Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Våffeldag i karantän

Bokbloggar - 25 Mar 20 kl. 19:29

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Laga LCHF i karantän

Kostdoktorn - 12 timmar sedan

Social distans och LCHF, hur fungerar det? Den här guiden kommer att hjälpa dig att fixa matlagningen galant, trots speciella omständigheter.Inlägget Laga LCHF i karantän dök först upp på Diet Doctor.

Bli skarpare programmerare i karantän

Feber.se - i förrgår: 13:20

Koda Python när du mår pyton? Progammeringstjänsten Real Python släpper nu några av sina videokurser för att programmera i Python gratis även för de som inte är medlemmar på tjänsten. Man hoppas med detta bidra till lite lärande till alla som sitter i karantän och tänker utnyttja den tiden till att lära sig något nytt eller bli bättre på något de redan kan.

Nybörjarmatlagning: Laga LCHF i coronatider

Kostdoktorn - 26 Mar 20 kl. 15:30

Karantän och corona gör att många ovana kockar plötsligt står framför spisen. Lyckligtvis kan LCHF vara enkel matlagning. Det är lätt att lära sig grunderna.

Svenske världsstjärnan i karantän – övertygad om att han har corona

MMAnytt - 25 Mar 20 kl. 19:37

Otto Wallin är en av Sveriges absolut bästa boxare. Så sent som i höstas mötte han superstjärnan Tyson Fury – och var nära på att vinna matchen. Detta efter att Wallin öppnat ett ordentligt jack i Furys panna, varpå blodet fullkomligt forsade.

Unity bjussar på spelutbildning

Feber.se - 25 Mar 20 kl. 17:20

Gör nästa Cuphead när du sitter i karantän Skulle du vilka bli lite skarpare på speltuveckling och har lite tid över så släpper Unity nu lite gratislektioner för att utveckla spel som använder deras spelmotor, en av de mest använda på marknaden. Fram till 20 juni kommer användare att kunna ta del av flera kurser, både i programmering och speldesign, samt live-lektioner från teamet på Unity helt gratis. Många av dagens populära spel är utvecklade i Unity, till exempel Cuphead, Monument Valley 2, Ori and the Blind Forest, Hearthstone och Cities: Skylines.

Nu kan du instagramma med vänner i karantän

Feber.se - 25 Mar 20 kl. 16:00

Titta på bilder tillsammans via videochatt Instagram har pandemi-anpassat sin app och släpper nu en ny funktion som man kallar för "Co-watching" vilken man primärt har utvecklat för alla dem som sitter i frivillig och ofrivillig karantän på olika platser runt om i världen. Med Co-watching-funktionen i Instagram kan användare kolla igenom Instagram-bilder tillsammans samtidigt som de har möjlighet att chatta med varandra via en videochatt. För att dra igång en Co-watching-session i Instagram så startar användaren en videochatt precis som vanligt under Instagram Direct-fliken.

Kille har tråkigt under karantän

Feber.se - 24 Mar 20 kl. 17:20

Lär sig kasta dart brian David gilbert verkar ha riktigt tråkigt under karantänen, så han lär sig kasta. Och gör en video om det. Och blir lite galen.

Så fortsätter du med din hälsosamma LCHF-livsstil även under karantän

Kostdoktorn - 20 Mar 20 kl. 15:19

Håller du dig också hemma på grund av coronaviruset? Vi har sammanställt våra bästa tips och recept på hur du kan fortsätta med din hälsosamma livsstil med näringsrik och god mat under denna minst sagt speciella tid.Inlägget Så fortsätter du med din hälsosamma LCHF-livsstil även under karantän dök först upp på Diet Doctor.

Reflektioner från min karantän

Kostdoktorn - 20 Mar 20 kl. 12:56

”Gör vad som krävs och res sen hem så snart ni kan,” var Andreas råd när vi tog emot de plötsliga nyheterna...Inlägget Reflektioner från min karantän dök först upp på Diet Doctor.


Fler inlägg från Bokbloggar

Aztec Myths

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Kylig vår

Bokbloggar - 6 timmar sedan

Netflix

Bokbloggar - 8 timmar sedan