Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

The Beginning Woods, Malcolm McNeill

Bokbloggar - 12 Apr 17 kl. 08:30

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Video: Galen stämning i Nathaniel Woods hemstad under UFC-debuten

MMAnytt - 05 Jun 18 kl. 14:00

Den forne Cage Warriors-mästaren Nathaniel ”The Prospect” Wood (14-3) gjorde sin UFC-debut mot Johnny Eduardo (28-12) på UFC Fight Night 131 i helgen i en bonusvinnande prestation där Wood vann på submission via d’arce choke. Det var en fin prestation, och fansen i Woods hemstad Morden firade ordentligt, som kan ses i videon nedan. Won’t lie that I had a tear in my eye when I saw this 🙌❤️❤️ #family A post shared by Nathaniel wood (@theprospectmma) on Jun 4, 2018 at 2:20am PDT Två titelförsvar i Cage Warriors Wood blev Cage Warriors-mästare efter att ha knockat Marko Kovacevic i den första ronden på Cage Warriors 84.

Reese Witherspoon pratar om Legally Blond 3

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 05 Jun 18 kl. 06:32

Reese Witherspoon pratar om att gå tillbaka till hennes roll som Elle Woods i Legally Blond 3, rapporterar E! News.

”Chockerande – de är en skam för sitt land”

Nyhetspressen - 25 Mar 18 kl. 18:50

Det kallas en av de största idrottsskandalerna någonsin.Efter ett utstuderat fusk i cricketturneringen mot Sydafrika är Cameron Bancroft och Steve Smith två av Australiens mest hatade människor just nu.– Det är helt ofattbart, säger landets premiärminister Malcolm Turnbull enligt BBC..

Kylie Jenner visade upp hennes vältränade mage i en selfie med sin bästis Jordyn Woods!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 15 Mar 18 kl. 06:34

Under sin graviditet försvann nästan Kylie helt från sociala medier, men nu när Stormi Webster är född är Kylie tillbaka på banan igen! Kylie lade upp en bild på Instagram med sin bästa väninna Jodryn Woods. Kylie bär då höga byxor och en svart crop top och visar sin vältränade kropp!

Hejdå Malcolm Young

Feber.se - 20 Nov 17 kl. 09:40

AC/DC:s legendariske gitarrist gick bort i helgen Grundaren och gitarristen till det legendariska heavy metal-bandet AC/DC, Malcolm Young, gick bort i helgen. Malcolm Young grundade AC/DC tillsammans med sin bror Angus Young i Australien 1973 och sedan dess har de sålt skivor i ett stadigt flöde och är idag ett av de banden som sålt flest album någonsin. Malcolm Young lämnade AC/DC för några år sedan och meddelade senare att han hade drabbats av demens.

Malcolm Young i AC/DC död

Nyhetspressen - 18 Nov 17 kl. 14:32

Bandet AC/DC:s gitarrist Malcolm Young är död, meddelar bandet på sin hemsida. Young led sedan flera år av demens och lämnade bandet 2014. Han somnade stilla, omgiven av nära och kära.

AC/DC-stjärnan Malcolm Young är död – blev 64 år

Nyhetspressen - 18 Nov 17 kl. 14:23

AC/DC-gitarristen Malcolm Young är död, skriver bandet på sin hemsida.Young har sedan flera år lidit av demens och somnade in stilla, omgiven av sin familj."Det är med djupaste sorg som vi informerar om Malcolm Youngs död, älskad make, pappa, farfar och bror", skriver bandet.

AC/DC-gitarristen Malcolm Young är död

Nyhetspressen - 18 Nov 17 kl. 14:29

Malcolm Young är död. Det skriver hans band AC/DC på sin hemsida. "Det är med största sorg som vi meddelar att att Malcom Young är död", står det på hemsidan..


Fler inlägg från Bokbloggar