Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Titanic – när drömmen förvandlades till en mardröm

Bokbloggar - 13 Jan 21 kl. 16:59

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

UFC-fajterns match rena mardrömmen – känsliga tittare varnas

MMAnytt - 08 Nov 20 kl. 12:35

Det hade nästan inte kunnat bli en värre kväll på jobbet för UFC-fajtern Ramiz Brahimaj, som mötte Max Griffin på nattens gala i Las Vegas. Brahimaj gick sin allra första match i UFC och förlorade nästan på värsta tänkbara sätt. Fajten kan, från Brahimajs synvinkel, beskrivas som ett enda stort elände som började med att få ta emot inte en, men två otillåtna sparkar rakt i skrevet.

Snart kan du besöka Titanics vrak

Feber.se - 06 Nov 20 kl. 11:40

Kommer dock att kosta dig en slant Företaget OceanGate Expeditions har meddelat att de kommer att börja undersöka skeppsvraket från fartyget Titanic och att man då kommer att erbjuda platser för allmänheten i sin specialbyggda ubåt. Ubåten Titan har företaget byggt tillsammans med Boeing och NASA och den har plats för fem personer. En pilot, en forskare samt tre betalande "citizen explorers".

Missa inte kvällens Night City Wire

Feber.se - 15 Oct 20 kl. 17:20

Cyberpunk 2077-strömmen drar igång 18:00 Ikväll är det dags för det fjärde avsnittet av Night City Wire, vilket är CD Projekt REDs videoserie om Cyberpunk 2077. Den här gången kommer fokus ligga på de olika fordon vi kommer få se och hantera i spelet samt lite annat smått och gott. Strömmarna brukar vanligtvis rulla i 20-25 minuter och är rätt intressanta att kika på.

Trailer för Hillbilly Elegy

Feber.se - 15 Oct 20 kl. 10:20

Kämpigt om att jaga den amerikanska drömmen Den 24 november har filmen Hillbilly Elegy premiär på Netflix. I den får vi träffa Vance som är en före detta marinsoldat som nu studerar på Yale. Han vill komma bort från sin lilla stad i Ohio och jaga den amerikanska drömmen.

Ny Night City Wire drar igång 18:00

Feber.se - 18 Sep 20 kl. 17:20

Mer Cyberpunk 2077 på ingång! Hade världen sett annorlunda ut så hade vi möjligtvis tillbringat dagen i Night City, men så kul får vi inte ha det. Cyberpunk 2077 kommer som känt släppas 19 november, vilket är samma dag som PS5, och vad spelet kommer erbjuda har utvecklarna visat i strömmar under titeln Night City Wire.


Fler inlägg från Bokbloggar

Oäktingens blod

Bokbloggar - 9 timmar sedan