Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Världens finaste lille Theo E! 

Pernilla Wahlgrens värld - 04 Feb 17 kl. 15:21

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Livstecken från EA:s Star Wars-spel med öppen värld

Feber.se - 26 Mar 18 kl. 12:44

Kommer företaget avsluta Viscerals arbete? Innan EA lade ner Visceral Games jobbade spelstudion på ett singleplayerspel i Star Wars-universumet med diverse open world-element. När studion stängde portarna meddelade EA att man kommer göra en hel del ändringar med Star Wars-liret som mest handlade om att göra det till en multiplayer-upplevelse.

EA låser upp samtliga hjältar i Star Wars: Battlefront II

Feber.se - 22 Mar 18 kl. 14:45

Vad hände med "a sense of pride and accomplishment"? EA och DICE har verkligen gjort en kovändning när det kommer till Star Wars: Battlefront II. Pay-2-win-systemet håller på att skrotas och nu har det blivit känt att samtliga hjältar och farkoster kommer bli tillgängliga för samtliga spelare utan att dessa behöver låsas upp.

Är du fast lille vän?

Bokbloggar - 19 Mar 18 kl. 07:49

Dana White blir spelbar karaktär i EA UFC 3

MMAnytt - 16 Mar 18 kl. 11:43

TV-spelet EA Sports UFC 3 till Xbox One och Playstation 4 har fått relativt bra kritik sedan det släpptes i början på februari i år. Det var det sjätte mest nedladdade spelet i de Förenta Staterna och det sjunde mest nedladdade spelet i Europa. Det går att spela som de flesta av de mer kända i UFC, så som Conor McGregor, Alexander Gustafsson och Stipe Miocic, men EA gjorde ett intressant tillägg i natt.

Video går igenom EA:s pay-2-win-historia

Feber.se - 30 Nov 17 kl. 18:00

Var började lootlådorna och var ska det sluta? Med Battlefront II har EA återigen visat att de ser spelare som dollar-tecken. Och gänget verkar inte ha några planer att ändra sin syn.

Theo och hans vänner - Barnprogram på Himlen TV7

apg29 - 22 Nov 17 kl. 19:16

Följ med i den nya animerade serien på Himlen TV7! Tillsammans med Theo tas vi med in i Bibelteatern i skolådan och lär oss mer om Gud och Hans värld. Dessutom får vi följa med på roliga äventyr med mössen Luther och Benny.

Blizzard dissar EA i reklamfilm

Feber.se - 15 Nov 17 kl. 08:10

Här kan du inte köpa dig bra EA har ju, minst sagt, fått lite skit senaste tiden. I den här reklamfilmen förklarar Blizzard att det där konceptet med att köpa saker i spel för att bli bra är uselt. Läs vidare och kommentera: http://feber.

EA pudlar med Star Wars Battlefront II

Feber.se - 14 Nov 17 kl. 08:30

Efter kritiken på Reddit I går rapporterade vi att det skulle ta runt 40 timmar att låsa upp en av de mer eftertraktade Stjärnornas krig-karaktärerna. Detta fick inte helt oväntat en del kritik och EA:s svar om att man ville göra så att spelare skulle känna stolthet och prestation för att man kämpade så länge att få en karaktär som Darth Vader eller Luke Skywalker. Det svaret gick inte hem dock och blev en av de mest nedröstade kommentarerna på Reddit.

EA ska köpa Respawn Entertainment

Feber.se - 10 Nov 17 kl. 08:00

André jublar inte just nu EA meddelade i natt att man planerar att köpa Titanfall-studion Respawn Entertainment. EA har gett ut Respawns tidigare spel men när köpet blir klart så kommer Respawn alltså ägas av EA och blir en del av EA Worldwide Studios. Respawn har med Titanfall-spelen ju bevisat att de kan göra vettiga spel och håller som bekant på att utveckla ett Stjärnornas krig-spel åt EA.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Njuter!

Pernilla Wahlgrens värld - 02 Apr 18 kl. 00:20

Vi har heeelt underbara dagar här , och jag NJUTER verkligen av det vackra vädret, värmen och gemenskapen med familj och vänner! ❤️🙌🏼 Bara det att få vakna upp till detta varje morgon ….! 🙌🏼 Efter frukost och några timmars solande på terassen ( några vid poolen) – så tog vi oss ner till strandpromenaden för lunch.

Huset fullt!

Pernilla Wahlgrens värld - 01 Apr 18 kl. 13:29

Framme i Marbella & i nya huset!

Pernilla Wahlgrens värld - 27 Mar 18 kl. 01:48

I morse packade jag resväska, handbagage plus en stor matta som specialbagage – och tog mig ut till Arlanda för vidare färd mot Spanien och mitt nya hem i solen! Det var inte helt lätt att styra en megastor matta (2 x 3 meter ) genom alla incheckningsköer . Välte några avdelningspoler, men till slut kom jag fram och fick hjälp – utan stress.