Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Torsdag kväll den 10 januari och fredagen den 11 januari 2019: Överraskningar, mindre goda och goda

Bokbloggar - 11 Jan 19 kl. 14:59

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Middag på Occo!

Pernilla Wahlgrens värld - 4 timmar sedan

Ingen vistelse i Marbella utan ett besök på Libanesiska restaurang Occo! Så också även denna gång . Och nu fick även min mamma och pappa följa med hit!

Kolmården = hjältar!

Blondinbella - 6 timmar sedan

Imorse klev barnen och jag upp vid åtta. Vi hade bestämt tid med Lovisa vid tio så vi drog oss i sängen och sedan gick vi ner till The Lamps frukost. Frukost är så viktigt för mig och jag blir så lycklig när det goda saker framme.

Goda omen

Bokbloggar - 11 timmar sedan

Funko Pop! Star Wars 2019 Galactic Convention Exclusives

GeekAlerts - 13 timmar sedan

You didn’t need to attend the Star Wars Celebration in Chicago to get your hands on these Funko Pop! Star Wars 2019 Galactic Convention Exclusives. Each of these “shared” figures is available through a different exclusive retailer.

OnePlus 6 och 6T får mars månads säkerhetsuppdatering

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 timmar sedan

OnePlus 6T, företagets senaste telefon, har fram till idag legat kvar på januari månads säkerhetsuppdatering. Nu är dock en uppdatering på väg ut till OnePlus 6 och 6T – även om den innehåller mars månads patch och inte den för april Missnöjda röster har höjts i OnePlus forum som svar på inlägget om uppdateringen, just angående säkerhetsuppdateringarna. Att tillhandahålla månatliga uppdateringar, som Samsung, verkar inte vara en prioritet för företaget.

Kycklingröra med avokado och koriander

Kostdoktorn - 20 timmar sedan

Den här härliga kycklingröran rör du ihop i ett nafs och den passar utmärkt i en LCHF-wrap eller varför inte i ett stadigt salladsblad eller kålblad?Receptet →Inlägget Kycklingröra med avokado och koriander dök först upp på Diet Doctor.

Lunch på Playan

Pernilla Wahlgrens värld - Igår: 00:52

Vädret hemma i Sverige är ju bättre än här tydligen, men vi klagar inte. Solen tittar fram då och då mellan regnskurarna , och värmen är ändå densamma. För att inte tala om värmen man får från sina vänner och familj .


Fler inlägg från Bokbloggar

Annabelle

Bokbloggar - 4 timmar sedan

#paskut19 dag 5

Bokbloggar - 7 timmar sedan