl. 06:30

Donald Trump har bestämt att det får vara slut på "kriget mot kolet". Som tur är tar inte marknaderna hänsyn till avancerat struntprat..

Shirley Clamp: "Till slut går man sönder"

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 16:37

I "Cancerpodden" berättar Shirley Clamp om den tuffa tiden och deprissionen. Till slut tog krafterna slut och hon valde att söka hjälp. – Till slut går man ju sönder själv och man ska försöka rädda alla andra, säger hon i podcasten..

Finländarna inte lika rädda för Ryssland som för ett drygt år sedan

Nyhetspressen - 15 Feb 17 kl. 12:02

Knappt hälften av finländarna anser att utvecklingen i Ryssland är ett hot mot Finland. Det framgår av en undersökning som Yle har låtit göra. Enligt undersökningen ansåg 47 procent av finländarna att utvecklingen i Ryssland är ett hot mot Finland.

Trasig kniv i skolmaten – 2 000 portioner lasagne slängdes

Nyhetspressen - 14 Feb 17 kl. 17:18

Maten var klar och 2 000 skolbarn väntade på att få hugga in på den smarriga lasagnen.Men i stället för att ställas fram i kantinen åkte alltihop – 350 kilo mat – rakt i soporna.Anledningen var att maten kunde innehålla delar av en trasig kniv, rapporterar Sveriges Radio Kronoberg..

Aktivister omringade och skrämde jakthund

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 14:51

Polisen har vid två tillfällen under lördagen besökt Räv-SM för att medla mellan jägare och jaktmotståndare..

Sundhage: "Motståndarna har läst oss"

Nyhetspressen - 08 Feb 17 kl. 17:39

Anfallsspelet hamnar i fokus under Algarve cup. Inför sommarens fotbolls-EM ska Sverige få till en mer varierad offensiv. - Motståndarna har läst oss.

Måltidsservice ska laga mat för hemtjänsten också

UNDERBARACLARA - 26 Jan 17 kl. 13:23

Måltidsservice tar över tillagningen av enportionsmaten som levereras till äldre i Umeå kommun. I dagsläget upphandlas maten, men äldrenämnden vill att måltidsservice ska ta över tillagningen när det nuvarande kontraktet går ut. – Måltidsservice har i dag presenterat ett förslag på hur produktionen av portionsmaten inom hemtjänsten ska kunna gå till framöver.


Fler inlägg från Jägareförbundets blogg

Vi slutar aldrig jaga med våra hundar!

Jägareförbundets blogg - 05 Dec 17 kl. 13:09

Varje gång jag går ut, jagar eller jakttränar med mina hundar kollar jag Rovobs numera. Jag vet, det inger en falsk trygghet. Men det är det enda jag kan göra.

Dags att skrota grönkläderna – och bli gul?

Jägareförbundets blogg - 01 Dec 17 kl. 00:01

Var det någon som trodde att djur är färgblinda? Det stämmer inte. Frågan är vilken färg jaktkläderna egentligen bör ha för att vara mest funktionella.

Hur du överlever november!

Jägareförbundets blogg - 15 Nov 17 kl. 10:54

Stackars november – den är verkligen inte grå. Ändå är det den färgen som är november för de flesta. Eller vad associerar du mest med i november månad?

Jägarglädje och sorg men avhuggna huvuden irriterar

Jägareförbundets blogg - 08 Nov 17 kl. 16:11

Vi lever i en allt mer polariserad värld. Inte minst märks det för oss jägare. Bara idag har jag kastats mellan glädje, sorg och ilska.

”Du blir så otroligt levande när du jagar!”

Jägareförbundets blogg - 30 Oct 17 kl. 15:59

”Du blir så otroligt levande när du jagar!” Det sa Natasha Illum Berg, professionell jägare i Tanzania nyligen i P1s Söndagsintervju. Hon sa också ”att vid jakt är dina sinnen väldigt vakna, tvingade att vara vakna.

Ska jaktsabotörer kommentera?

Jägareförbundets blogg - 11 Oct 17 kl. 00:10

Igår sände Sveriges Radio ett inslag i P5 i samband med att en varg avlivats vid skyddsjakt i länet. I programmet fick en grupp jaktsabotörer kommentera skyddsjakten. Det handlar här om en gruppering som ofta påpekar att jägare borde dö.

Dags att införa viltfredag

Jägareförbundets blogg - 17 Sep 17 kl. 23:05

Jag har tröttnat på att det internationella nätverket Köttfri måndag trummar ut hur vår köttkonsumtion leder till miljö- hunger och hälsoproblem. Jag tycker istället att det är dags att hylla viltköttet och lyfta fram hur hälsosamt och hållbart det samtidigt som det är bra för den biologiska mångfalden med mera! Dags att införa viltfredag!

Jaga djurplågare, inte jägarna och deras hundar

Jägareförbundets blogg - 12 Apr 17 kl. 11:28

Många djur plågas svårt i vår omvärld, det är vidrigt och avskyvärt. Men istället för att koncentrera sig på djurplågeriet slösar människor som anser sig värna djur dyrbar energi på ett ändlöst hackande på svenska laglydiga jägare och våra hundar. Varför fortsätter djurrättsaktivister att lägga massor av energi på att hacka på jägare istället för att lägga mer energi på djurplågeri?

Ropa inte efter åsiktsregistrering

Jägareförbundets blogg - 27 Mar 17 kl. 13:24

Ska aktivister, jägare eller andra intressen kunna anställas i myndigheter? Foto Matias Larhag/Unsplasch Vi är inne i ett konstigt tidevarv. Människors personliga agendor tillåts styra våra val och hur samhället ska fungera allt mer.

Är våra viltköttbullar oätliga?

Jägareförbundets blogg - 21 Mar 17 kl. 13:24

Såg du TVs Historieätarna, när Lotta Lundgren och Erik Haag grimaserade över gamla maträtter och tillagningssätt? Tror du dina förfäder tyckte att det var lika äckligt? Och kommer våra barnbarnsbarn tycka att våra viltköttbullar är oätliga?

När politik blir viktigare än verkligheten

Jägareförbundets blogg - 13 Mar 17 kl. 19:21

Varför anses jaktkunskaper vara belastande i en Viltförvaltningsdelegation. Foto Magnus Rydholm Miljöminister Karolina Skog (MP) ändrade sammansättningen av Viltförvaltningsdelegationerna. Officiellt är det en uppgörelse mellan Socialdemokraterna och Miljöpartiet som har gjorts.