Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR. Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet börjar sändas på Netflix 15 juni. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Trailer för andra säsongen av Kärlek & Anarki

Feber.se - 27 May 22 kl. 10:45

Kommer 16 juni Den lite knäppa serien Kärlek & Anarki får en till säsong och start är det 16 juni. Serien handlar om ett bokförlag som har en personal som inte riktigt kan sköta sig om man säger så. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Här kommer en ny trailer för Lightyear

Feber.se - 25 May 22 kl. 21:00

Pixars Toy Story-spinoff Nu är det mindre än en månad kvar tills Pixars nästa film Lightyear har premiär och här kommer en trailer för den. Det handlar om en film där där tittarna kommer att få följa med rymdleksaken Buzz Lightyear ut på äventyr i hans eget universum. Lightyear går upp på biograferna 17 juni.

Norman Reedus bekräftar mer Death Stranding

Feber.se - 21 May 22 kl. 14:00

Hurra? Skådespelaren Norman Reedus nämnde nyligen i en intervju att han har börjat jobba på en uppföljare till spelet Death Stranding. Norman spelade som bekant huvudrollen i första spelet så någonstans känner man ju att han borde ha koll.

Ny trailer för Baymax!

Feber.se - 20 May 22 kl. 17:15

Serien har premiär 29 juni Filmen Big Hero 6 var en riktigt härlig sak och snart kommer det en spinoff-serie på den filmen. Namnet är Baymax! efter den stora, uppblåsbara huvudkaraktären och här får vi en ordentlig trailer på serien.

Love, Death + Robots börjar sändas på Netflix idag

Feber.se - 20 May 22 kl. 12:45

Här kommer en sista trailer inför det Nu går det att titta på den tredje volymen av Love, Death + Robots som började sändas på Netflix idag. Volym 3 av tv-serien består av nio stycken animerade kortfilmer vilka är mellan 10 till 21 minuter långa. Serien riktar sig till vuxna och bland kortfilmerna i den tredje volymen hittas titlar som "Kill Team Kill", "Night of the Mini Dead" och "Bad Travelling".

En trailer för S03 av Love, Death + Robots

Feber.se - 09 May 22 kl. 20:30

Premiär 20 maj Netflix har släppt en trailer för tredje säsongen av antologiserien Love Death + Robots och denna kan ni kika på ovan. Säsongen har premiär på Netflix 20 maj. Bonus-Netflix-grej-trailer nedan.

Trailer för Don't Worry Darling

Feber.se - 03 May 22 kl. 20:30

Har premiär 23 september Ovan har vi en trailer för den kommande filmen "Don't Worry Darling" där vi följer en hemmafru från 1950-talet som bor med sin man i ett utopiskt experimentellt samhälle, när hon börjar oroa sig för att hans glamorösa företag kan dölja oroande hemligheter. Medverkar i filmen gör bland annat Harry Styles, Florence Pugh, Chris Pine och Olivia Wilde som också regisserat filmen. Biopremiär sker 23 september.

Ny trailer för Lightyear

Feber.se - 22 Apr 22 kl. 14:30

I sommar får vi veta mer om Buzz Lightyear Disney och Pixar har släppt en ny trailer för deras kommande storfilm Lightyear, leksaken som gjort sig känd som en av huvudrollsinnehavarna i Pixars Toy Story-rullar. I Lightyear kommer tittarna att få hänga med till Buzz Lightyears egna scifi-universum och få följa med på en resa till "infinity and beyond". Så mycket mer än så är för tillfället inte känt om handlingen i filmen.

Tredje säsongen av Love Death + Robots släpps 20 maj

Feber.se - 19 Apr 22 kl. 12:30

André jublar Netflix har släppt en teaser för tredje säsongen av antologiserien Love Death + Robots och denna kan ni kika på ovan. I samband med släppet får vi även reda på att den andra delen kommer ha premiär 20 maj och av trailern att döma så kommer det bli en och annan intressant och tjusig berättelse. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Red Band-trailer för nya Kids in the Hall

Feber.se - 14 Apr 22 kl. 18:30

Snart är det dags! Som bekant kommer Amazon återuppliva den legendariska sketchserien Kids in the Hall den 13 maj. Denna nya säsong fick i går kväll sig en ny trailer och den kan du kolla in ovan.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.