Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

The million pieces of Neena Gil av Emma Smith-Barton

Bokbloggar - 28 May 20 kl. 19:23

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nytt Alone in the Dark-spel offentliggjort

Feber.se - 26 May 23 kl. 11:30

Med Jodie Comer och David Harbour Under gårdagen presenterades det ett nytt Alone in the Dark-spel från Pieces Interactive. Spelet är på gång för PlayStation, Xbox och Windows med släpp den 25 oktober i år. De två huvudpersonerna i spelet heter Edward Carnby och Emily Hartwood, som spelas av skådespelarna David Harbour samt Jodie Comer.

En trailer för Undawn

Feber.se - 25 May 23 kl. 16:30

F2P-spel med Will Smith Undawn är ett kommande spel som utspelar sig i en postapokalyptisk värld. I denna värld samlar man resurser och samarbetar med andra spelare för att överleva den jobbiga vardagen. Spelet har nyligen fått en ny trailer där Will Smith dyker upp som en av spelets karaktärer.

Anthony Smith öppnar upp – om förlusten mot Johnny Walker!

MMAnytt - 17 May 23 kl. 21:39

Den tidigare UFC-titelutmanaren Anthony Smith gjorde förra helgen sin efterlängtade comeback på UFC on ABC 4. 34-åringen tog sig an den topprankade brasilianaren Johnny Walker på galans huvudkort. Matchen var Smiths första match i UFC sedan benskadan han ådrog sig matchen mot den topprankade ryssen Magomed Ankalaev på UFC 277.

UFC on ABC 4: Johnny Walker besegrar Anthony Smith!

MMAnytt - 13 May 23 kl. 23:06

Den tidigare UFC-titelutmanaren Anthony Smith gjorde i helgen sin efterlängtade comeback på UFC on ABC 4. Smith ådrog sig en benskada i sin senaste match mot den topprankade ryssen Magomed Ankalaev på UFC 277 förra året. 34-åringen tog sig an den topprankade brasilianaren Johnny Walker på galans huvudkort.

Läkarstudenten Emma Schiöler bytte ridsport mot MMA: ”Jag fastnade”

MMAnytt - 18 Apr 23 kl. 17:26

Den svenske MMA-talangen Emma Schiöler vann brons i MMA-VM tidigare i år. 24-åringen tog sig an den trefaldiga VM-mästarinnan Sabrina Laurentina De Sousa i semifinalen på IMMAF 2022 World Championship. Trots att Schiöler förlorade matchen så gjorde hon en bra insats och lyckades stå upp bra mot den regerande mästaren.

Kolla när Will Smith käkar spaghetti

Feber.se - 31 Mar 23 kl. 10:00

Tack för mardrömmarna Det är nu lättare att förstå varför flera forskare vill pausa AI-utvecklingen efter att ha sett videon ovan av en AI-genererad Will Smith som mosar i sig spaghetti. Videon blev först populär på r/StableDiffusions subreddit och är skapad med ModelScope som släpptes för några veckor sedan av DAMO Vision Intelligence Lab, en forskningsavdelning inom Alibaba. ModelScope är en "text2video"-diffusionsmodell som tränats för att skapa nya videor från prompts genom att analysera miljontals bilder och tusentals videor som samlats in av LAION5B, ImageNet och Webvid.

Smith och Lawrence bekräftar att Bad Boys 4 blir av

Feber.se - 02 Feb 23 kl. 13:15

Mer Bad Boys helt enkelt Sedan Bad Boys for Life släpptes har det snackats om att en fjärde Bad Boys-film var på gång. Nu har filmen existens bekräftats av ingen mindre än Will Smith och Martin Lawrence själva. Filmen kommer att regisseras av Adil El Arbi och Bilall Fallah som även stod för regin av Bad Boys For Life.

Anthony Smith om hatstormen – efter viktmissen på UFC 283!

MMAnytt - 26 Jan 23 kl. 12:08

Den topprankade UFC-fightern och UFC-analytikern Anthony Smith har ofta kritiserat fighters som missat vikten. Inför UFC 283 var Smith tänkt att vara ”backup-fighter” för titelmatchen mellan Glover Teixeira och Jamahal Hill. Amerikanen missade dock vikten för första gången sedan flytten upp till lätt tungvikt.

The Late Brake Show provkör Hyundai Ioniq 6

Feber.se - 19 Jan 23 kl. 09:30

Din nästa bil? Jonny Smith och hans YouTube-kanal The Late Brake Show har nu fått provköra Hyundai Ioniq 6 i Storbritannien och så här såg det ut. Några andra som också provkört bilen hittar ni här nedan.

Conor McGregor rasar mot UFC-kollegan: ”Du är en PINSAM man!”

MMAnytt - 27 Nov 22 kl. 07:52

UFC-stjärnan Conor McGregor är minst sagt förbannad över kommentarerna från UFC-kollegan Anthony Smith! Den forne dubbelmästaren ”The Notorious” McGregor gick loss på Smith efter att han hört hans kommentarer gällande USADA (United States Anti-Doping Agency). McGregor testas inte längre av UFC:s antidopningspartner, något som Smith tycker är suspekt!


Fler inlägg från Bokbloggar

Återliv med Skapelsen och Kvällens frihet av Kjell Espmark

Bokbloggar - 29 Mar 23 kl. 00:31

”Återliv : med Skapelsen och Kvällens frihet av Kjell Espmark (1930,2022) innehåller mycket som jag inte har erfarenhet eller kunskap om, speciellt musik, men jag kan njuta av den varierande texten ändå. Libera me Också min mission blev ofullbordad Men dödsåret 179 under namnet Mary Wollstonecraft fick inte stå oemotsagt. Historien tvingade in mig i slagsmål med konstaplarna på Londons gator mer än ett sekel senare.

Reklam: Fragment och dikter

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 23:34

”Min nya diktsamling Fragment och dikter skulle ha kommit för längesen. Men den blev fördröjd, länge,länge. Nu är boken tryckt och klar i alla fall.

Sent farväl av Ia Genberg

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 21:13

””Jag har varit med om dig. Jag kan aldrig förlora dig”. I Sent farväl utvecklar Ia Genberg Jaques Werups fantastiska strof om kärlekens eros till att handla om kärlekens agape mellan två kvinnliga vänner.

Henning Mankell – Den femte kvinnan

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 20:39

”Titel Omslag Ett fult omslag men en rätt bra titel. Handling En stjärnklar natt i september1994 ger sig en stillsam äldre herre, fågelskådare och fritidspoet, ut för att följa flyttfåglarnas avfärd från Skåne. Men han snubblar på stigen och faller i en infernaliskt gillrad fångstgrop på sina ägor.

Stacy Willingham – En gnista i mörkret

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 20:37

”Titel Omslag Jag gillar varken omslaget eller titeln. Handling Chloe David är dotter till en seriemördare som dömdes och fängslades när hon var tolv. Offrens kroppar påträffades aldrig och de döda flickorna antas vara gömde någonstans i Louisianas våtmarker.

Jag är inte sådan här egentligen av Marie Aubert

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 20:28

”Det här var intressant läsning! En tunn bok med ett stort innehåll. Om familjekonstellationer, vad vi bär med oss från barndomen, vilken bild vi vill visa utåt och vad vi går runt och tror att andra tänker om oss.

Månsystern av Lucinda Riley

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 19:59

”Det tog sin lilla tid, men nu har jag äntligen läst ut femte delen i serien De sju systrarna. Den förra delen var min favorit, hittills, och kanske är det därför jag inte riktigt föll för den här? Det är svårt att komma efter en favorit.

Recept på förfrågan

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 18:43

”Ett lite ovanligt inlägg, men här kommer recept på Kålpudding. Kunde inte lägga in bilden i det gamla inlägget där jag fick frågan, så det blir här istället. (Vår kokbok 1975) … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.

Min fars huvud

Bokbloggar - 28 Mar 23 kl. 18:02

”Jelena Botjorisjvili skildrar Geogiens historia i fem långnoveller. Hon berättar om angiveri, förlorade släktklenoder och stinkande utedass.  Botjorisjvili tecknar Georgiens historia före, under och efter den sovjetiska eran, och hon gör det i ett ständigt presens, det är alltid  nu .

Den svarta fjädern – Ewa Christina Johansson

Bokbloggar - 17 Feb 23 kl. 07:52

”Första meningen: Han smög tyst som en mus. – Baksidestext: Budkavlen går och det är tid att göra uppror! Året är 1543 och bönderna är arga.

Betongrosor

Bokbloggar - 17 Feb 23 kl. 07:47

”Maverick Carter är sjutton år, går sista året på high school och en examen borde vara hans största fokus. Med en pappa i fängelse och en mamma som har svårt att få pengarna att räcka, är det dock mycket annat som tar hans tid. Den som behöver snabba pengar kan inte ha vilket extrajobb som helst och i området där Maverick bor är det tyvärr näst intill en regel att vara med i ett gäng.

Snöstorm av Augustin Erba

Bokbloggar - 17 Feb 23 kl. 07:05

”Snöstorm handlar om Tomas vars pappa lämnar familjen och vars mamma så småningom blir mentalsjuk. När han har slutat gymnasiet börjar han läsa teknisk fysik på Kungliga tekniska högskolan (KTH). Det är Tomas som berättar i romanen, om sina svårigheter att lita på människor och att knyta an och om livet som student på KTH.

The Swimmers av Julie Otsuka

Bokbloggar - 17 Feb 23 kl. 07:00

”Handling från Goodreads :  The swimmers are unknown to each other except through their private routines (slow lane, fast lane), and the solace each takes in their morning or afternoon laps. But when a crack appears at the bottom of the pool, they are cast out into an unforgiving world without comfort or relief. One of these swimmers is Alice, who is slowly losing her memory.

Att planera ditt skrivande

Bokbloggar - 17 Feb 23 kl. 06:42

”Att planera ditt skrivande Som du säkert redan vet, hade jag tidigare en onlinekurs som hette  ”Planera ditt skrivande”. Nu har jag lagt ner samtliga mina onlinekurser men kursen kommer definitivt att utvecklas till en fackbok. Jag lovar … Snart kommer du att kunna läsa om hur du planerar ditt skrivande så att du verkligen kan The post Att planera ditt skrivande appeared first on Monica Iveskölds blogg … [mer]” Läs hela inlägget » Via Bokbloggar.

Helgfrågan v. 7

Bokbloggar - 16 Feb 23 kl. 23:48

”Helgfråga från Mias bokhörna . Undersökningar visar att barn läser allt mindre . Helgfrågan lyder: Hur får vi barnen att börja läsa igen?