Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Tio underbara härliga hemska dejter

Bokbloggar - 29 Nov 20 kl. 20:18

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Julafton, solsken och härliga 3-rättersmiddagar

Freedomtravel - 25 Dec 20 kl. 06:00

En fin julafton, underbart solsken och härliga 3-rättersmiddagar. Nej, vi kan verkligen inte klaga. Vi hoppas att du också har en fin jul och lite sol!

MKBHD levererar hemskärmsguide för iOS 14

Feber.se - 25 Sep 20 kl. 13:00

Lite inspo Med iOS 14 har iPhone-användare äntligen fått möjlighet att lägga till widgets av olika slag och sätta en personlig prägel på sin mobila enhet. Men hur ska man egentligen möblera om sin hemskärm på bästa sätt? MKBHD har släppt en video där han går igenom lite olika tips och trix för folk som vill göra om sina hemskärmar en skvätt.

OLauncher är en väldigt simpel och tjusig hemskärmsapp

Feber.se - 23 Sep 20 kl. 14:20

Avskalat! Hemskärmsappar av olika slag är inte lika poppis nu som de var för några år sedan. Detta tack vare att mobiltillverkare blivit betydligt bättre på att inte leverera onödigt röviga mjukvaruupplevelser med sina mobiltelefoner.

I Samsung One UI 2.5 går det att använda hemskärmsersättare tillsammans med gestnavigering

Swedroid.se - Allt om Google Android - 19 Aug 20 kl. 20:06

När Android 10 släpptes i fjol, med gester som standardnavigering, gick det först inte använda gesterna tillsammans med hemskärmsersättare. Detta åtgärdades relativt snabbt i och med en uppdatering som landade i december för Pixel-telefoner. I Samsungs gränssnitt One UI går det dock fortfarande inte att använda Android 10-gesterna och hemskärmsersättare samtidigt.

Inception tio år senare

Feber.se - 27 Jul 20 kl. 09:20

Härifrån hämtade Christopher Nolan sin inspiration Det är nu hela tio år sedan Christopher Nolans science-fiction-rulle Inception började gå på biograferna. I det här klippet går The Royal Ocean Film Society igenom varifrån regissören hämtade sin inspiration och ändå fick till något unikt. Kanske dags att se den igen eller vad tycker ni?


Fler inlägg från Bokbloggar

Pottungen

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Astrid & Amir

Bokbloggar - 7 timmar sedan