Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Treenigheten förklarad på ett mycket enkelt sätt

apg29 - 19 Oct 18 kl. 09:59

Christer Åberg förklarar på ett mycket enkelt sätt treenigheten och hur Gud sände sin Son till världen som i sin tur sände den helige Anden. Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst! Prenumerera på kanalen: https://www. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

"Alfie": Därför hoppade jag av

Nyhetspressen - 09 Nov 17 kl. 07:05

Efter totalt 19 år i Ottawa Senators och en närmast kultförklarad status i föreningen så valde Daniel Alfredsson i somras att lämna.Nu berättar han om anledningen bakom avhoppet.– Jag behövde lägga ned mer tid och med mitt familjeliv så kände jag att det inte var rätt att göra det..

Jenny friskförklarades – cancern kom tillbaka

Nyhetspressen - 31 Mar 17 kl. 19:19

Efter att ha kämpat mot cancern sedan hon var 14 år blev Jenny Fjällhede, 26, äntligen friskförklarad.I fyra månader fick hon som ensamstående mamma äntligen tid att tänka på annat.  Sedan kom det nya beskedet från läkarna.

Samuraj saligförklarad av Vatikanen

Nyhetspressen - 07 Feb 17 kl. 12:28

En samuraj som avled i exil, som kristen, för 400 år sedan har saligförklarats av katolska kyrkan..

Pamela Andersson frisk efter tumören

Nyhetspressen - 07 Jan 17 kl. 09:50

Mitt under en joggingtur föll Pamela Andersson Alselind, 51, ihop. Läkarna trodde inte att hon skulle överleva hjärntumören - men mot alla odds är hon nu friskförklarad. – Jag tror inte det är sant, tumören är helt borta.

Geniförklarad vid 101 års ålder

Nyhetspressen - 07 Jan 17 kl. 12:15

Hans Keilson överlevde Förintelsen gömd hemma hos ett holländskt par. Mer än sjuttio år efter krigsslutet har han plötsligt fått ett enormt, internationellt genombrott. Martin Lagerholm har läst hans filosofiska berättelser om tidens vedermödor.

[PLUS] Lätt liga skadligt

UNDERBARACLARA - 29 Oct 16 kl. 21:59

Ny lätt ligaseger hemma i Sverige. Åttonde raka för Umeås damer. "Det skadar oss, att vinna enkelt...

Murray enkelt vidare i US Open

Nyhetspressen - 01 Sep 16 kl. 22:32

Andy Murray har nått final i samtliga tre grand slam-turneringar i år. Vägen mot en eventuell fjärde final går smärtfritt så här långt. Murray vann enkelt med 6-4, 6-1, 6-4 mot spanjoren Marcel Granollers i den andra omgången av US Open i New York.

Nanne Grönvalls besked efter cancern

Nyhetspressen - 31 Aug 16 kl. 16:54

Med sitt öppna inlägg på sin blogg berättar Nanne Grönvall att hon bränt ut sig totalt. Nu bekräftar Kim Elf, Grönvalls vän sedan 45 år tillbaka, att den folkkära artisten äntligen är fri från cancern. – Hon är friskförklarad, säger hon..

Grönvall friskförklarad från cancern

Nyhetspressen - 31 Aug 16 kl. 22:03

Nanne Grönvall är friskförklarad från cancer, berättar hennes skivbolagsrepresentant och vän Kim Elf för Expressen.(TT).


Fler inlägg från apg29

Vad jag tror på - Del 2

apg29 - Igår: 23:16

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 2.

De troendes uppryckande - Del 3

apg29 - Igår: 22:25

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 3 av 10.

Kommer den som bytt kön till himlen?

apg29 - Igår: 01:15

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation? När jag tänkt på det här med att en del väljer att byta kön genom operation, trodde jag inte att det stod någonting om sådant i Bibeln. Därför hajade jag till när jag upptäckte den här versen i Reformationsbibelns översättning: Den som har fått testiklarna krossade eller lemmen avskuren, får inte komma in i Herrens församling.

Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

apg29 - i förrgår: 11:00

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas. Här följer ett axplock av Jesu förutsägelser inför sin Försoningsdöd för världens Synd!

Vad jag tror på - Del 1

apg29 - i förrgår: 03:00

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

Kristna förföljs mer än någonsin

apg29 - 16 Jan 19 kl. 18:42

Bild: Open Doors.  Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

Syndares vän?

apg29 - 16 Jan 19 kl. 13:39

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

En korsfäst McJesus på museum i Israel

apg29 - 15 Jan 19 kl. 12:32

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald. Verket som föreställer hamburgerrestaurangens McDonalds clown Ronald McDonald har gjorts av den finländske konstnären Jani Leinonen.Museet vägrar Kulturminister Miri Regev har via ett brev till museet krävt att verket tas bort.

Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

apg29 - 15 Jan 19 kl. 00:37

Av Hans Jansson, Uppsala ”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.Vad som bereder oss människor att frimodigt möta Gud i evighetens värld, är tron på hans Son Jesus Kristus.

De troendes uppryckande - Del 2

apg29 - 14 Jan 19 kl. 10:00

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt.

Den oönskade - Del 17

apg29 - 13 Jan 19 kl. 20:56

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer ökar sin intensitet och blir ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt kommer nu att följa.

En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

apg29 - 13 Jan 19 kl. 19:55

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

Lögnen, falskheten och sveket

apg29 - 13 Jan 19 kl. 13:07

Bilderna är hämtade från Jeanders bildbogg.Ge folken i Sverige evangeliet om Jesus Kristus! Jesus är den enda räddningen och frälsningen!

Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

apg29 - 12 Jan 19 kl. 23:36

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.”Men ormen var listigare än alla andra markens djur som Herren Gud hade gjort ”1.

Skapade till man och kvinna

apg29 - 12 Jan 19 kl. 13:00

Av Egon Mellin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem." Mänsklighetens historia börjar mycket majestätiskt: ”Och Gud sade: 'Låt oss göra människor till vår avbild, till att vara oss lika; och må de råda över fiskarna i havet och över fåglarna under himmelen och över boskapsdjuren och över hela jorden och över alla kräldjur, som röra sig på jorden.