Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

The only good indians av Stephen Graham Jones

Bokbloggar - 29 Nov 20 kl. 19:30

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Stephen Chbosky

Bokbloggar - i förrgår: 16:17

Ex-mästaren Jon Jones är MASSIV – inför sin tungviktsdebut!

MMAnytt - 14 Jan 21 kl. 07:15

Den före detta lätt tungviktsmästaren Jon “Bones” Jones håller just nu på att förbereda sig att flytta upp en viktklass och har lagt på sig rejält med muskler. I augusti 2020 lämnade han den division som han dominerat under många år och annonserade sin flytt till UFCs tungviktsklass. Sedan dess har det spekulerats fritt om hans nästa match.

Machine Games jobbar på Indiana Jones-spel

Feber.se - 12 Jan 21 kl. 17:40

Uppsala-gänget fortsätter piska nazister Svenska Machine Games meddelar att de jobbar på nytt spel där nazisterna är skurkar. Den här gången är det dock inte nazistpuckling i Wolfenstein som gäller, utan spelet kommer handla om Indiana Jones. Machine Games kommer utveckla spelet och det är Bethesda-chefen Todd Howard som producerar tillsammans med Lucasfilm Games.

Jon Jones hånar UFC-mästarna Jan Blachowicz och Israel Adesanya!

MMAnytt - 04 Jan 21 kl. 11:51

Sedan Jon “Bones” Jones valt att gå upp till tungvikt har han fått kritik över att han undviker Israel “The Last Stylebender” Adesanya och Jan Blachowicz. Jones övergav lätt tungviktstiteln efter en jämn match mot Dominick Reyes på UFC 247. Den gick alla fem ronder ut och till slut stod det klart att Jones hade gjort tillräckligt för att ta hem segern via enhälligt domslut.

Outsidern av Stephen King

Bokbloggar - 04 Jan 21 kl. 09:00

Jon Jones avslöjar sina stora planer: “Kommer inte tillbaka”

MMAnytt - 03 Jan 21 kl. 09:33

Den förre detta UFC-mästaren i lätt tungvikt Jon “Bones” Jones har bekräftat i en intervju som kom ut den 31 december att han inte har några avsikter att återvända till lätt tungvikt. Jones gav ifrån sig titeln under sommaren 2020 och påbörjade en flytt upp till tungvikt. Just nu är UFCs tungviktsmästare Stipe Miocic inplanerad att möta Francis Ngannou i början av 2021.

Dana White avslöjar drömmatchen i 2021: Jon Jones mot mästaren!

MMAnytt - 20 Dec 20 kl. 14:38

Om det finns någon fight som UFCs president Dana White vill se nästa år så är det Jon “Bones” Jones mot Israel “The Last Stylebender” Adesanya. Det senaste året har det varit mycket fram och tillbaka mellan Jones och Adesanya på sociala medier. De har kritiserat och hånat varandra via text, i bilder och under intervjuer.


Fler inlägg från Bokbloggar

Pottungen

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Astrid & Amir

Bokbloggar - 7 timmar sedan