Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

The Loneliness of the Long-Distance Cartoonist

Bokbloggar - 02 Mar 21 kl. 12:59

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

En första trailer för Batman: The Long Halloween

Feber.se - 07 Apr 21 kl. 15:00

Del 1 I går kväll släpptes den första trailern för den animerade Läderlappen-filmen Batman: The Long Halloween. Inte helt oväntat är filmen baserad på serietidningen med samma namn av Jeph Loeb och Tim Sale. Batman: The Long Halloween utspelar sig när Batman forfarande var en färsk brottsbekämpare och när han försökte sätta stopp för den mystiska mördaren Holiday som mördar människor som är på semester, en varje månad.

Justin Long gör reklam för Intel

Feber.se - 17 Mar 21 kl. 14:20

Skådisen som var känd för "Get a mac"-reklamen Intel har dragit igång en ny reklamkampanj där man skojar till det lite med Apple klassiska "Get a Mac"-reklam, ett gäng med reklamfilmer som Apple tog fram mellan 2006 - 2009. I Apples "Get a Mac"-reklam spelade skådespelaren Justin Long en "Mac" och skulle visade skådespelaren John Hodgman, som spelade en "Pc", om förträffliga mac-datorer var. I Intels nya reklamkampanj spelar Justin Long sig själv och snackar lite om pc-datorer som kör Intel.

Kina ska bygga jätteraketen Long March 9

Feber.se - 02 Mar 21 kl. 12:20

Ska kunna skicka människor både till månen och Mars Kina har beslutat sig för att gå vidare med att utveckla sin jätteraket Long March 9, en raket man säger ska kunna användas för att skicka taikonauter till både månen och Mars i framtiden. Long March 9 kommer att bli 93 meter hög och få en kapacitet att lyfta 140 ton material till jordens lägre omloppsbana LEO, 50 ton till månens omloppsbana eller 44 ton till Mars-resor. Det uppges även att åtminstone en del av Long March 9:s raketsteg kommer att bli återanvändningsbara.

Kina skickar upp Long March-8 för första gången

Feber.se - 22 Dec 20 kl. 12:40

Kommer att bli Kinas första återanvändningsbara raket Idag lyfte Kinas senaste raketmodell Long March-8 för första gången mot rymden. Long March-8 är tänkt att bli Kinas första återanvändningsbara raketmodell, något som kommer att minska kostnaderna för att skjuta upp satelliter till rymden för det kinesiska rymdprogrammet och deras kunder. Om delar av den variant av Long March-8 som sköts upp idag går att återanvända framgår inte.

Dead Space-skaparna jobbar på ny rymdskräckis

Feber.se - 11 Dec 20 kl. 10:00

The Callisto Protocol utspelar sig tydligen i PUBG-universumet EA lyckades döda Dead Space-serien rejält med det tredje spelet i serien, men nu verkar det som att vi kommer få uppleva en rejäl rymdskräckis igen. Dead Space-pappan Glen Schofields nya spelstudio Striking Distance har släppt en trailer för The Callisto Protocol, vilket är ett nytt storydrivet singleplayerspel med en hel del läskigheter. Av någon anledning utspelar sig spelet i PUBG-universumet.

Trailer för Long Way Up

Feber.se - 02 Sep 20 kl. 10:00

Ewan McGregor drar på äventyr med eldriven motorcykel Ewan McGregor och Charley Boorman har återigen gett sig ut på ett äventyr med hjälp av varsin motorcykel. Long Way Up tar vid där Long Way Round och Long Way Down slutade och tar oss med på en resa genom Sydamerika. För att sätta en tvist på det hela och skicka lite miljötänk till alla kör de båda eldrivna Harley-Davidson-prototyper.

Apple TV+ ska sända Long Way Up

Feber.se - 04 Aug 20 kl. 16:00

Ewan McGregor hoppar upp på motorcykeln igen Apple meddelade idag att de kommer att sända tv-serien Long Way Up där vi ännu en gång kommer att få följa med när Ewan McGregor och Charley Boorman ger sig ut på en episk motorcykelresa. McGregor och Boormans tidigare motorcykelresor har dokumenterats i Long Way Round från 2004, då de körde motorcykel runt hela världen, samt Long Way Down från 2007 då de båda tog sig från norra Skottland till Sydafrika på motorcykel. I den kommande tv-serien Long Way Up kommer McGregor och Boorman att köra från den argentinska staden Ushuaia längst ner i Sydamerika upp till Mexico.

Long Range-versionen är den Tesla Model 3 du ska ha

Feber.se - 24 Apr 20 kl. 13:40

Långt reportage från Autogefühl Autogefühl har hängt med en Tesla Model 3 Long Range ett tag och levererar här en lång och genomgående recension om vad de tycker om bilen. Just Long Range bjuder på 56 mil i räckvidd och är den 3:a som för tillfället tar sig längst på en laddning. Och det är också den som Autogefühl tycker att du ska köpa om du är sugen på en Model 3.


Fler inlägg från Bokbloggar