Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Världens finaste lille Theo E! 

Pernilla Wahlgrens värld - 04 Feb 17 kl. 15:21

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Video går igenom EA:s pay-2-win-historia

Feber.se - 30 Nov 17 kl. 18:00

Var började lootlådorna och var ska det sluta? Med Battlefront II har EA återigen visat att de ser spelare som dollar-tecken. Och gänget verkar inte ha några planer att ändra sin syn.

Theo och hans vänner - Barnprogram på Himlen TV7

apg29 - 22 Nov 17 kl. 19:16

Följ med i den nya animerade serien på Himlen TV7! Tillsammans med Theo tas vi med in i Bibelteatern i skolådan och lär oss mer om Gud och Hans värld. Dessutom får vi följa med på roliga äventyr med mössen Luther och Benny.

Blizzard dissar EA i reklamfilm

Feber.se - 15 Nov 17 kl. 08:10

Här kan du inte köpa dig bra EA har ju, minst sagt, fått lite skit senaste tiden. I den här reklamfilmen förklarar Blizzard att det där konceptet med att köpa saker i spel för att bli bra är uselt. Läs vidare och kommentera: http://feber.

EA pudlar med Star Wars Battlefront II

Feber.se - 14 Nov 17 kl. 08:30

Efter kritiken på Reddit I går rapporterade vi att det skulle ta runt 40 timmar att låsa upp en av de mer eftertraktade Stjärnornas krig-karaktärerna. Detta fick inte helt oväntat en del kritik och EA:s svar om att man ville göra så att spelare skulle känna stolthet och prestation för att man kämpade så länge att få en karaktär som Darth Vader eller Luke Skywalker. Det svaret gick inte hem dock och blev en av de mest nedröstade kommentarerna på Reddit.

EA ska köpa Respawn Entertainment

Feber.se - 10 Nov 17 kl. 08:00

André jublar inte just nu EA meddelade i natt att man planerar att köpa Titanfall-studion Respawn Entertainment. EA har gett ut Respawns tidigare spel men när köpet blir klart så kommer Respawn alltså ägas av EA och blir en del av EA Worldwide Studios. Respawn har med Titanfall-spelen ju bevisat att de kan göra vettiga spel och håller som bekant på att utveckla ett Stjärnornas krig-spel åt EA.

EA verkar vilja skippa årlig release av sportspel

Feber.se - 09 Nov 17 kl. 13:45

Kan ersättas med prenumeration EA har sedan urminnes tider levererat sportspel som FIFA, NHL och Madden på årlig basis, men de senaste åren har det uppstått lite problem då de nya versionerna av spelen inte kommer med några större nyheter utan endast mindre tweaks. EA verkar vara måna om detta bekymmer och verkar vara sugna på att strukturera om sportspelsreleaserna en aning. I en intervju med Bloomberg berättar EA-chefen Andrew Wilson att företaget funderar på att sluta leverera sportspel på årlig basis och i stället börja sälja spelen som prenumerationer.

EA Sports, It's in the game!

Feber.se - 09 Nov 17 kl. 10:44

Läs vidare och kommentera: http://feber.

EA meddelar datum för sin EA Play-keynote

Feber.se - 10 Apr 17 kl. 21:30

I anslutning till E3-mässan De som är intresserade av att följa Electronic Arts keynote, som sänds under deras EA Play-event i anslutning till E3-mässan, ska anteckna lördagen 10 juni klockan 21.00 i kalendern. Själva Play-eventet kommer sedan att pågå mellan 10-12 juni.

Finaste bokpost

Bokbloggar - 06 Apr 17 kl. 15:19

Bilist körde in i räcket på E 4

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 16:31

En singelolycka inträffade på måndagseftermiddagen vid avfart 105 på E 4 i södergående riktning..


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld