Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Tisdagstrion : Semesterläsning - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Tisdagstrion : Semesterläsning

Bokbloggar - 30 Jun 20 kl. 12:51

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tisdagstrion: sommarläsning

Bokbloggar - 13 Jul 21 kl. 22:43

”Sista tisdagstrion före semesteruppehållet och temat denna vecka är sommarläsning, fritt tolkat. Tidigare år blev det sällan så att jag läste efter säsong. På senare år, influerad av Bookstagram och Booktube, samt naturligtvis andra bloggare, har jag läst mer efter säsong.

Tisdagstrion – sommarläsning

Bokbloggar - 13 Jul 21 kl. 20:39

”I sista tisdagstrion innan sommaruppehåll, ska det handla om sommarläsning, jag väljer nog hellre tre böcker jag vill läsa i sommar än tre som kan passa som sommarläsning, då det är lite mera flexibelt med vad man gillar att läsa under sommaren. Historieläraren a v Matt Haig har jag velat läsa länge, så det ska bli dags i sommar tänkte jag. Caliban´s war a v James S A Corey, en sciencefiction,serie jag vill läsa vidare i.

Tisdagstrion vecka 28: Sommarläsning

Bokbloggar - 13 Jul 21 kl. 10:00

”Idag ska det visst bli riktigt varmt så vi har börjat dagen med att öppna överallt så vi får genomdrag och när temperaturen ute är högre än temperaturen inne så stänger vi igen så att vi behåller den svala luften inomhus, Tisdagen på bloggen börjar med Tisdagstrion , som anordnas av Ugglan och boken. Temat den här veckan är SOMMARLÄSNING , Jag har valt att tipsa om tre böcker som jag tänkt läsa i sommar. Jag har en jättehög med böcker som väntar p att bli lästa men den här sommaren tänkte jag försöka fokusera på tegelstenar och även där har jag många att … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.

Tisdagstrion v. 28 2021: Sommarläsning

Bokbloggar - 13 Jul 21 kl. 08:24

”Ugglan Boken: Tisdagstrion v. 28 : Sommarläsning Frågan har ju kommit upp ett par gånger tidigare och jag minns inte riktigt vad jag svarade då, men tre av böckerna ovan måste läsas för det är cirkelböcker. Den fjärde är redan läst.

Tisdagstrion. Vecka 28: Sommarläsning

Bokbloggar - 13 Jul 21 kl. 06:00

”Då var det tisdag och semester, härligt. Jag hoppas du har semester också Ugglan Boken . Sommarläsning, jag antar det menas vad jag ska läsa i sommar.

Tisdagstrion: Sommarläsning

Bokbloggar - 13 Jul 21 kl. 06:06

”Tisdag igen. Då är det som vanligt dags för Tisdagstrion som sköts av Ugglan Boken . Veckans tema: Sommarläsning .

Tisdagstrion: bokomslag med ansikten på

Bokbloggar - 06 Jul 21 kl. 18:52

”Tisdag och dags för tisdagstrion igen hos Ugglan Boken , näst sista före sommaruppehållet. Temat för veckan är bokomslag med ansikten på . Här är mina tre böcker: 1.

Tisdagstrion v. 27 2021: Bokomslag med ansikten på

Bokbloggar - 06 Jul 21 kl. 12:20

”Ugglan Boken: Tisdagstrion v. 27 : Bokomslag med ansikten på Jag väljer bort biografier som ju ofta har ansikten på framsidan. Det blir helt skönlitterärt.

Tisdagstrion: Bokomslag med ansikten på

Bokbloggar - 06 Jul 21 kl. 06:06

”Tisdag igen. Då är det som vanligt dags för Tisdagstrion som sköts av Ugglan Boken . Veckans tema: Bokomslag med ansikten på .

Tisdagstrion: skolämne i titeln

Bokbloggar - 29 Jun 21 kl. 13:08

”Tisdag igen och dags för Tisdagstrion som anordnas av Ugglan och Boken . Den här veckan är det skolämnen i titeln som är temat. Det var verkligen ett klurigt ämne, men jag hittade till slut en skönlitterär trio.


Fler inlägg från Bokbloggar

Gå vidare

Bokbloggar - 1 timme sedan

”En annorlunda berättelse om att växa upp som ”den utvalde” Gå vidare är skriven av Rainbow Rowell och publicerades på engelska 2015. Simon Snow har vetat sen han började på Watfords Magiskola att han är den utvalda förutspådd att rädda världen mot den livshotande och magistjälande ”trollkarlarnas bluff”. När vi introduceras till berättelsen börjar Simon sitt sista år och han har aldrig känt sig mindre kapabel eller värdig att vara den utvalda.

Mid-Year Book Freak Out Tag 2021

Bokbloggar - 1 timme sedan

”Nu är vi redan i slutet på juli av 2021, hur går det då med läsningen? Gör gärna tagen du också! 1.

Je m´appelle Agneta

Bokbloggar - 2 timmar sedan

”Bokens titel: Je m´appelle Agneta Författare: Emma Hamberg Uppläsare: Emma Hamberg Förlag: Piratförlaget, 2021 Antal minuter: 9 tim 1 min Medan maken simmar , insmord i ullfett , i det oktoberkalla vattnet i Edsviken (för övrigt alldeles i närheten av min bostad), cyklar, tränar, undviker fet mat och socker och alkohol, sitter Agneta hemma med en påhittad skada som hindrar henne från att delta i motionerandet. Hon har gömt undan god ost och lite rödvin, som hon passar på att glufsa i sig när Magnus inte är hemma. Barnen har flyttat hemifrån och enda gången de hör av sig … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.

The family next door av Sally Hepworth

Bokbloggar - 2 timmar sedan

”Ibland när jag får för mig att jag ska lyssna på en bok väljer jag lite hejvilt på Storytel. Det händer att det blir en fullträff det händer att jag lägger ner ganska snabbt. Jag är usel på att lyssna för tillfället eftersom nästan två timmars restid om dagen känns som ett minne blott sedan mars 2020 och hemma blir det inte att jag lyssnar alls.

Britt-Marie var här av Fredrik Backman

Bokbloggar - 2 timmar sedan

”Britt,Marie var här av Fredrik Backman är en varm och härlig feelgood om småstadsliv och en surtant som blommar ut. Britt,Marie var här är en feelgoodroman av Fredrik Backman, författaren bakom bästsäljare som En man som heter Ove och Björnstad. Har du läst En man som heter Ove gillar du sannolikt även berättelsen om Britt,Marie Fortsätt läsa Britt,Marie var här av Fredrik Backman Inlägget Britt,Marie var här av Fredrik Backman dök först upp på Bokblomma … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.

Den hårdkokta tyskan från Hamburg

Bokbloggar - 3 timmar sedan

”Doris Gercke Land: Tyskland Genre: Hårdkokta deckare Hennes berättelser är korta, romanerna tunna. Hon utelämnar lika mycket som hon berättar. Frågan är om det inte händer mest mellan kapitlen.

Berömda och glömda idrottskvinnor: Kimia Alizadeh

Bokbloggar - 3 timmar sedan

”Nu har taekwondo,turneringen i OS i Tokyo avslutats. Kimia Alizadeh var en av deltagarna och hon slutade på en plats. I OS i Rio 2016 tog Alizadeh brons och det som var så unikt med det, var att det var Irans första OS,medalj någonsin.

Bokrecension – Konsten att städa

Bokbloggar - 3 timmar sedan

”Författare : Marie Kondo Förlag : Bookmark Utgivningsår : 2021 Antal sidor : 210 Handling Boken som sålt mer än 12 miljoner exemplar lär dig de enkla stegen till en enda lyckad städning som kommer att förändra ditt liv för alltid. KONSTEN ATT STÄDA  är en inspirerande och praktisk guide till hur vi skapar harmoni i våra liv genom att ta kontroll över de saker vi omger oss med. Börja städa för att lära känna dig själv och uppskatta dina ägodelar.

Otämjbar av Glennon Doyle

Bokbloggar - 3 timmar sedan

”Kortrecension: Jag jag jag plattityd jag klyscha jag jag jag jag jag jag jag galenskap jag jag religiöst dravel jag jag jag smetigt jävla tjafs jag jag jag jag jag jag jag jag filantropi jag jag jag osv. Den svenska versionen av Otämjbar inleds med ett förord av Alexandra Pascalidou. Det drar ner mina förväntningar rejält, (dock inte tillräckligt ska det visa sig).

Urmakaren på Filigree Street av Natasha Pulley

Bokbloggar - 4 timmar sedan

”Originaltitel: The Watchmaker of Filigree Street Sidor: 361 (Häftad) Serie: The Watchmaker of Filigree Street (del 1) ”Året är 1883 i London. Thaniel är en helt vanlig kontorist tills en bomb på Scotland Yard nästan spränger honom i luften. Ett mystiskt fickur som hamnat i hans ägo leder honom till en japansk urmakare som tycks ha magiska krafter.

Kommande böcker: Augusti 2021

Bokbloggar - 4 timmar sedan

”Nu är snart augusti på ingång och det har blivit dags att presentera lite boknyheter som dyker upp under augusti. ,Ett bröllop att minnas av Katie Fforde släpps den 3 augusti av Piratförlaget. ,Det värsta har redan hänt av Marta Söderberg släpps den 17 augusti av Gilla Böcker.

Som man sår

Bokbloggar - 5 timmar sedan

”Jag minns fortfarande när jag läste Det fördolda , första boken om Sebastian Berman av Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt. När jag läste sista sidan var jag tvungen att direkt börja med uppföljaren. Boken slutade nämligen med en gigantisk cliffhanger.

The Switch

Bokbloggar - 5 timmar sedan

”Leena is too young to feel stuck. Eileen is too old to start over. Maybe it’s time for The Switch… Ordered to take a two,month sabbatical after blowing a big presentation at work, Leena escapes to her grandmother Eileen s house for some overdue rest.

Fjärilens tyngd av Erri de Luca

Bokbloggar - 6 timmar sedan

”Fjärilens tyngd handlar om två ensamvargar. Det är en stor alpgetbock och en gammal tjuvjägare. Båda håller sig borta från sina artfränder.

Den tveksamme bekännaren och andra essäer av Sharon Rider

Bokbloggar - 6 timmar sedan

”Det är väldigt varm, jag behöver någon läsning som kyler huvudet lite. Den tveksamme bekännaren och andra essäer (2021) av Sharon Rider skriver att allt hon har gjort under närmare 30 år som akademisk lärare, forskare och essäist kan beskrivas som ett slags ”kulturepistemologi” , reflektioner över det mänskliga tänkandets villkor, dess begränsningar och möjligheter. Universitetet såsom vi känner det dess forskningsprojekt och utbildningsprogram, dess interna organisation, dess mekanismer för finansiering m.