Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Tjejmiddag hos Pyret

Pernilla Wahlgrens värld - 16 Jun 18 kl. 23:53

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”Ett perfekt familjehem är alldeles vanligt”

Nyhetspressen - 21 Dec 18 kl. 18:00

Julen firas med både mamma Pyret och hans biologiska ”mammi”..

Klädbolag får storstryk på börsen

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 10:05

Klädbolaget RNB, ägare till bland annat Polarn O Pyret och Brothers, rasade över 12 procent när Stockholmsbörsen öppnade på veckans första handelsdag. Reaktionen kommer efter att bolaget redovisat ett resultat efter skatt på minus 2,7 miljoner kronor. .

Vinn presentkort hos Polarn O. Pyret

Magdalena Graaf Blogg - 22 Feb 16 kl. 06:52

Ny vecka och ny härlig tävling! Den här veckan är vi stolta över att få tävla ut ett presentkort värt hela 500 kr tillsammans med Polarn O. Pyret.

Det är vår i luften

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 16 kl. 19:26

När man får mail från Polarn & Pyret och de skriver i rubriken: Det är vår i luften! Hahahahahahahahahhaha! Då tycker man synd om deras marknadsavdelning.

Tjejmiddag

Blondinbella - 12 Mar 15 kl. 21:28

Tjejmiddag

Blondinbella - 12 Sep 14 kl. 19:45

Nu ska jag iväg på tjejmiddag hemma hos Pingis, det var evigheter sedan jag var på en riktig tjejmiddag så det känns superkul. Det har varit mycket parmiddagar de senaste månaderna och det gillar jag men inget slår en riktig tjejmiddag. Pingis och Christer flyttade för ett tag sedan och jag har fortfarande inte besökt deras nya så den ska bli kul att se, lite nostalgi över adressen för i porten bredvid köpte jag min första bostadsrätt.

Tjejmiddag!

Blondinbella - 24 Jan 14 kl. 19:24

Fredagen flög fram, läkarbesöket resulterade i kortisontabletter för att underlätta andningen och så fick jag ny astmamedicin och ny dos. Nästa vecka ska jag på ett nytt astmatest för att få reda på mer om den. Nu blir det tjejmiddag, på bordet står salma-lax, rökta räkor, baguette, ostar och en tomatsallad.

Ikea nobbar säkerhetsavtal i Bangladesh

Nyhetspressen - 11 Oct 13 kl. 06:00

Flera stora butikskedjor har nobbat ett stort projekt för att öka säkerheten i syfabriker i Bangladesh. Ikea, MQ och RNB med varumärken som Polarn & Pyret och JC har inte skrivit på och får kritik från flera håll..


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Från Turné till Reality

Pernilla Wahlgrens värld - Igår: 00:47

Hej vänner! Flög från Luleå i morse och landade på Bromma. Taxi därifrån till Hötorget , där Filmteamet stod redo och filmade mig så fort jag klev ur taxin.

Veckan som gått!

Pernilla Wahlgrens värld - 03 Feb 19 kl. 02:46

Hej vänner!! Jösses vad jag inte har hunnit med bloggen den här veckan..! 🙈😬 Skyller på mitt bredband hemma som inte har funkat, & att jag tycker det är jobbigt att blogga från mobilen.