Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Texter talar med texter – del 2

Bokbloggar - 14 Jun 18 kl. 09:13

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kolla, här är siffrorna som talar för Sverige

Nyhetspressen - Igår: 16:18

På papperet är det mycket som talar för tysk seger i kväll.  Men inte allt.  Under 2000-talet har Tyskland varit som svagast i den andra gruppspelsmatchen på ett stort mästerskap.

Fridolin (MP): Alla barn ska läsa i förskolan

Nyhetspressen - 13 Jun 18 kl. 16:55

Utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) presenterade i dag några nyheter från regeringens förslag till ny läroplan för förskolan. Alla förskolor ska ha högläsning och samtal om texter och alla barn på förskolor ska få vara ute i naturen, sade han på en presskonferens på Järvaveckan..

Nästan alla jag talar med vill minska invandringen

Nyhetspressen - 08 Jun 18 kl. 19:00

Det finns stora motsättningar mellan olika invandrargrupper i de utsatta områdena. Nästan alla jag talar med i nordöstra Göteborg vill minska invandringen..

Gabriel Ehrling: Hockeykulturen är rutten – och den går ut över den lokala demokratin

Nyhetspressen - 04 Apr 18 kl. 18:03

Vargjakt, invandring och hbtq-frågor. Så brukar jag svara när någon frågar vilka typer av texter som leder till flest "klick" och starkast engagemang på nätet. Det är förstås halvt på skämt och....

Allt talar för att butiken stängs

Nyhetspressen - 31 Mar 18 kl. 12:00

Floraverkstans dagar är räknade. Det finns ingen köpare av verksamheten, så i dag talar allt för att Virserum förlorar sin blomsterbutik..

Medierna och opinionsmätningarna: fyra förslag till förändring

Nyhetspressen - 28 Mar 18 kl. 08:00

Debatten om de politiska opinionsmätningarna har ånyo tagit fart. Det är inte förvånande då höstens val närmar sig och intresset för partiernas stöd i befolkningen därmed ökar. Daniel Nordström, chefredaktör och ansvarig utgivare för Mittmedias tidningar i Västmanland och Stockholmsregionen, gav debatten extra bränsle genom att besluta att hans tidningar varken ska genomföra eller återge några opinionsundersökningar (med undantag för TT-texter och ledarsidan).

Katrins budskap under en festkväll

Gossips.se - 18 Mar 18 kl. 08:58

Igår var Katrin Zytomierska ute och festade och under kvällen igår kom det upp 4 bilder på hennes instagram där det står texter till varje bild med hennes åsikter. Hon kallar sig själv för en bitch och förklarar att hon röker om hon vill, man måste vara en bitch för att vara rik, hon har köpt sina egna klackskor och med dom sätter hon sina egna regler och sen undrar hon om ingen sett en bitch njuta av sitt liv.

Tomas Ledins musik blir film

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 12:53

Malin Åkerman och Jonas Karlsson ska spela huvudrollerna i en stjärnspäckad film baserad på Tomas Ledins texter och musik. – Det är väldigt spännande. Jag har aldrig varit med om något liknande, säger Tomas Ledin under en presskonferens på måndagen..

Apple skrotar LP-format i iTunes Store

Feber.se - 08 Mar 18 kl. 13:14

Fanns inget större intresse för det Från och med den här månaden kommer Apple inte längre att acceptera att artister eller skivbolag laddar upp musik i det som Apple kallar för "LP"-format. Traditionellt sett förknippas "LP" med "Long Play" och fullängdsalbum på vinyl medan "LP"-formatet i iTunes betyder att man kan ladda ner skivomslag, texter till musiken, videos och bonusmaterial kopplat till albumet som köps. Apple introducerade iTunes LP-format 2009 men endast en väldigt liten del av artisterna som har sin musik på iTunes har utnyttjat det.


Fler inlägg från Bokbloggar

Annabelle

Bokbloggar - 3 timmar sedan