Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Vänd inte åter till Sodom

apg29 - 10 Aug 18 kl. 19:49

Lot blev räddad från syndens stad Sodom då han fördes bort av krigshärar. Men efter att Abram har gripit in och befriat Lot och hans familj och folket så återvände de till syndens stad. Min vän: Du ska inte vända åter till Sodom efter att du har blivit frälst. Lot, som följde med Abram, hade också får och nötboskap och tält, och landet kunde inte livnära dem där de bodde i samma område. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mansstaden - Del 13: Bibelord

apg29 - 26 Aug 16 kl. 14:36

Alla bibelord om Sodom och Gomorra. 1 Mos 10:19 - så att deras område sträckte sig från Sidon mot Gerar ända till Gaza och mot Sodom, Gomorra, Adma och Sebojim ända till Lesa. 1 Mos 13:10 - Lot lyfte blicken och såg hela Jordanslätten, som överallt var vattenrik.

Toppbetyg till vårdcentraler i Säffle och Nysäter

Nyhetspressen - 29 Jan 16 kl. 17:00

Landstingets vårdcentraler i Säffle och Värmlands Nysäter får högst betyg i Värmland i en stor patientenkät. Se webb-tv från vårdcentralen i Nysäter, där glädjen och stoltheten är stor..

Skivrecensioner 3 maj

UNDERBARACLARA - 03 May 13 kl. 09:45

Vid sidan om Maia Hirasawas fina album har ytterligare tolv skivor recenserats i veckans nöjesbilaga Äntligen fredag. Bland annat Looptroop Rockers, Stor, Sodom och Umeåsonen [...

Lördagens House of Metal i bilder

UNDERBARACLARA - 03 Mar 13 kl. 07:59

Under lördagskvällen arrangerades House of Metals andra och sista dag. Banden som spelade var bland andra Naglfar, Sodom, Amorphis, Anaal Nathrakh och Aura Noir. Här [...

Sodom bjöd publiken på fest

UNDERBARACLARA - 03 Mar 13 kl. 03:23

Jag lämnade Idun med vibrerande ben och dunkande bröstkorg. Sodom gjorde en perfekt konsert som lördagens headline-akt. Den tyska trion Sodom var på spelhumör och [...

Drone: Euro Thrashers Battle ‘Zombies in the Moshpit’ — Song Premiere

Musik & Lyrics - 13 Jul 12 kl. 13:09

Filed under: News , Exclusive , New Music Freeman Promotions Germany has had a fine history of thrash bands. Since the '80s, the country has birthed greats like Kreator , Destruction and Sodom .... [[ This is a content summary only.

Stockholms bögklubbar sprider syfilis och hiv

apg29 - 11 Jun 11 kl. 18:30

Man skulle kunna tro att det är en kristen som har gjort den här loggan för att illustrera synden och förfallet i Sverige, men faktum är att det finns en gayklubb i Stockholm som heter så, och det är deras logga...Visste du att Stockholms bögklubbar sprider syfilis och hiv? Något annat går inte att tolka då Smittskyddsinstitutet har fått i uppdrag ta reda på hur många av gästerna på Stockholms bögklubbar som är smittade med syfilis eller hiv.

Former KREATOR/SODOM Guitarist FRANK BLACKFIRE Shredding The Axe; New Video Posted Online

Musik & Lyrics - 25 Feb 11 kl. 15:02

Video footage of former KREATOR/SODOM guitarist Frank "Blackfire" Gosdzik "jamming" on January 28, 2011 can be viewed below. Läs mer → No related posts. [[ This is a content summary only.

P-BÖTER Fusket med p-böter inte ministerns ansvar

Politikerbloggen - 28 Jan 11 kl. 12:56

FELAKTIGA P-BÖTER. Privata parkeringsbolag som branschledande Europark och Q-park fuskar med böter. Enligt Vi Bilägare kan var femte bot vara felaktig.

Hunkydory spring 2011.

~ Stina-Lee ~ - 24 Jan 11 kl. 14:48

Några godbitar ur Hunkydorys vårkollektion. Jag tror jag dör lite, så fina är de. Enkelt möter feminint möter romantiskt möter chic.


Fler inlägg från apg29

Lars Enarson på böneturné - Omvänd er - Guds sista maning?

apg29 - 24 Aug 18 kl. 03:00

Av ctvc.se Lars Enarson på böneturné genom Sverige! Missa inte denna video från Norra Sandsjö Bygdegård, inspelat den 22 augusti.

Fri från karaten - Vittnesbörd av Christer Åberg

apg29 - 23 Aug 18 kl. 00:41

Fri från karaten! Personligt vittnesbörd av Christer Åberg.

Lars Enarson i Norra Sandsjö: Vi vänder om - Sverige, valet och Israel

apg29 - 22 Aug 18 kl. 23:49

Lars Enarson håller svenska flaggan. Han berättade bland annat då Sverige blev fri från katolicismen fick vi svenska flaggan med korset. En rapport från Norra Sandsjö Bygdegård.

Så blir du smart

apg29 - 22 Aug 18 kl. 13:19

Att tro på Herren Jesus är väldigt vist och förståndigt! Är du förståndig? Tro då på Herren Jesus - då blir du vis!

Pride Göteborg, Runar Sögaards väckelsemöte med Jimmie Åkesson

apg29 - 22 Aug 18 kl. 03:00

Pride Göteborg, Runar Sögaards väckelsemöte med Jimmie Åkesson - Apg29 med Christer Åberg.

Runar Sögaards väckelsemöte med Jimmie Åkesson

apg29 - 21 Aug 18 kl. 20:26

Den förre väckelsepredikanten Runar Sögaard har intervjuat Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i sin talkshow med det fyndiga namnet "väckelsemöte".Personligen tycker jag att det är bra gjort av Runar Sögaard att bjuda in Jimmie Åkesson för att få svar på en hel del kristna frågor som kristna är intresserade av. Och det visade sig att en hel del fördomar föll till marken då lögner punkterades.

Lars Enarson i Norra Sandsjö Bygdegård 22 augusti

apg29 - 21 Aug 18 kl. 13:19

Lars Enarson från Israel talar i Norra Sandsjö Bygdegård onsdag 22 augusti klockan 19.00 över ämnet: Vi vänder om - Sverige, valet och Israel.

Jas-plan kraschat efter att ha krockat med fågel

apg29 - 21 Aug 18 kl. 12:07

Flygöversten till Putin: - Va? Ska vi inte anfalla Sverige med våra toppmoderna krigsflygplan?! - Nej, jag skickar ett gäng fiskmåsar istället!

Fjällstugan fullsatt när Lindbergarna gästade

apg29 - 20 Aug 18 kl. 11:20

Nenne Lindberg och hans son Martin i full ös på Fjällstugan i Jönköping. Lindbergarna med Nenne, Martin, Stefan, Sivert, Ted Sandstedt och Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson gästade Fjällstugan i Jönköping som var fullsatt av besökare.Fjällstugan i Jönköping fullsatt när Lindbergarna kom.

Regnbågs-Gudstjänst gör Jesus till en synda-tjänare

apg29 - 20 Aug 18 kl. 07:24

Läsarmejl av nils Gudstjänstens förljugna budskap var allt annat än frihet i Kristus. Bild: Sveriges radio.  Det var Svenska Kyrkan i Umeå som stod för den i Radio P1.

Unika dopfilmer

apg29 - 20 Aug 18 kl. 03:00

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

Bibeln säger att du ska ta emot Jesus för att bli frälst

apg29 - 19 Aug 18 kl. 18:00

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

Chip på alla

apg29 - 19 Aug 18 kl. 15:00

Av Holger Nilsson Att få ett chip injicerat i kroppen blir en alltmer aktuell fråga. Det vi ser nu är bara början... På bara ett år har antalet personer som frivilligt valt att inplantera ett chip i handen tredubblats, och det kommer bara att öka.

När sker uppryckandet och Jesu återkomst?

apg29 - 18 Aug 18 kl. 20:40

Christer Åberg talar om när uppryckandet och Jesu återkomst sker enligt bibeln.Uppryckandet ”Bröder, vi vill att ni skall veta hur det förhåller sig med dem som har insomnat, så att ni inte sörjer som de andra, de som inte har något hopp. Eftersom vi tror att Jesus har dött och uppstått, så tror vi också att Gud skall föra fram dem som insomnat i Jesus tillsammans med honom.

Se upp för göken

apg29 - 18 Aug 18 kl. 20:40

Text och bilder av Reine Jonsson En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.