Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

The business of blood

Bokbloggar - 21 Sep 20 kl. 06:29

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Facebook lanserar Facebook Business Suite

Feber.se - 07 Oct 20 kl. 13:20

Rodda Facebook och Instagram på samma ställe Facebook har lanserat ett nytt verktyg med vilket det blir möjligt att hantera inlägg på både Facebook och Instagram samt meddelande på Messenger på en och samma plats. Facebook Business Suite riktar sig primärt till företag som är intresserade av att hantera sina Facebook- och Instagram-konton utan att behöva göra detta på olika plattformar. Med hjälp av det nya verktygets funktioner blir det möjligt att publicera inlägg på både Instagram och Facebook från en och samma plats och dessa går även att tidsstyra.

Trailer för Blood of Zeus

Feber.se - 06 Oct 20 kl. 15:00

Anime-serie baserad på grekisk mytologi släpps 27 oktober Gillar du Castlevania på Netflix och har tillbringat massvis med tid i det nylanserade spelet Hades? Då har vi goda nyheter då en ny anime-serie från Castlevania-teamet är på ingång till Netflix. Serien heter Blood of Zeus och inspirerats av grekisk mytologi och vi får följa unge Heron som upptäcker att han är son till Zeus och måste använda sina nyfunna förmågor för att sätta stopp för de destruktiva titanerna.

En trailer för Monsterland

Feber.se - 12 Sep 20 kl. 14:00

Och en teaser för Clive Barkers Books of Blood Streaming-tjänsten Hulu verkar satsa stort på skräck med serien Monsterland och filmen Books of Blood. Monsterland är en antologiserie baserad på Nathan Ballingrud samlingsbok North-American Lake Monsters. Varje avsnitt kommer följa nya monster som sätter skräck i vanligt folk.

Netflix beställer Witcher-spinoff

Feber.se - 27 Jul 20 kl. 16:40

The Witcher: Blood Origin utspelar sig 1200 år före The Witcher Idag meddelade Netflix att man beställt en spinoff-serie som baseras på den populära fantasy-serien The Witcher vars första säsong Netflix började sända i slutet av förra året. Det ska handla om en prequel-serie som fått namnet The Witcher: Blood Origin. Den nya serien ska utspela sig 1200 år före handlingen i The Witcher ägde rum och Netflix skriver själva om serien: "Set in an elven world 1200 years before the world of The Witcher, Blood Origin will tell a story lost to time - the origin of the very first Witcher, and the events that lead to the pivotal “conjunction of the spheres.


Fler inlägg från Bokbloggar

Åter till 60-talet

Bokbloggar - 11 timmar sedan

13 svarta sagor

Bokbloggar - 15 timmar sedan