Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Tjejmiddag hos Pyret

Pernilla Wahlgrens värld - 16 Jun 18 kl. 23:53

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Klädbolag får storstryk på börsen

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 10:05

Klädbolaget RNB, ägare till bland annat Polarn O Pyret och Brothers, rasade över 12 procent när Stockholmsbörsen öppnade på veckans första handelsdag. Reaktionen kommer efter att bolaget redovisat ett resultat efter skatt på minus 2,7 miljoner kronor. .

Vinn presentkort hos Polarn O. Pyret

Magdalena Graaf Blogg - 22 Feb 16 kl. 06:52

Ny vecka och ny härlig tävling! Den här veckan är vi stolta över att få tävla ut ett presentkort värt hela 500 kr tillsammans med Polarn O. Pyret.

Det är vår i luften

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 16 kl. 19:26

När man får mail från Polarn & Pyret och de skriver i rubriken: Det är vår i luften! Hahahahahahahahahhaha! Då tycker man synd om deras marknadsavdelning.

Tjejmiddag

Blondinbella - 12 Mar 15 kl. 21:28

Tjejmiddag

Blondinbella - 12 Sep 14 kl. 19:45

Nu ska jag iväg på tjejmiddag hemma hos Pingis, det var evigheter sedan jag var på en riktig tjejmiddag så det känns superkul. Det har varit mycket parmiddagar de senaste månaderna och det gillar jag men inget slår en riktig tjejmiddag. Pingis och Christer flyttade för ett tag sedan och jag har fortfarande inte besökt deras nya så den ska bli kul att se, lite nostalgi över adressen för i porten bredvid köpte jag min första bostadsrätt.

Tjejmiddag!

Blondinbella - 24 Jan 14 kl. 19:24

Fredagen flög fram, läkarbesöket resulterade i kortisontabletter för att underlätta andningen och så fick jag ny astmamedicin och ny dos. Nästa vecka ska jag på ett nytt astmatest för att få reda på mer om den. Nu blir det tjejmiddag, på bordet står salma-lax, rökta räkor, baguette, ostar och en tomatsallad.

Ikea nobbar säkerhetsavtal i Bangladesh

Nyhetspressen - 11 Oct 13 kl. 06:00

Flera stora butikskedjor har nobbat ett stort projekt för att öka säkerheten i syfabriker i Bangladesh. Ikea, MQ och RNB med varumärken som Polarn & Pyret och JC har inte skrivit på och får kritik från flera håll..


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Min hårresa del 8 – Hårkatastrof

Pernilla Wahlgrens värld - 23 Aug 18 kl. 09:06

Håret påverkas ju mycket av hur vi mår , och jag har i perioder tappat mycket hår. Ett av mina största misstag var att börja sätta i dåliga extensions i mitt redan slitna och tunna hår – vilket gjorde att det gick av. Och ju mer håret gick av – ju fler Extensions satte jag i – vilket bara blev en ond cirkel.

Sjukstuga, nya naglar & filmteamet tillbaka!

Pernilla Wahlgrens värld - 14 Aug 18 kl. 03:49

Det blev en väldigt lugn söndag för min och Theos del, eftersom han fick feber natten innan. Men som tur var, var jag ledig hela dagen , så vi kunde verkligen vara hemma och göra ingenting – vilket var precis vad vi gjorde…! Theo vilade i soffan , & Dino likaså… På kvällen kom Benjamin hem och lagade en otroligt god pasta till middag.

Rosas Café & happy shopping i Puerto Banus!

Pernilla Wahlgrens värld - 09 Aug 18 kl. 15:16

Vi är bara 3 tjejer kvar i byn nu, så i går styrde vi upp en riktig ”Tjejdag”! 😉 Vi började med Afternoon Tea ( fast jag drack kaffe) på ett ställe heeelt i min smak ; ”Rosas Café”! ALLT går i rosa där!