Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Välkommen till ”Bli framgångsRIK i Excel” – digital release

Bokbloggar - 02 Mar 21 kl. 12:29

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Festivalen EthnoFest blir digital

Kulturbloggen - Igår: 15:19

Festivalen EthnoFest blir digital. Ett pressmeddelande berättar: 2020 fyllde det i Sverige grundade världsmusiklägret Ethno 30 år. Detta skulle firas med en stor, internationella festival i Rättvik, vilken på grund av pandemin sköts upp ett år.

Nu lanseras Allente

Feber.se - 13 Apr 21 kl. 12:20

Sammanslagningen av Viasat och Canal Digital För snart ett år sedan slogs de båda företagen Viasat och Canal Digital ihop till företaget Allente och nu är detta något som även kommer att börja märkas för kunderna till Viasat och Canal Digital. Förutom att de båda tjänsterna nu byter namn så verkar det inte vara särskilt mycket som kommer att påverkas för kunderna. Den största förändringen verkar vara att Canal Digitals app nu kommer att byta namn till Allente.

Conor McGregor blir utköpt från Proper 12 – Becle går in som huvudägare

MMAnytt - 11 Mar 21 kl. 21:05

Conor McGregor har förutom en framgångsrik MMA-karriär även gjort sig ett namn i whiskeyvärlden med sitt egna märke Proper 12. Whiskeyn lanserades hösten 2018 och skapade genast rubriker i MMA-världen då McGregor bland annat försökte bjuda Khabib Nurmagomedov på ett smakprov inför deras match. Khabib, som är muslim och inte dricker alkohol, tackade självklart nej och många menade att frågan i sig var osmaklig.

Gran Turismo 7 skjuts upp till 2022

Feber.se - 23 Feb 21 kl. 14:52

Vi får vänta ett tag till på det läckra bilspelet Gran Turismo 7 presenterades i somras och då sades det att release skulle ske någon gång 2021, men på grund av pandemin kommer det inte ske. I stället siktar utvecklarna på att släppa spelet nästa år. I ett uttalande säger Sony detta om saken: "GT7 has been impacted by Covid-related production challenges and therefore will shift from 2021 to 2022.

Microsoft släpper Office med full iPad-integration

Feber.se - 16 Feb 21 kl. 16:20

Använd Word, Excel och Powerpoint i samma app Microsoft har uppdaterat Office-versionen till iPadOS så att denna nu fullt ut integrerar de tre Office-programmen Word, Excel och Powerpoint i samma app. Microsoft gjorde en liknande uppdatering för Office till iPhones och Android-telefoner förra året men nu kommer detta alltså även till iPads. Förutom integreringen så har Microsoft inkluderat lite andra mobilspecifika funktioner i den nu uppdaterade Office-versionen till iPad.

Digital Foundry kollar in God of War på PlayStation 5

Feber.se - 14 Feb 21 kl. 11:00

Efter nya 60 fps-patchen God of War till PlayStation 4 har fått en liten uppdatering som gör att det snurrar bättre på PlayStation 5. Den stora grejen är väl att det nu går att spela i 60 fps något spelet, enligt Digital Foundry, fixar nästintill felfritt. Let's put it this way, across one hour and 45 minutes of play, just 33 frames were dropped from a total in excess of 378,000 - and those were in a non-playable cutscene.

Förra året var det mest framgångsrika hittills för Chromebooks

Swedroid.se - Allt om Google Android - 01 Feb 21 kl. 13:16

Bärbara datorer med Googles operativsystem Chrome OS, så kallade Chromebooks, var mer populära under 2020 än något annat år. Framgångarna var särskilt stora under det sista kvartalet, då leveranserna fyrdubblades jämfört med samma period året innan. Under hela 2020 växte Chromebooks med 80 procent enligt Gartner, och med hela 109 procent enligt Canalys.


Fler inlägg från Bokbloggar