Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Underbar feedback!!

Pernilla Wahlgrens värld - 10 Nov 17 kl. 02:46

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ge oss feedback på bloggen!

Freedomtravel - 14 Dec 16 kl. 06:00

Vi är med i bloggnätverket Influencers of Sweden, och för ett tag sedan tog några av medlemmarna där ett bra initiativ. Alla som ville vara med blev tilldelade en blogg att ge konstruktiv kritik på – och samtidigt fick man själv konstruktiv feedback på bloggen från en annan bloggare. Feedback ledde till förändring Vi fick konstruktiv kritik […] Inlägget Ge oss feedback på bloggen!

Jesu kärlek är så underbar

apg29 - 22 Aug 16 kl. 15:46

Christer Åberg spelar ukulele och sjunger Jesu kärlek är så underbar. Den sjöng faktiskt Elvis Presley också på sin tid!

I En Förvandling Underbar

apg29 - 01 Aug 16 kl. 10:57

Läsarmejl av nils Från Segertoner sångbok, Nr. 284. En hälsning från JESUS, om Vårt Saliga Hopps Fullbordan!

Fascismen är underbar

Nyhetspressen - 12 Mar 16 kl. 05:42

God jul

Gossips.se - 25 Dec 15 kl. 16:03

Jag skulle gått in och önskat er god jul igår men hade fullt upp vilket säkert många av er hade också.   Men god jul på er alla underbara läsare hoppas ni hade en underbar dag igår och att ni får en underbar helg.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Njuter!

Pernilla Wahlgrens värld - 02 Apr 18 kl. 00:20

Vi har heeelt underbara dagar här , och jag NJUTER verkligen av det vackra vädret, värmen och gemenskapen med familj och vänner! ❤️🙌🏼 Bara det att få vakna upp till detta varje morgon ….! 🙌🏼 Efter frukost och några timmars solande på terassen ( några vid poolen) – så tog vi oss ner till strandpromenaden för lunch.

Huset fullt!

Pernilla Wahlgrens värld - 01 Apr 18 kl. 13:29

Framme i Marbella & i nya huset!

Pernilla Wahlgrens värld - 27 Mar 18 kl. 01:48

I morse packade jag resväska, handbagage plus en stor matta som specialbagage – och tog mig ut till Arlanda för vidare färd mot Spanien och mitt nya hem i solen! Det var inte helt lätt att styra en megastor matta (2 x 3 meter ) genom alla incheckningsköer . Välte några avdelningspoler, men till slut kom jag fram och fick hjälp – utan stress.