Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Underbar dag i MEXICO!

Pernilla Wahlgrens värld - 04 Nov 17 kl. 00:05

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Polisens varning efter mordet på Eddie, 31

Nyhetspressen - 28 Mar 18 kl. 17:20

Eddie Svensson, 31, dök aldrig upp på jobbet en dag i mars.Nu jagar polisen mördaren som tros slå till mot slumpmässigt utvalda människor i deras hem.– Han var underbar och älskad av alla, säger storebrodern Johnnie Svensson.

Trump påverkar USA:s biopopcornexport

Nyhetspressen - 06 Feb 17 kl. 16:09

Världens fjärde största biografkedja - Cinepolis de Mexico - köper popcornfrön för runt 10 miljoner dollar, över 87 miljoner kronor, per år från USA..

God jul

Gossips.se - 24 Dec 16 kl. 13:02

Jag vill önska er alla en underbar jul och hoppas att ni alla får en bra dag.

It’t begin to look a lot like Christmas

Foki - 21 Dec 16 kl. 18:45

Åh, Vilken underbar dag! ♥ Jag började den här härliga dagen med att få frukost i sängen av pappa. Vad jag är lyckligt lottad som har fina män i mitt liv!

Dieselbilar totalförbjuds i Paris, Madrid, Aten och Mexico City

Feber.se - 02 Dec 16 kl. 18:45

Börjar gälla 2025 I veckan samlades borgmästarna för 40 stycken olika storstäder i Mexico City för att diskutera hur man ska göra för att komma till bukt med alla luftföroreningar som finns i städerna. Enligt Världshälsoorganisationen WHO dör varje år tre miljoner människor som en följd av luftföroreningarna vi skapar så något måste göras. Nu är ett beslut taget, och det är att dieselbilar totalförbjuds i Paris, Madrid, Aten och Mexico City från och med år 2025.

Amidst Crises, Countries Need to Invest In Sustaining Peace

Nyhetspressen - 22 Sep 16 kl. 11:49

OP-ED on behalf of the Governments of Kenya, Mexico, the Netherlands, the Republic of Korea, Somalia, Sri Lanka, Sweden and the United Kingdom.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Njuter!

Pernilla Wahlgrens värld - 02 Apr 18 kl. 00:20

Vi har heeelt underbara dagar här , och jag NJUTER verkligen av det vackra vädret, värmen och gemenskapen med familj och vänner! ❤️🙌🏼 Bara det att få vakna upp till detta varje morgon ….! 🙌🏼 Efter frukost och några timmars solande på terassen ( några vid poolen) – så tog vi oss ner till strandpromenaden för lunch.

Huset fullt!

Pernilla Wahlgrens värld - 01 Apr 18 kl. 13:29

Framme i Marbella & i nya huset!

Pernilla Wahlgrens värld - 27 Mar 18 kl. 01:48

I morse packade jag resväska, handbagage plus en stor matta som specialbagage – och tog mig ut till Arlanda för vidare färd mot Spanien och mitt nya hem i solen! Det var inte helt lätt att styra en megastor matta (2 x 3 meter ) genom alla incheckningsköer . Välte några avdelningspoler, men till slut kom jag fram och fick hjälp – utan stress.