Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Underhållande om städning

Bokbloggar - 08 Nov 18 kl. 17:12

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Gör din röst hörd inför UFC: Nashville!

MMAnytt - Igår: 21:08

På lördag kolliderar två av UFCs mest underhållande och spektakulära fighters: Stephen “Wonderboy” Thompson och Anthony “Showtime” Pettis. Det är en spännande welterviktsmatchning som redan nu är kandidat för “Fight of the Night”. Utöver det kommer de hårt slående tungviktarna Curtis Blaydes och Justin Willis att mötas, TrtiStar-fightern John Makdessi ställs mot peruanen Jesus Pinedo, och den obesegrade flugviktaren Deiveson Figuereido tar sig an veteranen Jussier Formiga.

NoClip släpper ny dokumentär om Mortal Kombat

Feber.se - 08 Mar 19 kl. 15:45

Om hur Netherrealm ständigt förnyar serien NoClip har släppt ytterligare en minidokumentär om Mortal Kombat 11. Den här gången snackar NoClip med Ed Boon och gänget om hur utvecklarna ständigt måste förnya spelserien för att hålla den fräsch och underhållande. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Kommunalråd ska städa trappor och putsa fönster

Nyhetspressen - 02 Mar 19 kl. 05:00

Bromöllas och Sölvesborgs kommunalråd ska ut på prao tre dagar under 2019. På tisdag blir det jobb i köket på Iföhus, trappstädning på Ågatan och tjänstgöring i tvättstugan på Brogården. .

Nya underhållsarbeten på Ölandsbron – så påverkas trafiken

Nyhetspressen - 27 Feb 19 kl. 06:00

Snart inleds nya underhållsinsatser på Ölandsbron, bland annat ska ström hjälpa konstruktionen att hålla längre. I samband med arbetet kommer två körfält att vara avstängda tills mitten av juni..

Topplista: De 5 bästa tungviktsmatcherna genom tiderna

MMAnytt - 20 Feb 19 kl. 11:15

Tungvikt har länge varit den mest prestigefyllda viktklassen och också den viktklass som dragit mest publik. Att se två stora bjässar fightas har alltid fångat människans fascination. Nedan kan du se vilka matcher MMAnytt tycker är de bästa genom alla tider!

Efter storsegern – Robert Nyström: Vill tävla minst fem gånger till i år

MMAnytt - 18 Feb 19 kl. 14:44

Den nystartade organisationen Wolf Fight Promotion blev en underhållande tillställning, och bjöd på flera underhållande matcher. Galans hemmafighters fick dock en tuff kväll med många nederlag, fram till huvudmatchen. Ingående till Bonny M’s “Daddy Cool” gjorde Robert “Hobert” Nyström (3-3) sin sjätte proffsmatch.

Stuntkoordinatorn från Fast Five snackar fet scen från filmen

Feber.se - 13 Feb 19 kl. 14:45

Den med bankvalvet Fast & Furious 5, eller Fast Five som den heter, är i mitt tycke rätt så underhållande. I den finns en ganska fet scen där man drar omkring på ett stort bankvalv efter två muskliga bilar. I det här klippet berättar Jack Gill som var stuntkoordinator för just detta om scenen.

Heta känslor när HV71 vann igen

Nyhetspressen - 02 Feb 19 kl. 20:28

HV tog sin femte raka seger när laget hemmabesegrade Frölunda med 5-3. 7 000 åskådare i Kinnarps Arena fick se en mycket underhållande hockeymatch som hade det mesta. HV befäster nu sin plats bland de sex bästa lagen i serien..


Fler inlägg från Bokbloggar

Död

Bokbloggar - 1 timme sedan

I binas värld

Bokbloggar - 3 timmar sedan