Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Tjejmiddag hos Pyret

Pernilla Wahlgrens värld - 16 Jun 18 kl. 23:53

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Klädbolag får storstryk på börsen

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 10:05

Klädbolaget RNB, ägare till bland annat Polarn O Pyret och Brothers, rasade över 12 procent när Stockholmsbörsen öppnade på veckans första handelsdag. Reaktionen kommer efter att bolaget redovisat ett resultat efter skatt på minus 2,7 miljoner kronor. .

Vinn presentkort hos Polarn O. Pyret

Magdalena Graaf Blogg - 22 Feb 16 kl. 06:52

Ny vecka och ny härlig tävling! Den här veckan är vi stolta över att få tävla ut ett presentkort värt hela 500 kr tillsammans med Polarn O. Pyret.

Det är vår i luften

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 16 kl. 19:26

När man får mail från Polarn & Pyret och de skriver i rubriken: Det är vår i luften! Hahahahahahahahahhaha! Då tycker man synd om deras marknadsavdelning.

Tjejmiddag

Blondinbella - 12 Mar 15 kl. 21:28

Tjejmiddag

Blondinbella - 12 Sep 14 kl. 19:45

Nu ska jag iväg på tjejmiddag hemma hos Pingis, det var evigheter sedan jag var på en riktig tjejmiddag så det känns superkul. Det har varit mycket parmiddagar de senaste månaderna och det gillar jag men inget slår en riktig tjejmiddag. Pingis och Christer flyttade för ett tag sedan och jag har fortfarande inte besökt deras nya så den ska bli kul att se, lite nostalgi över adressen för i porten bredvid köpte jag min första bostadsrätt.

Tjejmiddag!

Blondinbella - 24 Jan 14 kl. 19:24

Fredagen flög fram, läkarbesöket resulterade i kortisontabletter för att underlätta andningen och så fick jag ny astmamedicin och ny dos. Nästa vecka ska jag på ett nytt astmatest för att få reda på mer om den. Nu blir det tjejmiddag, på bordet står salma-lax, rökta räkor, baguette, ostar och en tomatsallad.

Ikea nobbar säkerhetsavtal i Bangladesh

Nyhetspressen - 11 Oct 13 kl. 06:00

Flera stora butikskedjor har nobbat ett stort projekt för att öka säkerheten i syfabriker i Bangladesh. Ikea, MQ och RNB med varumärken som Polarn & Pyret och JC har inte skrivit på och får kritik från flera håll..


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Bästa julklappstipset -En personlig Fotokalender!

Pernilla Wahlgrens värld - 11 Nov 18 kl. 10:09

I samarbete med Önskefoto Som jag har tidigare har visat er här på bloggen så har jag fått  jättefina Fotokalendrar och en superfin Fotobok i present av mina gulliga fans Malin, Nicklas och Marie!  Och jag har verkligen blivit såå glad för dessa personliga presenter! Dessutom behöver jag verkligen en Kalender, så att jag kan ha koll på mitt hektiska schema!

Mamma Mia the party!

Pernilla Wahlgrens värld - 09 Nov 18 kl. 23:50

I går var vi ett härligt gäng och åt god grekisk mat och kollade på Mamma Mia the Party på TYROL! Min kompis My är producent. Och vår älskade kompis Lisa är med i showen !

Skratt & gråt i kvällens avsnitt!

Pernilla Wahlgrens värld - 08 Nov 18 kl. 19:14

Hörde jag lördag?! Och det vet vi ju alla vad det betyder ; WAHLGRENS VÄRLD! Ett fullspäckat avsnitt som vanligt där min kära mor hyr en skåpbil och kommer och hälsar på oss i Marbella!

Halloween!

Pernilla Wahlgrens värld - 04 Nov 18 kl. 05:05

Hello! Så här tjusiga / läskiga såg jag, Jessica och Emilia ut på Halloween! Gjorde i ordning oss på lott hotellrum på Pigalle ..!

Grymt Halloween-firande på Liseberg

Pernilla Wahlgrens värld - 31 Oct 18 kl. 13:00

I går gjorde vi Liseberg med kidsen! Älskar ju Liseberg, och det brukar bli ett besök både på sommaren och på till Jul varje år. Däremot var detta första gången vi gjorde HALLOWEEN på Liseberg, och jag säger bara ; Herregud vad bra det var!!!!