Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Vänd inte åter till Sodom

apg29 - 10 Aug 18 kl. 19:49

Lot blev räddad från syndens stad Sodom då han fördes bort av krigshärar. Men efter att Abram har gripit in och befriat Lot och hans familj och folket så återvände de till syndens stad. Min vän: Du ska inte vända åter till Sodom efter att du har blivit frälst. Lot, som följde med Abram, hade också får och nötboskap och tält, och landet kunde inte livnära dem där de bodde i samma område. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mansstaden - Del 13: Bibelord

apg29 - 26 Aug 16 kl. 14:36

Alla bibelord om Sodom och Gomorra. 1 Mos 10:19 - så att deras område sträckte sig från Sidon mot Gerar ända till Gaza och mot Sodom, Gomorra, Adma och Sebojim ända till Lesa. 1 Mos 13:10 - Lot lyfte blicken och såg hela Jordanslätten, som överallt var vattenrik.

Toppbetyg till vårdcentraler i Säffle och Nysäter

Nyhetspressen - 29 Jan 16 kl. 17:00

Landstingets vårdcentraler i Säffle och Värmlands Nysäter får högst betyg i Värmland i en stor patientenkät. Se webb-tv från vårdcentralen i Nysäter, där glädjen och stoltheten är stor..

Skivrecensioner 3 maj

UNDERBARACLARA - 03 May 13 kl. 09:45

Vid sidan om Maia Hirasawas fina album har ytterligare tolv skivor recenserats i veckans nöjesbilaga Äntligen fredag. Bland annat Looptroop Rockers, Stor, Sodom och Umeåsonen [...

Lördagens House of Metal i bilder

UNDERBARACLARA - 03 Mar 13 kl. 07:59

Under lördagskvällen arrangerades House of Metals andra och sista dag. Banden som spelade var bland andra Naglfar, Sodom, Amorphis, Anaal Nathrakh och Aura Noir. Här [...

Sodom bjöd publiken på fest

UNDERBARACLARA - 03 Mar 13 kl. 03:23

Jag lämnade Idun med vibrerande ben och dunkande bröstkorg. Sodom gjorde en perfekt konsert som lördagens headline-akt. Den tyska trion Sodom var på spelhumör och [...

Drone: Euro Thrashers Battle ‘Zombies in the Moshpit’ — Song Premiere

Musik & Lyrics - 13 Jul 12 kl. 13:09

Filed under: News , Exclusive , New Music Freeman Promotions Germany has had a fine history of thrash bands. Since the '80s, the country has birthed greats like Kreator , Destruction and Sodom .... [[ This is a content summary only.

Stockholms bögklubbar sprider syfilis och hiv

apg29 - 11 Jun 11 kl. 18:30

Man skulle kunna tro att det är en kristen som har gjort den här loggan för att illustrera synden och förfallet i Sverige, men faktum är att det finns en gayklubb i Stockholm som heter så, och det är deras logga...Visste du att Stockholms bögklubbar sprider syfilis och hiv? Något annat går inte att tolka då Smittskyddsinstitutet har fått i uppdrag ta reda på hur många av gästerna på Stockholms bögklubbar som är smittade med syfilis eller hiv.

Former KREATOR/SODOM Guitarist FRANK BLACKFIRE Shredding The Axe; New Video Posted Online

Musik & Lyrics - 25 Feb 11 kl. 15:02

Video footage of former KREATOR/SODOM guitarist Frank "Blackfire" Gosdzik "jamming" on January 28, 2011 can be viewed below. Läs mer → No related posts. [[ This is a content summary only.

P-BÖTER Fusket med p-böter inte ministerns ansvar

Politikerbloggen - 28 Jan 11 kl. 12:56

FELAKTIGA P-BÖTER. Privata parkeringsbolag som branschledande Europark och Q-park fuskar med böter. Enligt Vi Bilägare kan var femte bot vara felaktig.

Hunkydory spring 2011.

~ Stina-Lee ~ - 24 Jan 11 kl. 14:48

Några godbitar ur Hunkydorys vårkollektion. Jag tror jag dör lite, så fina är de. Enkelt möter feminint möter romantiskt möter chic.


Fler inlägg från apg29

Påven sluter avtal om världsreligion

apg29 - 18 timmar sedan

Av MIKAEL WALFRIDSSON På samma sätt som Guds församling håller på att göra sig klar till Jesu återkomst, gör slökokyrkan det också.  I det första inlägget här i januari, frågade jag er läsare, om ni ville följa med på en profetisk resa, med tanke på alla dessa ”ändetids-nyheter” som sker på en och samma gång just nu. På samma sätt som nyheten om det fredsavtal jag skrev om i tidigare inlägg, kan visa sig vara en stor profetisk betydelse, kan den här också vara det.

IS-brud vill återvända till England och få sympati

apg29 - i förrgår: 14:31

Shamima Begum var 15 år då hon anslöt sig till kalifatet Islamiska staten för att få föda barn åt en IS-terrorist. Hon födde två barn som vanvårdades och dog. Nu har hon fött sitt tredje barn som 19-åring och vill återvända till England.

Den oönskade - Del 22

apg29 - 19 Feb 19 kl. 01:36

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv. Det är så här: trots att jag inte kände till Gud så var han märkligt med på den här tiden.

Badhus börjar med chip

apg29 - 19 Feb 19 kl. 00:16

Bild: Nya Dagbladet. Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.Detta kommer att medföra att man inte behöver bära sitt armband eller nyckel och man kan även betala entré och handla med det.

Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

apg29 - 17 Feb 19 kl. 23:11

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.Till nytta för tron är om vi utifrån Bibeln och med den helige Andes hjälp, tänker oss in i att Gud växelvis ser på hela tillvaron utifrån ett/sitt profetiska örnperspektiv. Det ena ger då att Herren ser uppifrån sin himmelska position i gränslös vidvinkel, djupens vidd inräknade.

Svag men stark

apg29 - 17 Feb 19 kl. 22:05

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. Vi kan lära oss att samarbeta med Gud. Det kan gälla på det personliga planet som till exempel frestelser men också som församling att gå ut med evangelium.

Flera barn tog emot Jesus

apg29 - 17 Feb 19 kl. 22:03

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.Det har skett en öppning andligt sett i vårt missionsarbete den senaste tiden. Herren gör under bland Aetasfolket som jag jobbar med.

Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

apg29 - 16 Feb 19 kl. 11:14

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".Varför kämpas det så hårt för att göra homosexualitet till en norm i samhället?

Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

apg29 - 16 Feb 19 kl. 00:53

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

Domen över Jehovas Vittnens grundare

apg29 - 16 Feb 19 kl. 00:51

Läsarmejl av NILS Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.Evangelisten Rodolfo Acevedo Hernandez från Dominikanska Republiken, vittnar om hur Jesus visade honom olika saker. Han var i fasta och bön i 8 dagar med Herren Jesus, där Herren sagt: "Rodolfo, det är tid att du sätter tiden för Mig.

ICA är klokare än församlingen

apg29 - 14 Feb 19 kl. 22:27

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM “Och den ohederlige förvaltarens herre berömde honom för att han hade handlat klokt. För denna världens barn är klokare mot sitt eget släkte än ljusets barn.” Luk.

Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

apg29 - 14 Feb 19 kl. 11:18

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. Imsen tar upp aktuella händelser i världsreligionerna och hur de påverkar de bibeltroende och den sanna kristendomen.

Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

apg29 - 14 Feb 19 kl. 02:24

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. En förklarande text har följt med videon:Hindu girl burnt alive in Madhya Pradesh because she attended a Prayer meeting in a Christian Church. Please send this around So that the whole world may see India; The real Hell on the planet Earth.

Avfällingen - Frank Mangs

apg29 - 13 Feb 19 kl. 00:54

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.Frank Mangs föddes 19 augusti 1897 i Närpes, Finland, dog 31 juli 1994 i Karlstad.

Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

apg29 - 12 Feb 19 kl. 01:39

Läsarmejl av NILS Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!Charles Russel föddes 1852 i Pittsburg, och kom redan vid 16 års ålder i kontakt med Adventiska kretsar.