Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Timmar i skogen

Blondinbella - 13 Jan 20 kl. 21:55

Ut i skogen med dig, var det någon som sa. Jag har aldrig någonsin spenderat så mycket tid utomhus som under denna fas. Jag går och går. Det löser ingenting men det ger en stund frid inombords. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Saxsquatch lirar lite sax i skogen

Feber.se - 11 Sep 20 kl. 10:40

Mysigt Saxsquatch är den saxofonspelande versionen av Sasquatch (Bigfoot) och här framförs en skön version av A Tribe Called Quests låt Can I Kick It?. Bonusklipp nedan. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Hitta djuren i skogen

Bokbloggar - 19 Aug 20 kl. 19:48

Djuren i skogen ABC

Bokbloggar - 27 Jun 20 kl. 10:22

Spinnrocken i skogen

Bokbloggar - 13 Mar 20 kl. 05:21


Fler inlägg från Blondinbella

En socipat

Blondinbella - i förrgår: 14:51

Ja, vad har hänt sedan i måndags? Barnen har varit hos sin pappa och Paul och jag har haft fullt upp med att fixa ordning hemma hos honom innan det var dags för en privat visning. Nu är det verkligen på allvar, Paul kommer att bo här med oss.

Morgongodis

Blondinbella - 14 Sep 20 kl. 11:36

Denna helg har vi äntligen varit helt friska. Barnen har kommit in en nya fas i livet där de själva går upp på morgonen från min säng och går ner och sätter på tv:n. Förut behövde jag alltid följa med.

VABB

Blondinbella - 10 Sep 20 kl. 15:02

Det här kan nog bli det tråkigaste inlägget på 15 år för vi har varit hemma på grund av snoriga barn. Vi har sett film, gjort läxor, lagt pussel och kollat på alldeles för mycket padda. Jag har sprungit och fixat mat och tömt diskmaskinen jämt känns det som.

Kayer Social

Blondinbella - 07 Sep 20 kl. 19:50

Själva syftet med helgen i Köpenhamn var att träffa de galleri som Paul ska ställa ut på nästa vår. Han har fotat så mycket nytt under vår semester i sommar så det blir många nya bilder framöver. Det har varit väldigt kul att få se Paul göra sina bubbeltavlor.

Mot Köpenhamn

Blondinbella - 03 Sep 20 kl. 13:19

Veckan började med att jag tog mig ut och träffade Marisol på en middag. Vi skulle först till PA men det var stängt så vi hamnade på stammisstället Riche istället. Vi hade så mycket att prata om så Marisol hade gjort en agenda.

Purjolök och Sallys frukost

Blondinbella - 31 Aug 20 kl. 14:42

Helgen började med att handla. Jag vet inte varför men jag var så nervös för att handla med Paul i början. Efter våra semesterveckor så var jag rädd för att han skulle tycka att det var tråkigt med tacos och fredagsmys med barnen (vilket är den bästa dagen på hela veckan).

Min hudhemlighet

Blondinbella - 30 Aug 20 kl. 19:14

I snart två år har jag använt The Solution från Oslo Skin Lab. Det har blivit en rutin, mina vitaminer sköljer jag ner och The Solution blandar jag i morgonens första vattenglas.

Fulveckan

Blondinbella - 27 Aug 20 kl. 14:30

Hej på er! Dett har varit en oerhört lugn vecka. Det har bakats pizza, bakats, badats, köpt nya böcker, firat Pauls mamma och kikat på film.

Gråt, fest och skärgård

Blondinbella - 24 Aug 20 kl. 14:34

Jag vet inte vad det är men jag är konstant gråtig hela tiden och känner mig ledsen. Jag blev såhär sist jag blev gravid men det är jag inte. Jag vet inte om det är hormonerna som spelar mig ett spratt eller om jag har fått pms redan en vecka innan mens.

Golfresa med er!

Blondinbella - 20 Aug 20 kl. 16:31

Hallå på er! Här händer det saker, jag har nytt varit på ett möte här: Det väntar en massa roliga saker under hösten men jag får tyvärr inte berätta vad det är. Som vanligt.

Sjö&Hav

Blondinbella - 17 Aug 20 kl. 22:01

Jag har haft en mysig dag och vecka med mina barn. Jag gjorde nyss en kopp té och satte mig här.. ..

Skor skor skor

Blondinbella - 13 Aug 20 kl. 16:49

Min barn blir äldre och äldre vilket innebär att deras integritet behöver värnas om ännu mer. Det har lett till att det är färre bilder på dem och färre rader.

Vardag igen

Blondinbella - 10 Aug 20 kl. 12:13

Jag har precis lämnat av Gillis och Sally till skolan respektive förskolan. Det var två väldigt exhalterade barn som hade saknat sina vänner. Det kändes märkligt att ena barnet äldst och andra är yngst.

Rapallo

Blondinbella - 06 Aug 20 kl. 17:20

Vi är tillbaka i Rapello! Rapello, Santa Margherita och Portofino ligger som i en klunga men jag tycker att Rapello är trevligast. Vi bor till och med på samma hotell, Excelsior.

Piemonte

Blondinbella - 03 Aug 20 kl. 18:40

Hallå från oss tänkte jag skriva men egentligen är det ett hej från mig. Vi har varit i Venedig och Piemonte sedan vi hördes sist och nu är vi i Rapello nere vid kusten. Vi var här förra gången också.