Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

"The Absolute Sandman vol 1" av Neil Gaiman (2006)

Bokbloggar - 11 Apr 17 kl. 21:34

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

På gång: Gunnar Nelson möter #9-rankat motstånd under UFC Liverpool

MMAnytt - 27 Mar 18 kl. 07:29

UFCs welterviktsklass är i rörelse då några av divisionens toppnamn har bokats in mot varandra. MMAnytt.se har bland annat kunnat rapportera att UFC Chile bokat in topprankade Kamaru Usman vs.

Topplistorna: Judas Priest ny albumetta

Nyhetspressen - 16 Mar 18 kl. 16:11

De brittiska heavy metal-pionjärerna Judas Priest går rakt in på den svenska albumlistans förstaplats med nya albumet "Firepower". På singellistan är det ombytta platser jämfört med i Melodifestivalens final – Felix Sandman är etta och Benjamin Ingrosso tvåa..

Augusts, 24, starka inlägg – efter kyssen i tv

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 19:55

När August fick se att Benjamin Ingrosso och Felix Sandman var kärleksfulla mot varandra på bästa sändningstid blev han överlycklig. Han skrev ett hyllningsinlägg på Facebook – som nu har fått stor spridning.– Grabbar, fortsätt göra vad ni gör.

Marques Brownlee snackar med Neil deGrasse Tyson

Feber.se - 10 Mar 18 kl. 08:45

Hur ser framtiden ut? Marques Brownlee har fått tag på Neil deGrasse Tyson och ställer frågan om vilka uppfinningar som kommer att hitta in i våra vardagsliv i framtiden. Som vanligt med Neil får man fantastiska svar, så kolla in denna.

Nick Offerman hoppar på Good Omens

Feber.se - 07 Mar 18 kl. 12:45

Serien låter bara mer och mer lovande Good Omens låter bara mer och mer intressant. David Tennant och Michael Sheen kommer spela huvudkaraktärerna Crowley och Aziraphale medan John Hamm ska spela ängeln Gabriel. Nu har det blivit känt att Nick Offerman hoppat på den Amazon-producerade serien.

Nu kan du lyssna på Neil Youngs alla låtar

Feber.se - 05 Dec 17 kl. 06:03

Dessutom högupplösta Neil Young har ju alltid varit motståndare till dålig ljudkvalitet och han tycker att alla strömningstjänster är mer eller mindre värdelösa, i alla fall när det kommer till kvaliteten som musiken strömmas i. Personligen är jag kluven, tillgänglighet är ändå A och O och de flesta kan bara lyssna i lurar och system som låter rätt keff. Men det är synd att Spotify och de andra inte har ett hifi-läge.


Fler inlägg från Bokbloggar

Theorin hjärta Fantasy

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 08:33

Vårens feelgoodpraliner

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:59

Kopparkaffekvarnen

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:00