Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Trogna fans & bästa publiken!

Pernilla Wahlgrens värld - 03 Mar 18 kl. 17:30

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kaptenen efter dramat: Skön känsla att ha publiken med sig

Nyhetspressen - 09 Nov 17 kl. 22:13

Malmö utmanade IFK Kristianstads supersvit och bjöd på en svettig rysare. Men med matchens sista kast och tiden ute dunkade lagkaptenen Olafur Gudmundsson in segermålet för IFK. – Det är en skön känsla att ha hela publiken med sig, det ska jag erkänna, ler den stekhete matchvinnaren..

Ber publiken visa domarna respekt

UNDERBARACLARA - 08 Apr 17 kl. 22:11

Inför helgens fotbollscup har Norra Västerbottens domarklubb uppmanat publiken att visa respekt för de nya ungdomsdomarna, rapporterar SVT Nyheter Västerbotten. Det är inför årets upplaga av Domarcupen i Skellefteå, arrangerad av Norra Västerbottens domarklubb sedan början av 80-talet, som arrangörerna valt att gå ut med en uppmaning till publiken på sin hemsida.

Sambon om tårarna efter Stinas dans

Nyhetspressen - 02 Apr 17 kl. 12:01

Stina Wollter har gjort succé efter succé i "Let's dance 2017 och i det senaste avsnittet fick hon stående ovationer av publiken. I publiken satt både hennes dotter Lisa Wollter och sambon Micke Olsson för att stötta. Under sändningen berättade Micke Olsson om de starka känslorna.

Publiken sviker KIK: Känns konstigt

Nyhetspressen - 29 Mar 17 kl. 09:00

KIK spelar sin bästa hockey på många år och kvalar till näst högsta serien efter SHL. Men publiken sviker. – Det känns konstigt.

Johanna har stått i Roslagsbros mål i 40 år: "Man skulle kunna döpa det till årets idiot"

Nyhetspressen - 13 Feb 17 kl. 10:48

Johanna Boström fick hederutmärkelse på Norrtälje Idrottsgala för sin långa och trogna tjänst som fotbollsmålvakt i Roslagsbo IF.– Det är ett fantastiskt lag..

Trump-rådgivaren: Uttalandet om publiken var alternativa fakta

Nyhetspressen - 22 Jan 17 kl. 21:30

I sitt första möte med pressen deklarerade Donald Trumps pressekreterare Sean Spicer felaktigt att publiken vid den nye presidentens installation var den största någonsin. Nu ger sig Trumps topp-rådgivare Kellyanne Conway in i debatten och säger att uttalandet är ”alternativa fakta”. .

[PLUS] Målkalas för Dalen på hemmaplan

UNDERBARACLARA - 07 Jan 17 kl. 21:53

IBK Dalen hade inför lördagens match bara vunnit två matcher på hemmaplan. De bjöd laget sin trogna...

Räddande eldsjälar avtackades på Amigo

Nyhetspressen - 10 Dec 16 kl. 08:19

Anders Holmqvist och Metodi Filipov tillsammans varit räddningstjänsten trogna i 79 år. På torsdagen avtackades de med julbord..

Stjärnan: "Norska fans attackerade mina föräldrar"

Nyhetspressen - 05 Dec 16 kl. 20:42

Justyna Kowalczyk är allt annat än populär i Norge. I en krönika berättar polskan hur norska fans till och med gick till attack mot längdskidåkerskans föräldrar. "Mina föräldrar stod och hejade på mig längs banan med en polsk flagga när de blev attackerade av norska fulla fans"..


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Nytt från ”Pernilla Wahlgren Collection” !

Pernilla Wahlgrens värld - 16 Mar 18 kl. 01:04

Häromdagen hade jag en plåtning hemma hos mig. Fotograf Peter Knutsson plåtade för en kommande tidningsintervju . Världens bästa Jessica gjorde som alltid Hår & Make!

Han Vann!!!

Pernilla Wahlgrens värld - 11 Mar 18 kl. 23:55