Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

Vårt populära e-magasin är tillbaka!

Kostdoktorn - 21 Nov 20 kl. 15:38

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Två väldigt populära små motorcyklar jämförs

Feber.se - 05 Oct 20 kl. 17:00

Honda Super Cub och Honda Grom En av världens mest populära motorcyklar är Honda Super Cub. Den har tillverkats ända sedan 1958 och 2017 passerade man 100 miljoner sålda exemplar. Givetvis har den uppdaterats genom åren men inte så värst mycket ändå.

Förra årtiondets populäraste memes

Feber.se - 14 Jan 20 kl. 07:00

När var de populära? Know your meme har satt ihop en video som går igenom förra årtiondes populäraste memes och när de var populära. En del har helt klart varit större och mer hållbara än andra.

Populärt på FREEDOMtravel – vi visar statistik

Freedomtravel - 05 Nov 19 kl. 06:00

Vad är mest populärt att läsa på FREEDOMtravel? Ibland är det intressant att kolla på statistik. Förra veckan tog vi reda på vilka bilder som gillas mest på vårt Instagramkonto, och nu kan vi visa upp vad som är mest populärt på bloggen.

Populärt på Instagram – vi har kollat vår statistik

Freedomtravel - 30 Oct 19 kl. 06:00

Vad är populärt på Instagram egentligen? Vilken sorts bilder vill folk se? Det beror förstås väldigt mycket på vilka följare man har, och vi bestämde oss för att kolla vad just våra följare gillar.

Magasin ZinZin

Bokbloggar - 21 Sep 19 kl. 12:00

Höstens resmål och favoritmat på semestern

Freedomtravel - 19 Aug 19 kl. 06:00

Då var det dags för veckans resenyheter! Idag handlar det bland annat om höstens mest populära resmål och svenskarnas favoritmat på semestern. Som vanligt vill vi gärna höra dina tankar och reflektioner kring nyheterna!

Populär weekendstad, förstörda resmål och udda övernattningar

Freedomtravel - 29 Jul 19 kl. 06:00

Då var det dags för resenyheter igen här på FREEDOMtravel. Vi kör korta nyheter från rese- och campingbranschen (nästan) varje måndag – det vill säga när vi inte själva är på resande fot. Nu vill vi gärna höra dina tankar kring veckans nyheter!

Populär majkase eldades ner i förtid

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 09:10

Uppsalas kanske mest populära majkase har eldats ner, 12 dagar innan valborg..

Flera bränder på kort tid i Emmaboda

Nyhetspressen - 17 Feb 19 kl. 10:32

En övertänd husvagn, eldsvådor i byggnader och ett nedbrunnet magasin. På tolv dagar har det brunnit nio gånger i Emmaboda kommun, skriver Barometern.Natten till söndag brann det igen..


Fler inlägg från Kostdoktorn

Ramensoppa med biff och pak choi

Kostdoktorn - 14 timmar sedan

Fräsch japansk nudelsoppa med mustig buljong som bjuder på härligt sting, tunt skuren entrecote, salladslök, pak choi och ägg.Inlägget Ramensoppa med biff och pak choi dök först upp på Diet Doctor.

Paneer tikka med tandoorikrydda

Kostdoktorn - Igår: 13:00

Paneer är en färsk indisk ost som vi har marinerat med tandoorikrydda, ingefära, vitlök och yoghurt. Resultatet? Inlägget Paneer tikka med tandoorikrydda dök först upp på Diet Doctor.

Ny guide: Den kompletta guiden om socker

Kostdoktorn - Igår: 07:36

Klicka vidare för att lära dig allt om socker, hur det påverkar hälsan samt praktiska tips för att minska intaget.Inlägget Ny guide: Den kompletta guiden om socker dök först upp på Diet Doctor.

Män går ner mer i vikt på LCHF jämfört med kvinnor – men varför?

Kostdoktorn - i förrgår: 08:16

En ny studie från DIETFITS-studien, publicerad i tidskriften Nature, visar att män gick ner mer i vikt på LCHF samt rapporterade högre efterlevnad jämfört med kvinnor. Denna analys ger användbara lärdomar för läkare och andra när det gäller könsskillnader och hur det påverkar på kostrådgivning. DIETFITS-studien randomiserade över 600 personer till att antingen äta ”hälsosam LCHF” eller ”hälsosam fettsnål kost”.

Med smarta val minskade Peter på onödigt socker

Kostdoktorn - 21 Nov 20 kl. 07:58

Efter salt är socker är den vanligaste ingrediensen i svenska livsmedel. För tredje året i rad är det återigen dags för Kostfonden att syna sockret i vår mat. I år kommer det att handla om det goda exemplet.

Mina erfarenheter av coronaviruset

Kostdoktorn - 20 Nov 20 kl. 15:33

Matilda Vejlo, ansvarig för recept på svenska Diet Doctor, berättar om sin tid med covid-19 och hur det är att jobba på ett hälsoföretag under en pandemi.Inlägget Mina erfarenheter av coronaviruset dök först upp på Diet Doctor.

Kalkonschnitzel med haricots verts och dijonmajo

Kostdoktorn - 20 Nov 20 kl. 14:44

Mandelmjöl, parmesanost och härliga örter blir en perfekt panering till LCHF-schnitzel. Inlägget Kalkonschnitzel med haricots verts och dijonmajo dök först upp på Diet Doctor.

Så rensade Tina bort slentriansockret ur sitt liv

Kostdoktorn - 20 Nov 20 kl. 07:22

Efter salt är socker är den vanligaste ingrediensen i svenska livsmedel. För tredje året i rad är det återigen dags för Kostfonden att syna sockret i vår mat. I år kommer att handla om det goda exemplet.

Zucchinitortillas à la LCHF

Kostdoktorn - 19 Nov 20 kl. 11:45

Här är perfekta tortillabröd gjorda av zucchini. Med mycket smak och minimalt med kolhydrater blir det här en ny favorit!Inlägget Zucchinitortillas à la LCHF dök först upp på Diet Doctor.

Så fick 18-åriga Lucas en hållbar sockerkonsumtion

Kostdoktorn - 19 Nov 20 kl. 08:32

Efter salt är socker är den vanligaste ingrediensen i svenska livsmedel. För tredje året i rad är det återigen dags för Kostfonden att syna sockret i vår mat. I år kommer att handla om det goda exemplet.

Så blev 18-åriga Wilma sockersmartare

Kostdoktorn - 18 Nov 20 kl. 15:02

Efter salt är socker är den vanligaste ingrediensen i svenska livsmedel. För tredje året i rad är det återigen dags för Kostfonden att syna sockret i vår mat. I år kommer att handla om det goda exemplet.